Wat hebben vaccins en kanker met elkaar te maken? – Registreer uzelf voor online congres

door | 10 okt 2019 | Overig

Vaccins bevatten veel meer dan alleen maar gemanipuleerde ziekteverwekkers. De meeste inhoudsstoffen vallen in de categorie: ‘adjuvans’, of hulpstoffen. Deze stoffen worden toegevoegd om de productie van antilichamen te verbeteren, als ‘stabilisatoren’, om de houdbaarheid van het vaccin te verlengen etc. Dr. Sherri Tenpenny is een van de spreeksters op een drie dagen durend congres in Californië (USA), getiteld ‘The Truth about Cancer – Live’ dat wordt georganiseerd door Ty Bolinger. Het congres is volgeboekt, maar er is een mogelijkheid om livestream de presentaties te volgen. U kunt zich hier aanmelden. Het is gratis, en geeft unieke informatie over de ‘vervuilingen’ in vaccins die mee ingespoten worden.

 

 

 
Dr. Sherri Tenpenny is een begrip in ‘vaccinatieland’. Zij is een voorlichtster van het eerste uur, schrijfster van verschillende boeken over vaccineren, En veelgevraagd spreekster op congressen en bijeenkomsten. En tevens oprichtster van het blog ‘Vaxxter.com’, dat van bronnen voorziene informatie geeft over vaccins en aan vaccins gerelateerde onderwerpen.

 
Ty Bolinger is bekend van de series: ‘The Truth about Vaccines’ en ‘The Truth about Cancer’. Kanker en vaccins blijken op vele punten raakvlakken te vertonen.

Dr. Sherri Tenpenny zal spreken over ‘Vaccine Contaminants and Cancer’ (vervuilingen in vaccins en kanker). Haar presentatie is op zaterdag 12 Oktober om 23.30 uur (5:30pEST/2:30pPST on 12th of October). Vanwege het tijdsverschil met Amerika laat in de avond voor Europeanen, maar het is toch verstandig om u aan te melden omdat er naar alle waarschijnlijkheid een download link naar u gestuurd zal worden om de presentatie op een later tijdstip te bekijken.

 

 

Onderwerpen die aan bod komen:

 
• Runderserum – een veelgebruikt ingrediënt in de productie van virale vaccins
• Verontreinigingen van eieren en vogels
• Virale verontreinigingen – en waarom goedaardige combinaties dodelijk kunnen zijn
• Dierlijke weefsels en vaccins
• Apenweefsel en SV40
• Niercellen van honden – hoe ze tumoren veroorzaken
• Menselijke diploïde cellen – MRC-6; WI-38; PER.C.6
• Het reële risico van insertionele mutagenese door contaminanten van menselijke vaccins

Als we eens wisten welke vervuilingen we allemaal in onze kinderen laten spuiten…

Meldt u hier aan voor het congres.

 

 

Tenpenny Research Library

 
Ten slotte wil ik u graag wijzen op de ‘Tenpenny Research Library’, die gratis toegankelijk is voor geregistreerde gebruikers.

De Vaccine Research Library is een unieke verzameling medische en wetenschappelijke onderzoeken over de gevaren van vaccins. De informatie is geselecteerd uit tienduizenden medische samenvattingen en full-text artikelen die zijn gepubliceerd in onder andere Pubmed, Scholar, Quertle, en Biomed Central. Complexe informatie is ontleend aan wetenschappelijke tijdschriften zoals Nature and Science en uit berichten van de CDC, FDA, NIH, HHS en Pharmcast. De data is onderzocht en gecategoriseerd. De Vaccine Research Library is een no-nonsense, ontnuchterende verzameling van de klinische onderzoeken en artikelen waarin ‘de andere kant van het verhaal’ wordt onderbouwd.

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This