Verenigde Naties

Dekmantel voor een vreselijke agenda?
De Verenigde Naties is een internationale organisatie die in 1945 is opgericht. Er zijn 193 lidstaten waaronder Nederland. Het doel van de VN is een plek te verschaffen waar “alle naties van de wereld bijeen kunnen komen, gemeenschappelijke problemen kunnen bespreken en gemeenschappelijke oplossingen kunnen vinden die de hele mensheid ten goede komen.”1

Helaas is de VN verziekt tot een ondemocratisch gekozen en invloedrijk platform die een grote rol speelt in verschillende agenda’s die niet ten goede komen van de mensheid, maar van “het grote geld”.
 
Must read artikelen van Grada

De artikelen van Grada leggen zeer goed uit waar het allemaal om gaat.

Agenda 21 deel 1 – Wie zijn eigenlijk de Verenigde Naties?
 
Agenda 21 deel 2 – De ontwikkeling in Nederland na ondertekening Agenda 21
 
Agenda 21 deel 3 – Boeren eruit, datacenters en asielzoekers erin
 
Agenda 21 deel 4 – Toekomstvisie van de machtige investeringsmaatschappijen
 
Agenda 21 deel 5a – De rol van de SDG’s in de totale controle over de mens
 
Agenda 21 deel 5b – Precisie Landbouw, leven in een 5 en 6G netwerk en the Metaverse
 

 

Agenda 21, Agenda 2030 en Sustainable Development Goals

 
Het onderstaande interview van Spiros Skouras met Roisa Koire gaat onder andere over Agenda 21 en Agenda 2030.

 

Wie is Rosa Koire?
Roisa Koire wordt beschouwd als een van de grootste experts op het gebied de agenda’s van de VN zoals de Agenda 21 en Agenda 2030 en de sustainable development goals. Ze heeft gesproken op de Democrats Against UN Agenda 21. Ze is de Executive Director van The Post Sustainable Institute. En schrijfster van ‘Behind the green mask’.

 
Het boek van Rosa Koire kunt u alleen nog bestellen op haar website:

https://www.democratsagainstunagenda21.com/buy-behind-the-green-mask.html
 

 

Rosa Koire tijdens "The Greater Reset" - conferentie
In de onderstaande video die is opgenomen als onderdeel van een tweedaagse conferentie getiteld: “The Greater Reset” – legt Rosa Koire eveneens uit wat de grimmige implicaties zijn van Agenda 21 en Agenda 2030.

 

 

 
De doelen zijn de praktische uitvoering van The Great Reset, en onderdeel van de 2030 agenda. Er zijn vele manieren waarop we deze doelen kunnen bereiken. Het WEF, de UN, de WHO en andere niet democratisch functionerende organisaties willen ze bereiken door de wereldpopulatie centraal aan te sturen, waarbij onze rechten, vrijheden en zelfs ons bezit afgenomen worden onder het mom van een “crisis”. De manier van de 1% rijksten der aarde gaat ten koste van het volk en ten bate van de elite.
 

Willem Engel en Raisa Blommestijn - sustainable development goals (SGD's) agenda 2030
Willem en Raisa nemen Agenda 2030 door en zoomen in op een paar SDG’s, en ook op wat erachter zit, wie de stakeholders zijn en welke ideologie het is. Daarnaast gaan zij in op Raisa’s persoonlijke ontdekkingsreis op de Universiteit Leiden en de cancel-culture, waar zij inmiddels expert in is geworden. Een mooi en belangrijk gesprek. (13:00 min: start SDG’s)

 

 

 
Over Raisa Blommestijn en Willem Engel

Raisa Blommestijn, Mr. Dr. Law & Philosophy (1994), is een rechtsfilosoof, publicist en politiek commentator. Ze heeft zowel Rechten als Filosofie gestudeerd op de Universiteit van Leiden. In april 2022 heeft ze succesvol haar Proefschrift verdedigd over de Weimar Republiek, de val van democratie en haar verval naar totalitarisme (“De geest van Weimar. Een democratie in crisis”). Ze heeft gepubliceerd over meerdere onderwerpen, waaronder vrijheid van meningsuiting, democratische theorie, totalitarisme, de Europese Unie en politieke correctheid. Tijdens de corona-crisis heeft ze bijgedragen aan meerdere rechtszaken, aangespannen om fundamentele rechten te handhaven.

