Nepnieuws

Wie bepaalt wat waar is?

Misinformatie en nepnieuws

Is informatie die tegen het narratief – de “verhaallijn van de overheid” – ingaat per definitie onjuist? Zijn kritische denkers per definitie verspreiders van nepnieuws?

De term “onjuiste informatie” of “nepnieuws” is afkomstig van de EU

Brussel is een paradijs voor lobbyisten, die zeer veel invloed hebben op de regelgeving. Lobbyisten worden niet democratisch gekozen, maar de invloed van de industrie op de politiek is groter dan de invloed van de bevolking op politici. De maatregelen die aangenomen zijn op Europees niveau worden overgenomen door nationale politici.

 

De EU is een orgaan dat de democratie ondermijnt

De maatregelen ondersteunen de belangen van de multinationals; een vaccinatiegraad van 95% staat gelijk aan een gegarandeerde, jaarlijkse omzet van miljarden Euro’s.

 

De EU heeft geen ruimte voor democratische inbreng van de bevolking

“Onjuiste informatie” is alle informatie van kritisch denkende artsen, ouders, en wetenschappers die vraagtekens plaatsen bij het gevoerde vaccinatiebeleid.

 

Vaccinatieschade is géén “onjuiste informatie”

 

 

 

 

Georganiseerde onderdrukking

 

Rijksvaccinatieprogramma

De groeiende bewustwording over de risico’s van vaccineren onder de bevolking heeft in 2018 geleid tot het “Action Plan Against Disinformation”. Met geld van de belasting betaler wordt op een systematische manier onze vrijheid van meningsuiting onderdrukt.

Action Plan Against Disinformation

Het volledige rapport kunt u hier lezen.

 

 

COVID-19

De groeiende bewustwording over de manipulatieve berichtgeving over COVID-19 heeft in 2020 geleid tot het document: “Tackling COVID-19 disinformation – Getting the facts right”

Tackling COVID-19 disinformation – Getting the facts right

Het volledige rapport kunt u hier lezen.

 

Onder het mom van “onjuiste informatie” wordt de stem van bewuste burgers, wetenschappers en artsen die schaduwkanten van de voorlichting over COVID-19 en het Rijksvaccinatieprogramma aan het licht brengen monddood gemaakt.

Zijn we ongemerkt terecht gekomen in een medische dictatuur?

 

Share This