Corona-injectie doorgeprikt

NIET veilig, NIET effectief en NIET nodig
Op 26 februari vond een opmerkelijk ronde tafelgesprek plaats met de titel: Federale Gezondheidsagentschappen en het COVID-kartel: Wat verbergen ze?

Senator Ron Johnson was moderator van een divers panel van artsen, wetenschappers, beleidsmakers, data-analysten, hoogleraren en vaccin-activisten die samen de crème de la crème van de medische vrijheidsbeweging vertegenwoordigden.

De onderstaande video is een compilatie van 10 minuten van de vier uur durende zitting. Het is zeer de moeite waard. In mijn ideale wereld zou iedereen die dit filmpje ziet, het onder de aandacht brengen van een familielid of vriend(in) die nog niet volledig beseft hoe groot de misdaad is geweest. De schade van de afgelopen pandemie is nog lang niet volledig zichtbaar, en een volgende pandemie mogen we nooit meer laten gebeuren.

De volledige, vier uur durende zitting kunt u hier bekijken
De volledige, vier uur durende zitting kunt u hier bekijken. Zeer de moeite waard om doorheen te scrollen en fragmenten ervan te beluisteren!


 
 

 
 

Unsafe and Ineffective

 

Engelse documentaire 'Unsafe and Ineffective'
De film is gratis te bekijken na registratie op unsafeandineffective.com

 

 

Het failliet van een mythe

 
Op deze pagina’s zouden honderden uitklapblokken kunnen staan. De mythe van veilige en effectieve vaccins is aan alle kanten lek geschoten. Ondanks het feit dat overheden in samenwerking met gekochte media er alles aan hebben gedaan om data achter te houden en te verdraaien is er nu via bijvoorbeeld WOO-verzoeken zoveel reguliere info boven water dat we kunnen zeggen dat corruptie en onderliggende agenda’s zijn aangetoond.
 
In de onderstaande uitklapblokken staat slechts een kleine selectie van interviews met wetenschappers en artsen, lezingen, documentaires, linken en websites. Maar wat ons betref is het duidelijk dat regeringen op schaamteloze wijze hebben meegewerkt aan het uitrollen van een gevaarlijke en misleidende agenda.
 
 
 

I. Bewijs dat de Corona-injectie NIET nodig was

 

1. Er was geen noodsituatie maar een gecoördineerde media hype

• Klinisch, wat betreft ernstige ziekte en sterfgevallen was er niets bijzonders aan de hand – alles was normaal.

• Het idee van een pandemie ontstond doordat de massa onnodig ging testen.

video: De cijfers van professor Homburg bewijzen de leugens
1. Ziekenhuizen waren in 2020 nog nooit eerder zo leeg volgens ministerie van Volksgezondheid in Duitsland
2. In 2020 en 2021 waren er niet meer mensen met ernstige ademhalingsproblemen dan anders volgens Robert Koch instituut
3. In 2020 niet meer doden dan normaal – Pas sinds 2021 is het sterftecijfer verhoogd (volgens Duitse CBS)
4. Mensen die met of aan Corona stierven waren gemiddeld 83 jaar oud, overige doden gemiddeld 82 jaar oud (volgens Robert Koch instituut en het Duitse CBS)
5. Zweden deed niet aan mondkapjes of Lockdowns en deed het beter dan Duitsland (volgens de WHO).
 
 

 

 
 

2. Vanaf het begin van de pLandemie werden bekende, effectieve en veilige medicijnen verboden.

Waarom moesten we wachten op experimentele prikken?

Video: Dr. Pierre Kory over Ivermectine
Hoe frustrerend moet het zijn voor om genegeerd te worden als je medische oplossingen hebt voor de “Covid-crisis”. Hoeveel integere artsen en wetenschappers zijn er opgestaan met goed-werkende medicijnen of andere behandelmethodes die genegeerd werden, terwijl we wachten op een vaccin? Gaat het wel over een gezondheidscrisis? Het lijkt er niet op.