Willem Engel (1977) heeft een wetenschappelijke carrière gemaakt als Bio Farmaceutisch wetenschapper nadat hij in 2001 afstudeerde aan de Universiteit van Leiden. In 2008 verliet hij de wetenschapswereld. Sindsdien geeft hij dansles in zijn eigen studio DA Dance Studio in Rotterdam.

Het klinkt zo mooi, maar wat wordt er bedoeld?
 

 

 

De hypocricie van onze (wereld)leiders – het begin van feodaal systeem?
Hypocriete beleidsmakers sturen aan op feodaal systeem? De agenda 2030 en de Great Reset zijn twee handen op een buik.

Wat opvalt is dat politici die een beleid bepalen dat het gedrag van de burger in ernstige mate beperkt of controleert, zich zelf niet aan die beperkingen houden. Do as I say, not as I do. Een paar voorbeelden:

 
 

World Economic Forum

 
Op het World economic forum wordt gesproken over de beperkingen die aan onze “voetafdruk” zullen worden gekoppeld, terwijl de rijksten der aarde met hun privevliegtuigen en gigantisch grote voetafdruk hebben…
 

 


 

 


 

 

Klaus Schwab


De rijksten der aarden met jachten, meerdere huizen, privevliegtuigen etc gaan onze vertellen dat we de kachel een graadje lager moeten doen? De oplossing zou zijn dat de multinationals eens belasting gaan betalen, in plaats van het bezit van het volk af te nemen: You’ll own nothing and you’ll be happy.
 
 
 


 

 

Christianne van der Wal

 
Ondertussen heeft onze Minister van Stikstof lak aan haar eigen Co2-voetafdruk en vliegt naar Curaçao.

 

 


 

 

Atje Kuiken

Ook Atje Kuiken vindt dat andere maar moeten doen wat zij niet doet…


 

 

Barbara Baarsma

Barbara Baarsma pleit regelrecht voor een klassen systeem waarbij de rijken hun CO2-budget gewoon kunnen kopen.


 

 

Sigrid Kaag

Sigrid Kaag reist eerste klas, maar wil de mensen die op waxinelichtjes koken niet tegemoedkomen..

 
Etc. etc. etc.
 

 

Nederlandse gemeentes die de klimaatdoelen actief steunen
De sustainable development goals sluipen onze maatschappij binnen. We dienen heel alert te zijn…
Nederlandse gemeentes die de klimaatdoelen actief steunen

Gemeenten die meedoen aan global goals

Vraag je gemeente welke verplichtingen men is aangegaan

De Covid stad

Agenda 2030 en actieve Nederlandse gemeenten

 

 

 

Tristate City

Door de protesten van de boeren zijn de plannen voor ‘Tristate City’ aan het licht gekomen. De informatie in het onderstaande uitklapblok is heel erg belangrijk. Neem er alstublieft kennis van.
 
Wat is Tristate city?
In het artikel: Boerenprotest – onderliggende agenda van de overheid wordt steeds meer zichtbaar hebben wij u geïnformeerd over de boeren-protesten. De bewustwording en ontwikkelingen gaan razendsnel op dit moment

De protesten van de boeren hebben de plannen voor ‘Tristate City aan het licht gebracht. Kijk alstublieft naar de onderstaande video – het is heel belangrijk dat wij van de onderliggende plannen van de overheid op de hoogte zijn.
 

