Geld

Het RVP is niet gratis...

Rijksvaccinatieprogramma

 
Wat kost het Rijksvaccinatieprogramma en door wie worden deze kosten betaald?

De hele wereld als klant?

De vier belangrijkste vaccinproducenten zijn Sanofi-Pasteur, Merck, Pfizer en Glaxo-Smith-Kline (GSK). Het doel van deze bedrijven is elk kind ter wereld te vaccineren. Daar zijn ze al bijna in geslaagd. Op dit moment is ongeveer 85% van alle kinderen in de wereld gevaccineerd.1 Dat betekent dat vier bedrijven bijna de hele wereld als klant hebben. En er dus jaarlijks miljarden dollars – en daarmee veel macht – naar hen toevloeien.

En dat is slechts een deel van hun inkomsten. De grootste winsten worden niet gemaakt op vaccins, maar op jarenlang medicijngebruik tegen chronische aandoeningen. Veel chronische aandoeningen van het immuunsysteem en zenuwstelsel worden in verband gebracht met vaccins. Dus indirect verdienen de farmaceutische bedrijven veel meer aan vaccins dan de directe verkoop ervan.

screenshot link

Bron: (1) http://vec.chop.edu/service/parents-possessing-accessing-communicating-knowledge-about-vaccines/global-immunization/diseases-and-vaccines-a-world-view.html

Er wordt ons verteld dat het RVP ‘gratis’ is. Dit is niet waar. Het RVP is een peperduur programma. De burger betaalt:

(de bedragen zijn indicaties)

1.1 De kosten van het vaccin

Kindervaccins kosten tussen de €10,= en €200,= per vaccin voor particulieren.
 

1.2 De kostprijs van het Rijksvaccinatieprogramma

We betalen niet alleen de vaccins, maar ook voor de kosten voor de ‘aansturing en uitvoering’ van het RVP en de instellingen die deze kosten genereren. Met andere woorden: salarissen van de artsen die het vaccin toedienen (rond de €59.436 per jaar), medisch-administratief medewerkers (rond €26.028 per jaar); voorzieningen (koelkasten, inclusief onderhoud, PR); huisvesting, inclusief schoonmaak; kosten voor verbruiksmaterialen (naalden, pleisters, verband, presentjes) etc.Het wordt allemaal betaald door de Nederlandse belastingbetaler.

 
geld betalenBovenop de kosten voor de ‘uitvoering’ komen de kosten voor de ‘aansturing’ van het programma. De salarissen en huisvesting van talloze ambtenaren die werken bij instanties zoals het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Gezondheidsraad (GR), de Landelijke Vereniging van Entadministratie’s (LVE), de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), etc. Het loopt in de miljoenen euro’s per jaar. Er is geen transparantie voor de burger over het precieze bedrag, maar hij is wel degene die het betaalt.

 

1.3 De kosten voor het behandelen van ‘ongewenste neveneffecten’ van het vaccin

Hieronder vallen:

  • kosten voor het diagnosticeren en behandelen van bijwerkingen: bezoeken aan de huisarts, jarenlang medicijngebruik, spoedopnames en/of verblijf in het ziekenhuis, behandeling door specialisten, behandeling door reguliere en of alternatieve therapeuten;
  •  

  • kosten voor het maken van aanpassingen voor een onbekend aantal kinderen met leer, – en gedragsstoornissen in het onderwijs, ‘leerlinggebonden financiering’ (rugzakkinderen), gespecialiseerde medewerkers (bijvoorbeeld orthopedagoog) voor het afnemen van testen en extra begeleiding, speciaal onderwijs voor kinderen met (niet erkende) vaccinatieschade;
  •  

  • kosten voor de levenslange zorg van kinderen voor die door vaccinatieschade terecht komen in instellingen voor (geestelijk) gehandicapten.

 

Het is moeilijk te bepalen hoe torenhoog het exacte bedrag is omdat we geen inzage hebben in uitgaven voor de ‘aansturing en uitvoering’ van het RVP. En ook omdat veel vaccinatieschade niet erkend of niet herkend wordt.