Deze video werd al in januari 2021 opgenomen.

 

Video: Dr. Simone Gold over hydroxychloroquine en het grote vaccin-experiment
Het gevaar van de ziekte wordt enorm overdreven. Simone Gold geeft een briljante lezing over het “gevaar” van Covid-19, succesvolle behandeling ertegen, en het grote (vaccin)-experiment.

Bij deze lezing hoort een uitgebreid document voorzien van bronnen van alles wat is gezegd en geschreven, dat is opgesteld door een team artsen van ‘America’s Front Line Doctors’.

U kunt het hier downloaden.

 
 

3. Vanaf het begin af aan werden wetten veranderd en onze rechten geschonden.

Het Grondwettelijk Hof in Duitsland zei cynisch dat de burgerrechten niet weg waren, maar buiten gebruik waren gesteld. Tekenend voor de rest van de wereld.

Video: Advocate Maria Louise Genet over mensenrechtenschendingen
 

 
De spoedwet, een mondkapjes-plicht, de avondklok en een eventuele vaccinatie-plicht; de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn in de eerste plaats een juridische aangelegenheid. Hoe ver kan de overheid gaan in het beperken van de vrijheden van haar burgers, waar liggen de grenzen en wie bewaakt deze? Zelfs voor hen die jarenlange opleidingen in het recht gevolgd hebben is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien; uitvoerige studie van zowel de relevante wetten als de jurisprudentie en overkoepelende rechtsleer zijn nodig om complexe zaken volledig te doorgronden.

Te gast is juriste Maria-Louise Genet, die in haar onderzoek naar de juridische onderbouwing van de corona-maatregelen een aantal opmerkelijke wetten en wetswijzigingen tegenkwam die, in het licht van de tunnelvisie van het kabinet, het meer dan waard zijn om eens nauwkeurig onder de loep te nemen…

Linken:

Officiële bijsluiters coronavaccins: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/soorten-coronavaccins/officiele-bijsluiters
VERORDENING (EU) 2020/1043 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX%3A32020R1043
Mexicaanse griep in Nederland: https://repository.wodc.nl/handle/20.500.12832/1915
Ethische en juridische afwegingen COVID-19-vaccinatie: https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2021/02/04/ethische-en-juridische-afwegingen-covid-19-vaccinatie
Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations: https://pace.coe.int/pdf/2e0ee40b5d6c4e2e5df5467478961f7561e651733326667a8259ffe25682ae848428feba12/resolution%202361.pdf

 

Maria-Louise’s volledige aantekeningen en bronnen (ook welke niet ter sprake zijn gekomen) zijn hier te vinden: https://drive.google.com/file/d/18M94Z2NpjLGVvjbF9xYgeWcU_jXs33rl/view?usp=sharing

 

 
 

II. Bewijs dat de corona-injectie NIET veilig is

 
1. Vaccinatieschade
2. Oversterfte

 

1. Vaccinatieschade

Duizend peer-reviewed artikelen die bewijzen link tussen Covid-injectie en vaccinatieschade
Dr. Mark Trozi stelde een georganiseerde bibliotheek samen met meer dan duizend peer reviewed wetenschappelijke artikelen die aantonen dat Covid-19 “vaccins” schadelijk zijn.
Het is een bibliotheek om onderzoek te ondersteunen, rechtszaken te ondersteunen, strafrechtelijke aanklachten te ondersteunen of politieke veranderingen te bewerkstelligen. Het is ook overvloedig bewijs voor iedereen die nog steeds gelooft in de “veilige en effectieve” claim, maar bereid is om naar het bewijs te kijken.
 

