Zwangeren

Waar is de wetenschap die bewijst dat vaccineren veilig is voor de ongeboren vrucht?

Vanaf 2019 wordt aan zwangere vrouwen vaccinatie tegen kinkhoest aangeboden

Roken en drinken wordt afgeraden, maar bacteriën, virussen en chemische stoffen kunnen we zonder problemen inspuiten? Denk na!

‘In 2019 krijgen alle zwangere vrouwen in Nederland gratis een DKTP-boostervaccinatie aangeboden in het derde trimester van de zwangerschap. Het doel van deze vaccinatie is de kans op kinkhoest bij de zuigeling in de eerste maanden na de geboorte te verlagen en complicaties en overlijden ten gevolge van kinkhoest te voorkomen. Opvallend hoe voortvarend deze nieuwe vaccinatie ingevoerd gaat worden, want deugdelijk bewijs dat een DKTP-booster op deze manier toegediend zuigelingen behoedt voor complicaties en overlijden, ontbreekt. Bron: Geneesmiddelenbulletin

 

 

Is het vaccin nodig? – Is kinkhoest gevaarlijk voor zuigelingen?

In de afgelopen 25 jaar is de gemiddelde sterfte door kinkhoest onder zuigelingen één per twee jaar, variërend van nul tot drie per jaar.

In de periode van 2005 tot 2014 werden 1.279 ziektegevallen gemeld onder kinderen jonger dan 5 maanden, waarbij in 1.020 gevallen een ziekenhuisopname noodzakelijk was. Bron: Gebu

 

Miniblog

Informeer uzelf! – Belangrijke aanvullende informatie

 

Wat ons te wachten staat… waar zijn de adviezen van de Gezondheidsraad op gebaseerd?

In de deze blogpost vindt u de meest recente adviezen met betrekking tot het vaccineren van zwangere vrouwen, die door de gezondheidsraad op 18 December naar buiten zijn gebracht en het RVP ingrijpend gaan veranderen. Wat is ‘de stand der wetenschap’ waarop deze adviezen zijn gebaseerd? Adviezen van de Gezondheidsraad zijn openbaar en we hebben de betreffende rapporten doorgespit in de hoop hierachter te komen […] Lees meer

Youtubes

Informeer uzelf! – Belangrijke aanvullende informatie

 

Introductie – Dr. Suzanne Humphries, internist, nefroloog en expert op het gebied van vaccins, bespreekt veelvoorkomende problemen op de kinderafdeling. Vaccins en het gebruik van antibiotica verstoren de microbioom (= van nature aanwezige bacteriën in de darmen) en daarmee de gezondheid van veel kinderen.

In deel I bespreekt dr. Humphries ‘de driejarige zwangerschap’, het belang van epigenetica, voeding, de microbioom en de problemen met vaccins en antibiotica.

In deel II bespreekt dr. Humphries waarom het absurd is dat Paul Offit (Amerika’s bekendste pro-vaccinator) beweert dat aluminium normaal is in de zwangerschap. Dr Humphries ondersteunt haar mening met wetenschappelijke medische literatuur.

In deel III, spreekt Hilary Butler over vele belangrijke aspecten van bevalling; de mindset van de moeder, de invloed van het medische systeem en de miraculeuze eigenschappen van moedermelk en stamcellen.

In deel IV van de serie spreekt dr. Suzanne over microben, antibiotica en wat vaccins kunnen doen met het immuunsysteem bij een baby, aan de hand van wetenschappelijke literatuur.