Het gaat naar alle waarschijnlijkheid niet om een paar miljoen, maar een paar miljard euro’s die de bevolking jaar in, jaar uit besteedt aan vaccineren en de ongewenste gevolgen ervan.

 
 

Covid-injecties

De totale kosten van Covid-vaccins tot nu toe en de te verwachte jaarlijkse kosten voor de komende jaren worden uit het blikveld van de bevolking gehouden. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat niet alleen de “vaccins” miljarden kosten, maar ook de maatregelen. De pandemie heeft aan het licht gebracht dat de politiek een totaal andere agenda nastreeft dan gezondheid en het welzijn van de bevolking. Het geld systeem staat op knappen – en nieuwe ontwikkelingen komen aan de oppervlakte..
 

Ad Broere over een parallelle samenleving
Waarom is zuiver geld het fundament van een vrije en menswaardige samenleving? In deze wereld is de macht van de multinationals allesbepalend geworden – Ad Broere legt uit hoe het ook anders kan.
 

 
 
Einde van onze samenleving? - Pieter Stuurman en Anthony Migchels
Pieter Stuurman en financieel expert Antony Migchels in gesprek over de nabije toekomst van Europa en de VS, de aankomede val van de euro en de dollar en de vraag of er daarna überhaupt nog geld zal bestaan.
 

 

 

 

 

Het frauduleuze geldsysteem

Hidden secrets of money - met Nederlandse ondertiteling
Een prachtige serie over het geldsysteem in zijn algemeenheid is ‘Hidden secrets of money‘. Elf afleveringen laten zien dat het allemaal niet is wat het lijkt..
The money makers
Bill Still is een onderzoeksjournalist en bekroond filmmaker. Hij schreef onder andere voor USA Today, The Saturday Evening Post, en het Los Angeles Times Syndicate en produceerde het radioprogramma Health News. Hij heeft 22 boeken en drie documentaire video’s geschreven.

Still onthult de grootste oplichterij in de geschiedenis: de werkelijke manieren waarop geld en schulden worden gecreëerd en gecontroleerd.

In het licht van de oplopende schulden en de wereldwijd dalende levensstandaard legt hij uit dat degenen die profiteren van dit verlammende financiële probleem, willen dat wij, het publiek, in verwarring blijven over wat geld werkelijk is en hoe het is gecreëerd. Het goede nieuws van Jekyll Island is echter de bewering dat we dit wereldwijde probleem kunnen oplossen, zonder oorlogen of revolutie; alleen een duidelijk begrip van het probleem en de verrassend eenvoudige oplossing. Niet ondertiteld.
 


 

 

Is de staat een criminele organisatie?
“Alleen de overheid en de maffia nemen onder bedreiging van geweld mensen hun geld af,” zegt jurist en belastingexpert Toine Manders. Daarom vindt hij het een morele plicht om zo veel mogelijk belasting te ontwijken, legt hij uit tegenover Flavio Pasquino van BLCKBX.

Als je belasting betaalt, ben je medeverantwoordelijk voor de slechte dingen die een staat daar vaak mee doet, vindt Manders. “Onze overheid heeft niet zo lang geleden bijvoorbeeld lockdowns opgelegd, waardoor ‘niet-essentiële’ bedrijven moesten sluiten. En ongevaccineerden werden buitengesloten,” zegt hij. “De staat kan dit doen, omdat zij de middelen daarvoor heeft. En die middelen pakt zij van ons af middels belastingheffing.”

Hoewel Manders bewondering heeft voor de zogeheten soevereinen, onderscheidt hij zich toch van deze beweging. En dat weet hij kraakhelder uit te leggen.

Manders’ visie is niet alleen bijzonder interessant voor degenen die de overheid al wantrouwen, maar ook voor de meer regime-loyale burgers. “Vrijheid heeft alleen een kans van slagen als voldoende mensen het nieuwe systeem omarmen, als voldoende mensen het idee van vrijheid gaan steunen,” zegt hij. Bekijk en deel dit enerverende gesprek daarom nu!
 