Ga naar: https://drtrozzi.org/2023/09/28/1000-peer-reviewed-articles-on-vaccine-injuries/

Doctors for covid Ethics: ‘Toxiciteit van het MRNA-vaccin
De mRNA-vaccins die gebruikt zijn tegen COVID-19 hebben schade en sterfte veroorzaakt op een ongekende schaal in de geschiedenis van de geneeskunde. Dit boek documenteert enkele van deze schadegevallen. Het hoofddoel is echter algemener: het betoogt dat deze schade te verwachten was op basis van de grondbeginselen van de immunologie en bovendien dat deze het gevolg is van de inherente eigenschappen van de mRNA-technologie als zodanig en niet van de specifieke eigenschappen van de COVID-vaccins. We moeten daarom verwachten dat toekomstige mRNA-vaccins tegen andere infectieuze agentia vergelijkbaar toxisch zullen zijn.
 
 
U kunt het boek hier bestellen: https://www.lulu.com/shop/david-rasnick-and-brian-hooker-and-margot-desbois-and-sucharit-bhakdi/mrna-vaccine-toxicity/paperback/product-6n68j9.html
 
Is het vaccin voor iets anders bedoeld dan voor het beschermen van mensen?
 
Een bizarre vraag misschien, maar zeker een vraag waar we bij moeten stilstaan. Waarom wordt er een QR maatschappij over ons uitgerold met facial recognition camera’s, een Europese Digitale Identiteit en meer om ervoor te zorgen dat we allemaal meewerken, terwijl er zoveel schade is? Waarom zoveel leugens, en zoveel misleiding? Valt er wetenschappelijk aan te tonen dat de intentie van dit “vaccin” niets te maken heeft met bescherming?
Video: The Pandora’s Vaccine - dl 1

Dr. Gabriele Segalla, onafhankelijk biochemicus, specialist in de chemie van micro-emulsies en colloïdale systemen, auteur van wetenschappelijke publicaties en houder van verschillende internationale patenten (orcid.org/0000-0002-5969-3732), onderzoekt in deze video enkele van de belangrijkste aspecten van de kritieke punten en het toxicologische potentieel van een mRNA-vaccin.


Deze docu-video is gebaseerd op de studie van G. Segalla die onlangs in het Italiaans is gepubliceerd op Disinfection Quaderno 02 2022, “Criticità chimico-fisiche e potenziale tossicologico dei nanomateriali lipidici contenuti in un vaccino a mRNA”, te downloaden van: ndmagazine. it/ en de collegiaal getoetste studie in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR), “Chemical-Physical Criticality and Toxicological Potential of Lipid Nanomaterials Contained in a COVID-19mRNA Vaccine”, DOI: doi.org/10.56098/ijvtpr.v3i1.68.

 

 

Een toevoeging van een wetenschapper onder de video op rumble wil ik u niet onthouden:

Enkele informatieve video’s, misschien interessant:

1) LIVE ongecensureerd: Shimon Yanowitz: Globalistische synthetische biologie om mensen uit te roeien verkend 12.5.2023
https://rumble.com/v2nhbn4-live-uncensored-shimon-yanowitz-globalist-synthetic-biology-to-eradicate-hu.html

2) Shimon Yanowitz over de Noordelijke Lichtconventie – 2024 08
https://rumble.com/v2xlblk-shimon-yanowitz-on-the-northern-light-convention.html

Analyse van de inhoud van de Pfizer BioNTech flacons en het effect ervan op het bloed onder donkerveld microscopie. Dit “vaccin” is nanotechnologie en kan shedden!

Wat informatie over hoe je van de nanotechnologie / hydrogel / plastic afkomt die de witte, rubberachtige bloedklonteringen veroorzaakt:

1) met EDTA en vitamine C, zie Dr. Ana Mihalcea
minuut 42 e.v. https://rumble.com/v3uvkb6-truth-be-told.html

2) met methyleenblauw als antidot, zie Dr. Ana Michalcea 22.12.2023, minuut 30:45 e.v.
https://rumble.com/v42thih-uncensored-russian-study-finds-connection-with-nanotech-and-covid-dr.-ana-m.html

3) met natriumcitraat (E331) testfase – Karl.C 13.12.2023
https://managainstthemicrobes.substack.com/p/my-solution-sooner-than-expected

