Week van de vaccinatieschade van start – van 23-30 september aandacht voor bijwerkingen Covid-injectie

door | 23 sep 2022 | COVID-19 vaccin

Het is pijnlijk stil in de reguliere media over vaccinatieschade. De nieuw mRNA-technologie die in een sneltreinvaart over de gehele wereld is uitgerold blijkt risicovol te zijn. Bij het Lareb.nl zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen binnengekomen. En dit is een deel van de werkelijke schade, omdat niet alle gevallen als zodanig worden (h)erkend, en ook niet alle gevallen worden gemeld. Slachtoffers worden van het kastje naar de muur gestuurd, want goed onderzoek blijft uit, en vaccinatieschade is niet of nauwelijks bespreekbaar.

Naast ernstige schade zien we wereldwijd in landen met een hoge vaccinatiegraad bovendien een “onverklaarbare” oversterfte. Het onderzoek naar de oorzaak hiervan wordt tegengehouden door het RIVM en de GGD die op grond van “privacy-regels” de data van de reeds overleden personen niet vrij willen geven.
 

 

De week van de vaccinatieschade

Van 23 – 30 september gaan diverse alternatieve media volop aandacht besteden aan het onderwerp ‘Vaccinatieschade’. Properganda.nl en De Andere Krant het initiatief genomen voor de Week van de Vaccinatieschade. Onder andere Blue Tiger, BLCKBX.TV, Café Weltschmerz, LNN MEDIA en Ongehoord Nederland zullen het onderwerp uitgebreid in het licht zetten. Op de speciaal hiervoor aangemaakte website www.vaccinatieschade.com is een volledig overzicht van het programma en de deelnemerslijst te vinden.

De Andere Krant verschijnt zaterdag 24 september met een 12 pagina’s tellend katern waarin negen interviews zijn opgenomen met mensen die ernstige gezondheidsklachten kregen nadat ze hun coronavaccinaties hadden genomen. Het zijn heftige verhalen, met als gemeenschappelijk thema dat mensen van het kastje naar de muur gestuurd worden, en dat de olifant in de kamer van de dokterspraktijk de recentelijk gekregen mRNA-injectie is.

Vandaar dat er gekozen is voor een levensgrote olifant om de actie kracht bij te zetten . De komende week zal op diverse, relevante plaatsen een reusachtige opblaasolifant verschijnen om het publiek te informeren over het onderwerp Vaccinatieschade. Op donderdag 29 september is de olifant te vinden in Den Haag, waar slachtoffers in gesprek zullen gaan met diverse politici.
 

 

Documentaire

Er wordt ook gewerkt aan een documentaire over vaccinatieschade. De trailer is te bekijken op www.vaccinatieschade.com of Odysee

U kunt meehelpen met het realiseren van deze documentaire met een gift.
 

 

 
Vaccinatieschade beperkt zich helaas niet tot de Covid-injectie – voor meer info over bijwerkingen van kindervaccins uit het Rijksvaccinatieprogramma ga naar:
Bijwerkingen
Ouderplatform
Prikspijt
 
Of lees de interviews over (het herstel van) vaccinatieschade door het Rijksvaccinatieprogramma:
Is autisme een ‘ongeneesbare aangeboren aandoening?’ – ouders boeken succes waar artsen het opgeven!

Geen leerproblemen, maar vaccinatieschade – hoe één doortastende moeder verder komt dan de arts, de schoolpedagoog en de leerkracht bij elkaar

Vaccinatieschade is geen mythe – zeven jaar leven met een aandoening die veroorzaakt is door de BMR

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This