 

 
 

Waarom we contant dienen te betalen
Waarom we overal met contant geld zouden moeten betalen in plaats van met een bankpas…

STEL:
– Ik heb een biljet van € 50 in mijn zak en ga ermee naar een restaurant en betaal hier mijn diner mee. De restauranteigenaar gebruikt deze € 50 om zijn rekening bij de wasserette te betalen. De wasserette eigenaar rekent hiermee zijn knipbeurt af bij zijn kapper. De kapper gebruikt deze € 50 om af te rekenen in de supermarkt. Na een onbeperkt aantal betalingen blijft de waarde van mijn € 50 biljet nog steeds hetzelfde, wat betekent dat het zijn doel heeft vervuld voor iedereen die het als betaalmiddel heeft gebruikt en de bank heeft geen werk of bemoeienis bij elk uitgevoerde contante betalingstransactie.

MAAR WAT ALS:
– ALS ik nu naar een restaurant ga en digitaal betaal met mijn bankpas, worden:

– de kosten voor mijn digitale betaling die bij de restauranthouder in rekening worden gebracht inclusief transactiekosten in percentages is gemiddeld 2,5 % wat dan neerkomt op € 1,25 voor elke verdere betalingstransactie. (Dit betekent dat elke volgende betalingstransactie € 1,25 kost)
– dezelfde kosten worden doorgevoerd als de restauranteigenaar zijn rekening bij de wasserette digitaal betaald, de betalingen van de wasserette eigenaar bij de kapper, zo ook de volgende betalingen, etc…..

Daarom zal na de eerste 36 transacties van deze € 50 slechts € 5 overblijven en het restant van € 45 is eigendom geworden van de bank … dankzij alle digitale transacties en vergoedingen!

Daarnaast zijn de kosten voor een betaalpas gemiddeld € 2.25 per maand dus na een maand gespaard te hebben is je € 50 nog maar € 47,75 waard.

Weg is weg, je kunt het maar één keer uitgeven.

Contant is Koning!

Verdieping – selectie artikelen van het blog van Vaccinvrij

Catherine Austin Fitts: De grote vergiftiging maakt deel uit van een coup

Catherine Austin Fitts: De grote vergiftiging maakt deel uit van een coup

De bevolking wordt vergiftigd door grote industrieën, slecht voedsel en gifige injecties en medicijnen. In de Verenigde Staten, waar geen betaalbare zorgverzekeringen zijn, leidt dit vaak tot het faillissement van gezinnen. Vooral neurologische problemen zijn verwoestend voor de portemonnee van een gezin. Luister tot het einde en u krijgt weer hoop.

lees meer
CBDC – de kogel is door de kerk

CBDC – de kogel is door de kerk

Op 28 juni komt het wetsvoorstel over de CBDC. Het negeren van de wil van het volk begint al bij de aanname van dit wetsvoorstel. 100% van de bevolking was tegen tijdens de inspraakprocedure, maar toch ligt het wetsvoorstel einde van de maand op tafel. We weten...

lees meer
Bill Gates twijfelt of Covid-vaccins werken – nadat hij gigantische winsten uit de verkoop van zijn BioNTech-aandelen binnen heeft…

Bill Gates twijfelt of Covid-vaccins werken – nadat hij gigantische winsten uit de verkoop van zijn BioNTech-aandelen binnen heeft…

Bill Gates zei in een interview dat de huidige Covid-19 injectie in feite niet werken. Het was om twee redenen opmerkelijk. Ten eerste omdat hij kort daarvoor enorme winsten heeft veilig gesteld door zijn Pfizer-aandelen op tijd te verkopen. En ook omdat de uitspraken van Gates over het falen van de Covid-injectie in een bekende TV-show werden besproken. Dat Gates de boel bedrogen heeft, en dat er sprake was van belangenverstrengeling begint door te druppelen op nationale televisie.

lees meer
Demo 5 februari in Amsterdam – Geen CBDC!

Demo 5 februari in Amsterdam – Geen CBDC!

De ‘Central Bank Digital Currency’ is niet langer een ver van ons bed show. De grootste financiële experts van Nederland zoals Ab Flipse en Arno Wellens waarschuwen ons ervoor, en World Economic Forum aanhangers zoals Koningin Maxima promoten het openlijk. Demonstratie op 5 februari.

lees meer
Share This