Zach Bush legt het verschil uit tussen het aangeboren immuunsysteem en het adaptieve immuunsysteem (vaccins)

door | 10 apr 2021 | COVID-19 ziekte

Met betrekking tot het corona-virus wordt oorlogstaal gebruikt.“De strijd tegen het virus.” “Artsen in de frontlinie.” Ook sommige maatregelen doen aan oorlog denken, zoals het verbod op samenkomen en de avondklok. Gaan we winnen met “strijd”?

Is het überhaupt mogelijk om te voorkomen dat een virus zich verspreidt? En als niet iedereen ziek wordt van het virus, moeten we ons daar dan wel op focussen? Zouden virussen ook een functie kunnen hebben?

Zach Bush pleit voor een nieuw paradigma op basis van de wetenschappelijke inzichten van de laatste 30 jaar. Maak kennis met het viroom en het microbioom. Leer het verschil tussen het aangeboren immuunsysteem en het adaptieve immuunsysteem. En hoe zit het nou eigenlijk met die antistoffen?

 

 

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This