Voeding

Ziek door slechte voeding, maar een virus krijgt de schuld?
Ondervoeding, vergiftiging, vaccins, onderliggende aandoeningen, overgewicht etc. zijn allemaal factoren die onze weerstand verminderen. Het veranderen van ons gedrag – en met name dat van overheidsbeleid dat zich richt op het tegengaan van milieuvervuiling door het bedrijfsleven en het promoten van een gezonde levensstijl van de bevolking – kan vele levens redden. Maar dat is kennelijk niet het primaire doel.

Deze prachtige documentaire over de rol van voeding bij het ontstaan van ziekte spreekt boekdelen:

 

 

Levens "redden" gaat niet op voor ondervoeding?
Op 08-07-2021 publiceert humanitaire organisatie Oxfam een rapport met de titel “The Hunger Virus Multiplies”.1 Volgens de bevindingen van Oxfam gaan er anderhalf jaar na de start van de pandemie meer mensen dood aan de honger dan aan het virus.

Naar schatting sterven er elke minuut elf mensen aan de honger, aldus Oxfam. Sterfte aan de honger is in grote mate toegenomen sinds de “covid-crisis”, maar de media hebben het er niet over.
 
Covid-19 heeft een sterftepercentage van 0,15% wereldwijd.2 Op 16-12-2020 zijn de wereldwijde kosten voor het bestrijden van Covid-19 al uitgekomen op 11,7 triljoen dollar.3 En de kraan blijft wijd openstaan. De kosten voor alleen de vaccins tot 2025 zijn beraamd op 157 miljard dollar.4 De bijkomende kosten voor de transitie naar een “veilige”, lees controle maatschappij zullen tientallen triljoenen dollars zijn. Waarschijnlijk hadden we een wereld zonder honger kunnen creëren voor dat geld…
 

 
Bronnen:
1. https://www.oxfamamerica.org/explore/research-publications/the-hunger-virus-multiplies/
2. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13554
3. https://www.businesstoday.in/latest/world/story/global-cost-of-coronavirus-this-is-how-much-covid19-pandemic-has-cost-the-world-economy-281664-2020-12-16
4. https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/world-spend-157-billion-covid-19-vaccines-through-2025-report-2021-04-29/
 

 

 

 

Meer informatie over gezonde voeding & lifestyle:

• Mike Verest & Gretha Martina – www.leefbewust.nu
Met de Leef Bewust Lifestyle® leer je op je eigen tempo over de meest krachtige holistische gezondheidstechnieken om lichaam en geest in balans te brengen.

• Juglen Zwaan – www.ahealthylife.nl
Informatie over hoe je gezonder kunt eten. Nieuwsbrief en webshop

• Biologische boeren
Als u direct van de boer afneemt snijdt het mes aan twee kanten. Verse (biologische) producten zijn veel gezonder dan bewerkt voedsel, en u steunt de boeren!
 

Lijst van adressen waar u bij de boer kunt kopen
In dit artikel staat en lijst per provincie: Lokaal én gifvrij: doe je boodschappen bij deze natuurboerderijen
 
Websites waar boeren, molenaars, imkers, telers, bakkerijen en stalletjes aan de weg, te vinden zijn. En waar u on-line kunt bestellen. Download lijst hier : Direct afnemen van de boeren

Abonnement voor een voedselbox: www.eerlijketen.nl/

 

 
De volgende dreiging: de nieuwe generatie van genetisch gemodificeerd voedsel
 
Met voortgaande gene editing (het bewerken van genen) doet de industriële landbouwlobby een poging om GMO’s van de tweede generatie in te voeren. De voornaamste zorg van de landbouwgiganten is om nieuwe “veredelingstechnieken” vrij te stellen van de vroegere GMO-regelgeving om daarmee testen, etikettering en controle te vermijden.
 
Klik hier voor de hoofdlijnen van het gevaar van GMO
 
 

Share This