Verenigde Naties

Dekmantel voor een vreselijke agenda?
De Verenigde Naties is een internationale organisatie die in 1945 is opgericht. Er zijn 193 lidstaten waaronder Nederland. Het doel van de VN is een plek te verschaffen waar “alle naties van de wereld bijeen kunnen komen, gemeenschappelijke problemen kunnen bespreken en gemeenschappelijke oplossingen kunnen vinden die de hele mensheid ten goede komen.”1

Helaas is de VN verziekt tot een ondemocratisch gekozen en invloedrijk platform die een grote rol speelt in verschillende agenda’s die niet ten goede komen van de mensheid, maar van “het grote geld”.

 

 

Agenda 21, Agenda 2030 en Sustainable Development Goals

 
Het onderstaande interview van Spiros Skouras met Roisa Koire gaat onder andere over Agenda 21 en Agenda 2030.

 

Wie is Rosa Koire?
Roisa Koire wordt beschouwd als een van de grootste experts op het gebied de agenda’s van de VN zoals de Agenda 21 en Agenda 2030 en de sustainable development goals. Ze heeft gesproken op de Democrats Against UN Agenda 21. Ze is de Executive Director van The Post Sustainable Institute. En schrijfster van ‘Behind the green mask’.

 
Het boek van Rosa Koire kunt u alleen nog bestellen op haar website:

https://www.democratsagainstunagenda21.com/buy-behind-the-green-mask.html
 

 

 

 

Waarom zijn Sustainable Development Goals “gelinkt” aan vaccins?

 
De Sustainable Development Goals (agenda 2030) zijn door de VN ontwikkeld om de misstanden in de wereld te herstellen. Het zijn allemaal “hoera-doelen” die een vreemde bijsmaak krijgen als blijkt dat 14 van de 17 doelen in een presentatie van de WHO worden gelinkt aan vaccins. Beter onderwijs gelinkt aan vaccins? Gelijkheid tussen mannen en vrouwen gelinkt aan vaccins? Het klimaat verhaal gelinkt aan vaccins? De doelen worden gebruikt om mensen een wortel voor te houden. De weg naar de doelen toe blijkt te gaan via vaccins, vrijheidsbeperkingen en controle. Met andere worden het installeren van een nieuwe wereldregering. Veel mensen denken dat dat in feite het echte doel is van de SDG’s…

 

 
Bron: https://www.who.int/immunization/research/meetings_workshops/1_Lindstrand_IA2030_v1.pdf

 

 

De uitrol van agenda 2030 – tekenen aan de wand

 

 

 
Drie voorbeelden van de uitrol van de 2030 agenda in Nederland. “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”, zei Johan Cruyff. En als je het eenmaal ziet, zie je steeds meer…

 

"Smart cities" - slimme steden in Nederland
Buiten ons gezichtsveld – en zonder onze input wordt de “smart city-agenda” in Nederland uitgerold. Dit komt in feite neer op met facial recognition uitgeruste, gecontroleerde steden.

Apeldoorn is de eerste Smart City in Nederland. Amsterdam, Zwolle, Utrecht zijn “Pilot cities” die waarschijnlijk snel zullen volgen.
 

“Apeldoorn is door het World Economic Forum (WEF), zonder overleg met haar inwoners, omgetoverd tot eerste ‘Smart City’ van Nederland. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft een 5G-netwerk uitgerold in de stad, op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente. De gemeente ontvangt geen opbrengsten uit het project, de regie ligt geheel bij RadioLED. Dat bedrijf beheert ook de data die worden verkregen uit duizenden sensoren die de Apeldoornse burgers overal volgen.
 