 

 

 

 

 

Vaccins zijn aan 14 van de 17 Sustainable Development Goals “gelinkt”

 
De Sustainable Development Goals (agenda 2030) zijn door de VN ontwikkeld om de misstanden in de wereld te herstellen. Het zijn allemaal “hoera-doelen” die een vreemde bijsmaak krijgen als blijkt dat 14 van de 17 doelen in een presentatie van de WHO worden gelinkt aan vaccins. Beter onderwijs gelinkt aan vaccins? Gelijkheid tussen mannen en vrouwen gelinkt aan vaccins? Het klimaat verhaal gelinkt aan vaccins? De doelen worden gebruikt om mensen een wortel voor te houden. De weg naar de doelen toe blijkt te gaan via vaccins, vrijheidsbeperkingen en controle. Met andere woorden het installeren van een nieuwe wereldregering. Dat lijkt in feite het echte doel te zijn van de SDG’s.

 

 
Bron: https://www.who.int/immunization/research/meetings_workshops/1_Lindstrand_IA2030_v1.pdf

 

 

De uitrol van agenda 2030 – tekenen aan de wand

 

 

 
Drie voorbeelden van de uitrol van de 2030 agenda in Nederland. “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”, zei Johan Cruyff. En als je het eenmaal ziet, zie je steeds meer…

 

"Smart cities" - slimme steden in Nederland
Buiten ons gezichtsveld – en zonder onze input wordt de “smart city-agenda” in Nederland uitgerold. Dit komt in feite neer op met facial recognition uitgeruste, gecontroleerde steden.

Apeldoorn is de eerste Smart City in Nederland. Amsterdam, Zwolle, Utrecht zijn “Pilot cities” die waarschijnlijk snel zullen volgen.
 

“Apeldoorn is door het World Economic Forum (WEF), zonder overleg met haar inwoners, omgetoverd tot eerste ‘Smart City’ van Nederland. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft een 5G-netwerk uitgerold in de stad, op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente. De gemeente ontvangt geen opbrengsten uit het project, de regie ligt geheel bij RadioLED. Dat bedrijf beheert ook de data die worden verkregen uit duizenden sensoren die de Apeldoornse burgers overal volgen.
 
Apeldoorn Smart City is slechts een van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. De netwerkorganisatie uit het Zwitserse Davos is via vele tentakels verweven met Nederlandse beleidsmakers – van koningin Maxima tot Sigrid Kaag en Mark Rutte – die de globalistische agenda van grote leider Klaus Schwab, ‘de Great Reset’, ten uitvoer brengen.”
De andere krant

 
Meer informatie over “smart cities” in Nederland:

1. Super belangrijk artikel – Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, nanotech, transhumanisme, Charles Lieber

2. Organisatie: ‘Reclaim your face’: https://reclaimyourface.eu/report-biometric-mass-surveillance-germany-netherlands-poland/

3. Rapport ‘The rise of biometric mass surveillance in Europe’: https://edri.org/wp-content/uploads/2021/11/EDRI_RISE_REPORT.pdf

 
Het begint hier en daar op te vallen, maar – het zou ons niet moeten verbazen – er is nul aandacht voor deze gevaarlijke ontwikkeling in de media.

 

 

 

Tristatecity - stikstofbedrog is onderdeel van Nederland als megastad?
Is het uiteindelijke plan dat Nederland onderdeel van één grote stad wordt die zich uitstrekt tot Dusseldorf? Waarom is er zoveel geheimzinnigheid over deze plannen?

Website van Tristatecity: https://www.tristatecity.nl/

Meer informatie over ‘Tristate City’: Tristate city aast op Fryske grun (SGD 10 + 11) door Rypke Zeilmaker. In dit artikel zit ook een interview over Tritate City dat verscheen bij ‘Blue Tiger’.

 
Veel boeren denken dat de “stikstofcrisis” een verzonnen crisis is, en dat het alleen maar gaat om hun land, die beschikbaar moet komen voor het bouwen van woningen. Is de geplande onteigening van de boeren onderdeel van de 2030- agenda?
 

