Het nieuwe normaal

 

Op woensdag 11 maart 2020 heeft de WHO het Covid-19 coronavirus tot pandemie verklaard. Sinds die tijd leven we in een staat van beleg. In een oorlog die, in theorie wordt gevochten tegen een ‘nieuw’ virus, maar in de praktijk voornamelijk tegen de bevolking.

Volgens onze politici is een vaccin de enige oplossing om het ‘gevaar’ te bestrijden. In afwachting daarvan worden ons maatregelen opgelegd die geen wetenschappelijke onderbouwing hebben. De democratie hangt aan een zijden draadje…

Het nieuwe normaal
De dictatuur van het ‘Nieuwe Normaal’ wordt aangestuurd door angst voor Covid-19 en richt grote schade aan in het dagelijks leven van gewone burgers. Is het ‘Nieuwe Normaal’ – gepropageerd door de media, opgelegd door politici, en afgedwongen door politie – hoofdzakelijk in het voordeel van de 0,1% superrijken? De video legt een diepere agenda bloot die niets te maken heeft met gevaar of gezondheid, maar met geld en macht.
 

De grote spelers

over de UN - agenda 21 en agenda 2030
De United Nations (UN) of Verenigde Naties (VN) spelen een rol in het geheel die door de media totaal niet wordt belicht.

Roisa Koire wordt beschouwd als een top expert op het gebied de agenda’s van de VN zoals de Agenda 21 en Agenda 2030 en de sustainable development goals. Ze heeft gesproken op de Democrats Against UN Agenda 21. Ze is de Executive Director van The Post Sustainable Institute. En schrijfster van ‘Behind the green mask’.

In de onderstaande video die is opgenomen als onderdeel van een tweedaagse conferentie getiteld: “The Greater Reset” – legt Rosa Koire uit wat de grimmige implicaties zijn van Agenda 21 en Agenda 2030.

 

Voor meer informatie ga naar de pagina ‘Verenigde Naties’

 

 

over de WHO - gecorrumpeerd door haar donateurs

I. WHO-klokkenluider dr. Astrid Stückelberger geeft inzicht in de Wereld Gezondheidsorganisatie.

Dr. Stückelberger werkte in verschillende landen aan de Internationale Gezondheidsregelingen die deel uitmaken van het juridische kader waarin de pandemie wereldwijd werd uitgeroepen.

 

 

 
Meer informatie over GAVI
Meer informatie over CEPI
Meer informatie over Bill Gates

 

II. Advocaat Reiner Fuellmich in gesprek met klokkeluider Astrid Stückelberger van de Wereldgezondheidsorganisatie

De WHO is een instantie die is opgezet met de beste intenties, maar die inmiddels is gecorrumpeerd door het grote geld.

 

Voor meer informatie ga naar de pagina: pagina Wereldgezondheidsorganisatie

 

Over de EU - paradijs voor lobbyisten
De EU staat ten dienste van het bedrijfsleven – niet van de burger. De grootste bedreiging vanuit de EU voor de bevolking is de uitrol van een digitale controle maatschappij.

Arno Wellens legt uit wat dit inhoudt:

 

 

 

 

 

Voor meer informatie ga naar de pagina:Europese Unie

 

Over G7 - hypocriete wereldleiders

De G7 landen – Amerika, Engeland, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan Europese Uni – kwamen op 11-13 juni 2021bij elkaar in Cronwall, Engeland.

 

 
Ze kwamen bijeen om te praten over vraagstukken op het gebied van economie, milieu, gezondheid, handel, technologie, ontwikkeling en buitenlands beleid.

 
“Prime Minister Boris Johnson brought the world’s leading democracies together to reach major new agreements to help the world fight, and then build back better from coronavirus and create a greener, more prosperous future.” – G7UK.org

De belangrijkste “democratische landen” staan allemaal achter het ‘Built Back Better”- plan van het World Economic Forum.

Ze houden zich niet aan de corona-maatregelen nadat de officiële foto’s zijn gemaakt.

De elite die beslist over het leven van “het volk” hoeft zich kennelijk niet te storen aan “maatregelen”.

 

 

 

 

Over de farmaceutische industrie - geld, geld, geld
De farmaceutische bedrijven die zich bezig houden met Covid-vaccins hebben allemaal een strafblad wegens onderzoeksfraude, omkoping, corruptie, achterhouden van cruciale informatie en meer onethische en criminele zaken.

Het onderstaande gesprek tussen Maria Louise Gent en Jeroen Pols licht een tip van de sluier op…

 

 

Voor meer informatie ga naar de pagina:Zijn farmaceutische bedrijven te vertrouwen?

 

over de grote spelers in het spel

Wie zijn de 1%? De mega rijken? En hoe groot is hun invloed op de 99%?

Meer informatie over de rol van Bill Gates (WHO, GAVI), Klaus Schwab (World Economic Forum – Great Reset), Tedros Adhanom Gebreyesus (WHO) op de volgende pagina’s”

Bill Gates
Wereldgezondheidsraad (WHO)
GAVI
Europese Unie (EU)
Mondiaal vaccinatiebeleid
Kabinet Rutte III/IV
World Economic Forum (WEF)

 

 

Wat is de Great Reset? Wat is de New World Order?

 
Vroeger namen alleen de “complotdenkers” deze termen in hun mond, maar nu noemen ook politieke leiders deze termen. Wat houdt het in?

 
Op https://www.corbettreport.com/greatreset/ vindt u een transcript met bronvermeldingen.

 

 

Het rapport van James Corbett

James Corbett schreef een confronterend rapport over de grote spelers in het spel: https://www.minds.com/CorbettReport/blog/2020-our-annus-horribilis-1187401545113362432

 

Over het RIVM - eenzijdig en bevooroordeeld
De voorlichting van het RIVM is eenzijdig en bevooroordeeld. Goede voorlichting is gebaseerd op ‘Informed Consent’, dat wil zeggen volledige informatie over zowel de voordelen als de risico’s. Het RIVM geeft alleen maar informatie over de voordelen…

Het volgende filmpje is een voorbeeld. Kennelijk is het RIVM zich ervan bewust dat de claim dat de uitspraak dat het vaccin uitgebreid is getest en als veilig is beoordeeld op glad ijs staat.

Waarom wordt de burger er niet over voorgelicht dat het een experimentele injectie betreft? En dat er meer bijwerkingen worden gemeld dan voor welk ander vaccin dan ook? En dat de werking ervan bovendien zeer teleurstellend is? Meer informatie: pagina Covid-19 vaccin

 

 

Voor meer informatie ga naar de pagina:RIVM‘.

 

over de media - propaganda en censuur
De door banken en de industrie gesubsidieerde media bepalen in hoge mate het denken en de keuzes van de massa.

We worden niet voorgelicht, maar bespeelt…

 

Voor meer informatie ga naar de pagina:Media‘.

 

 

 

Dit is het beslissende moment

 

 

 

Share This