Zie ook het onderzoek van:
Clifford Carnicom, Melinda Sarte, en andere onderzoekers met een diepe wetenschappelijke achtergrond. Deze mensen hebben ZEER hard gewerkt.
En onderzoek naar het bloed van gevaccineerden en niet-gevaccineerden door David Nixon, Matt J.O.B, Shimon Yanowitz, Matt Taylor (Mateo), Dr Len Ber, Ron D Norris, The Micronaughts,

En hoe we van de nanotech afkomen:
Dr. Ana Mihalcea; Karl.C managainstthemicrobes.substack.com
Uw hulp is misschien welkom, want ze zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, geneeskunde enz. maar niet in biochemie en er zijn veel open vragen over het gebruik van bijvoorbeeld EDTA, methyleenblauw, humus- en fulvozuur, stikstofmonoxide….

Video: The Pandora’s Vaccine dl 2

In deze video onderzoekt Dr. Gabriele Segalla, onafhankelijk biochemicus, specialist in de chemie van micro-emulsies en colloïdale systemen, auteur van wetenschappelijke publicaties en houder van verschillende internationale patenten (orcid.org/0000-0002-5969-3732), belangrijke en verrassende nieuwe aspecten van de chemisch-fysische kritieke punten en het toxicologisch potentieel van een mRNA-vaccin.

Deze docu-video is gebaseerd op de studie van G. Segalla die op 16 oktober 2023 in peer-review is gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR), met de titel “Apparent Cytotoxicity and Intrinsic Cytotoxicity of Lipid Nanomaterials Contained in a COVID-19 mRNA Vaccine”.
DOI: doi.org/10.56098/ijvtpr.v3i1.84

Zeer de moeite waard!

 

 

 
 

2. Oversterfte

De onnodige oversterfte laat tegelijkertijd zien hoe corrupt het systeem is en wat er voor nodig is om op dergelijk grote schaal de wereld te bedriegen.

Video: Ivor Cummins interviewt Dr. Pierre Kory: controle, corruptie en oversterfte
Dr. Pierre Kory is bekend geworden als voorvechter van Ivermectine in de strijd tegen corona, waarin hij veel tegenwerking ontmoette. Hij schreef er een boek over: ‘The War on Ivermectin’ – the medicinet hat saved millions and could have ended the pandemic’. In dit interview vertelt hij over de vergaande controle en corruptie van het medische systeem. Daarna bespreekt Pierre Kory met Ivor Cummins wat de oorzaak van de oversterfte zou kunnen zijn.

 

 

 

Oversterfte monitor – statisticus Herman Steigstra houdt cijfers eerlijk bij
De sterfte monitor is in de lucht – statisticus Herman Steigstra gaat de cijfers bijhouden, maar nu wel eerlijk.

Website: www.sterftemonitor.nl

“Het RIVM neemt de sterfterapportage over van het CBS. Het in de zomer van 2021 plotseling gestegen sterfteniveau wordt vanaf nu meegenomen in de sterfteverwachting. Het RIVM verwacht dus dat die onverklaarde sterfte zal blijven en hiermee wordt deze ‘oversterfte’ omgedoopt tot ‘verwachte sterfte’.
 
Er ontbreekt hierdoor een referentie op basis van de pre-coronajaren. Zonder zo’n baseline wordt de “onverklaarde oversterfte” binnen enkele jaren onzichtbaar in de statistieken. De vooralsnog aanhoudende onverklaarde sterfte verdwijnt uit de rapportages en wordt ondergebracht bij de normale, verwachte sterfte.”

Twitterlijntje over de lancering van de sterftemonitor en de reden daarvoor: https://twitter.com/steigstraherman/status/1746078669351657929

 
Website: www.sterftemonitor.nl
 

 
In zijn algemeenheid kunnen we het volgende zeggen:

• De maatregelen waren onwetenschappelijk en werkten niet – zie pagina ‘Maatregelen doorgeprikt

• Het betrof een militair aangestuurde operatie met een onderliggend doel – zie pagina ‘Pandemie doorgeprikt

Share This