 

Het stikstofverhaal klopt niet

 

 

 

De stikstof-rekenmodellen van de overheid kloppen niet

Net zoals met de rekenmodellen van de overheid betreffende het “gevaar” van Covid-19 en de “noodzaak” van Lockdowns om dit te bestrijden zien we dat de rekenmodellen betreffende de “stikstof-crisis” ook niet kloppen.
 
“Zwagerman & Van Velthuysen spreken met prof dr. Han Lindeboom, verbonden aan de Universiteit van Wageningen. Lindeboom is gepromoveerd op stikstof en richtte als actief D66-lid de focusgroep Stikstof op. Hij stelde vast dat het RIVM-model niet klopt.” – Op zijn kop

Meer info: https://www.nporadio2.nl/podcasts/op-zn-kop/71589/67-op-zn-kop-met-prof-dr-han-lindeboom
 

 
Ook Wouter Aukema beweert op basis van WOB-verzoeken dat de input-data van de rekenmodellen van de overheid niet kloppen.
 

 

 
Informeer uzelf over de ‘stikstof-crisis’ – het is waarschijnlijk weer een agenda die over ons wordt uitgerold.

Volg Wouter Aukema op Twitter: https://twitter.com/waukema
Volg Marianne Zwagerman: https://www.powned.tv/programmas/op-zn-kop/
Volg BLCKBX: https://www.blckbx.tv
Lees het blog: Boerenprotest – onderliggende agenda van de overheid wordt steeds meer zichtbaar
 

 

 

Gender-agenda
Wat is een vrouw? is een bizarre vraag voortkomend uit een bizarre ontwikkeling, die niet beperkt blijft tot de maatschappij, maar zich ook voordoet in het onderwijs. Hieronder een trailer van de documentaire: ‘What is a woman’, en daaronder een van de vele voorbeelden van de lessen die kinderen krijgen over seksualiteit.

 

 

 

De NOS legt kinderen uit hoe ze illegaal(!) hormoonbehandelingen kunnen ondergaan.

 

 

 

 

 

Verenigde Naties en World Economic Forum

 
Het einddoel van de plannen van de VN – in samenwerking met het WEF – zijn harteloos en dystopisch, want alle macht ligt bij de 1% rijksten der aarde die de 99% volledig onder controle willen hebben. Informeer uzelf zodat u kunt herkennen wat er gaande is en u ertegen kunt verzetten. Vergeet niet… dit zijn PLANNEN. Het hangt af van onze bereidheid om hierin mee te gaan in hoeverre dit de realiteit wordt.
 

 
De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Verenigde Naties en het World Economic Forum (13 juni 2019) voor het samen versneld implementeren van Agenda 2030. v.l.n.r. Børge Brende, Klaus Schwab, Antonio Guterres, Amina J. Mohammed Bron: klik hier.
 

 

Wat is het verband tussen VN en WEF en wat is de positie van de Nederlandse overheid?
Voor meer informatie ga naar de uitstekende website: https://vraagtekens.net/ die deze vraag onderzoekt.

 

De Europese greep naar de macht via het "corona herstelfonds"
Pepijn van Houwelingen legt uit hoe het “corona herstelfonds” van de EU weinig te maken heeft met corona…
 

 

 

Speltje sustainable development goals
Het speltje met een cirkeltje met alle kleurtjes van de doelen wordt vaak gedragen door de voorstanders van de Sustainable Development Goals.

 

 

 

 

VN betrokken bij seksschandalen
 

 

 

Hoe crimineel is de NATO? - Schokkend twitter-lijntje over gelekte emails van Hillary Clinton
Als onderstaand informatie klopt is de NATO meer dan kwaadaardig. Lees het onderstaande twitterlijntje, doe uw onderzoek en oordeel zelf. Klik op de onderstaande Tweet om naar het lijntje te gaan. En klik hier documentaire over het plan van Gadaffi.
 


 
 

 

 

Share This