Over ons

Wie zijn wij?

“Toen ik begon met het verzamelen van informatie kwam ik er al gauw achter dat de discussie over vaccineren veel verder gaat dan het onderwerp ‘vaccinatie’ zelf. Wat mij betreft gaat het – net als zoveel dingen in deze tijd – om bewustwording. Velen van ons zijn bezig de weg terug naar binnen te vinden – met andere woorden; we laten ons niet langer leiden door angst, maar door liefde en een diep innerlijk weten.”
Door Frankema

Door Frankema: woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters – werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam. Toen zij kinderen kreeg en voor de beslissing kwam te staan om wel of niet te vaccineren ontdekte zij dat er enorm veel verwarring en tegenstrijdige opvattingen bestaan met betrekking tot de effectiviteit en veiligheid van vaccins. Haar verlangen om ‘feiten’ boven water te krijgen leidde tot meer 20 jaar lang spitten in medisch-wetenschappelijke rapporten, artikelen, boeken en het internet.

Op dit moment combineert zij het moederschap met thuisonderwijs, schrijven, en het verzamelen van (nog meer) informatie met betrekking tot gezondheid, infectieziekten en vaccins. Haar missie is het voor ouders makkelijker te maken om in de jungle van informatie op onder andere het internet hun weg te vinden. Haar motto: “Moge de keuzes die we maken rondom de gezondheid van onze kinderen bewuste keuzes zijn”.

“Wanneer je erachter komt wáárom je zo onzeker bent en je hier bewijzen van vindt en dit kunt plaatsen, kun je eindelijk die vage angstgevoelens achter je laten en er iets mee doen, je steentje bijdragen aan de noodzakelijke verandering in het denken van de mensheid. Samen met al die andere gemotiveerde ijveraars een betere en vooral gezondere wereld proberen te realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen.”
Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar in Nederland, en 32 jaar België gewoond te hebben, neergestreken in zuid Frankrijk (daar waar het licht is).

Voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en de media ons voorspiegelen. Ontwikkelde zich tot meester speurder wat betreft het boven water krijgen van ondergeschoven nieuws en heeft inmiddels een enorme bibliotheek met artikelen en correspondentie op het gebied van vaccins in Nederland en België. Begin 2012 groeide de behoefte om informatie te willen delen met anderen en Aleph – wekelijkse nieuwsbrief met actualiteiten op medisch,- en milieugebied waar de reguliere pers ons niet of onvoldoende over informeert – werd geboren. (‘Aleph’ staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen)

 

Op 30 augustus 2016 zette Ellen een punt achter de nieuwsbrief. Het vierenhalf jaar wekelijks informeren over ‘de dingen achter de dingen’ zal ongetwijfeld hebben bijgedragen aan een andere kijk op het wereldgebeuren. Zij koos voor een ander pad en heeft nu alle ruimte, tijd en energie om zich volledig in te zetten voor Vaccin Vrij. Alle afleveringen van de Aleph (1-222) blijven ter inzage beschikbaar: www.alephinformeert.blogspot.fr  Haar motto? ‘De druppel holt de steen uit, niet met geweld, maar door gestaag te vallen.’

“Als je niet vaccineert maak je een ‘andere’ keuze dan gebruikelijk is en dat is niet altijd makkelijk. Door met het onderwerp vaccineren bezig te zijn, heb ik geleerd steeds meer voor mezelf te gaan staan en ben ik dichter bij mezelf gekomen; wie ik ben en wat ik wil, voor mezelf en voor mijn kinderen. Wakker worden, loskomen van de ‘mainstream’. Na jaren lezen, informeren, is er voor mij geen twijfel meer. Ik kan nu vol overtuiging zeggen: ‘Hier sta ik voor… en wat men er ook van vindt, het is mijn keuze.”
Annegreet van der Lee

Annegreet van der Lee: studeerde in 2006 af aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. Haar afstudeeronderzoek ging over het gebruik van intuïtie in managementfuncties. Sindsdien woont zij samen met haar partner en twee dochters op het Griekse eiland Corfu. Nu de kinderen iets ouder zijn, is zij aan de slag gegaan als kwalitatief onderzoeker, en deed onlangs onderzoek onder multiculturele professionals. Haar oudste dochter heeft alleen de eerste prik gehad. Hierna is zij zich gaan verdiepen in vaccins en heeft besloten dat die eerste prik ook meteen de laatste was!

 

 

 

“I think it’s about choosing risk. Informing yourself, gathering as much information as possible, and then choosing which risk you are comfortable with. There is risk with vaxxing. There is risk with not vaxxing. But, if you are informed and understand that there is no 100% safe option, then you are making an informed decision. Choosing to not vax without research is equally bad as choosing to vax without research.”
Seija Beth Kingston

Seija Beth Kingston was born in London and came to The Netherlands to marry a Dutch man in 1999. She is mother of 3 beautiful children. Seija comes from a corporate business background, but when she became a mother this no longer fitted her anymore. She became interested in different fields related to natural health and medicine, continuously researching and expanding her knowledge. She set up a mothers milk sharing network ‘Human Milk 4 Human Babies – Nederland’ and another network called ‘The Informed Mama’ for raising healthy children in a not so healthy world. She is also very passionate about raising awareness around conscious vaccine choice. Currently she has a practice in theta healing, organises conscious events and aims to continue to inspire people to live a healthy, conscious lifestyle.

 

 

“Er wordt zoveel families zoveel onrecht en leed aangedaan. Dat is mijn drijfveer. Door mensen te wijzen op de andere kant van het verhaal, hoop ik dat ze zelf op onderzoek uitgaan en zich in het onderwerp verdiepen voordat er schade aangericht kan worden. Want voor velen begint de zoektocht naar de waarheid helaas pas nadat duidelijk blijkt dat vaccins helemaal niet veilig en werkzaam zijn.”
Mara Gabriëlle

Mara Gabriëlle is geboren en getogen Amsterdamse en woont in de Pijp met haar man en twee ongevaccineerde kinderen. Omdat ze van huis uit al kritisch was opgevoed over veel onderwerpen waaronder vaccins, wist ze al voordat er sprake was van kinderen dat die in ieder geval nooit gevaccineerd zouden worden. Toen ze zwanger werd van haar eerste kind, begon de echte speurtocht naar vaccins. Ze was zo geshockeerd door wat ze allemaal te weten kwam, dat haar passie om te delen alleen maar verder werd aangewakkerd.

 

 

 

Share This