Apeldoorn Smart City is slechts een van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. De netwerkorganisatie uit het Zwitserse Davos is via vele tentakels verweven met Nederlandse beleidsmakers – van koningin Maxima tot Sigrid Kaag en Mark Rutte – die de globalistische agenda van grote leider Klaus Schwab, ‘de Great Reset’, ten uitvoer brengen.”
De andere krant

 
Meer informatie over “smart cities” in Nederland:

1. Super belangrijk artikel – Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, nanotech, transhumanisme, Charles Lieber

2. Organisatie: ‘Reclaim your face’: https://reclaimyourface.eu/report-biometric-mass-surveillance-germany-netherlands-poland/

3. Rapport ‘The rise of biometric mass surveillance in Europe’: https://edri.org/wp-content/uploads/2021/11/EDRI_RISE_REPORT.pdf

 
Het begint hier en daar op te vallen, maar – het zou ons niet moeten verbazen – er is nul aandacht voor deze gevaarlijke ontwikkeling in de media.

 

 

 

Tristatecity - stikstofbedrog is onderdeel van Nederland als megastad?
Is het uiteindelijke plan dat Nederland onderdeel van één grote stad wordt die zich uitstrekt tot Dusseldorf? Waarom is er zoveel geheimzinnigheid over deze plannen?

Website van Tristatecity: https://www.tristatecity.nl/

 
Veel boeren denken dat de “stikstofcrisis” een verzonnen crisis is, en dat het alleen maar gaat om hun land, die beschikbaar moet komen voor het bouwen van woningen. Is de geplande onteigening van de boeren onderdeel van de 2030- agenda? Dit is een belangrijke vraag die ons allemaal aangaat en die we dienen te onderzoeken.

 

 

Het stikstofverhaal klopt niet

 

 

 

De stikstof-rekenmodellen van de overheid kloppen niet

Net zoals met de rekenmodellen van de overheid betreffende het “gevaar” van Covid-19 en de “noodzaak” van Lockdowns om dit te bestrijden zien we dat de rekenmodellen betreffende de “stikstof-crisis” ook niet kloppen.
 
“Zwagerman & Van Velthuysen spreken met prof dr. Han Lindeboom, verbonden aan de Universiteit van Wageningen. Lindeboom is gepromoveerd op stikstof en richtte als actief D66-lid de focusgroep Stikstof op. Hij stelde vast dat het RIVM-model niet klopt.” – Op zijn kop

Meer info: https://www.nporadio2.nl/podcasts/op-zn-kop/71589/67-op-zn-kop-met-prof-dr-han-lindeboom
 

 
Ook Wouter Aukema beweert op basis van WOB-verzoeken dat de input-data van de rekenmodellen van de overheid niet kloppen.
 

 

 
Informeer uzelf over de ‘stikstof-crisis’ – het is waarschijnlijk weer een agenda die over ons wordt uitgerold.

Volg Wouter Aukema op Twitter: https://twitter.com/waukema
Volg Marianne Zwagerman: https://www.powned.tv/programmas/op-zn-kop/
Volg BLCKBX: https://www.blckbx.tv

 

 

Gender-agenda
Wat is een vrouw? is een bizarre vraag voortkomend uit een bizarre ontwikkeling, die niet beperkt blijft tot de maatschappij, maar zich ook voordoet in het onderwijs. Hieronder een trailer van de documentaire: ‘What is a woman’, en daaronder een van de vele voorbeelden van de lessen die kinderen krijgen over seksualiteit.

 

 

 

De NOS legt kinderen uit hoe ze illegaal(!) hormoonbehandelingen kunnen ondergaan.

 

 

 

 

 

Verenigde Naties en World Economic Forum

 
Het einddoel van de plannen van de VN – in samenwerking met het WEF – zijn harteloos en dystopisch, want alle macht ligt bij de 1% rijksten der aarde die de 99% volledig onder controle willen hebben. Informeer uzelf zodat u kunt herkennen wat er gaande is en u ertegen kunt verzetten. Vergeet niet… dit zijn PLANNEN. Het hangt af van onze bereidheid om hierin mee te gaan in hoeverre dit de realiteit wordt.
 

 
De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Verenigde Naties en het World Economic Forum (13 juni 2019) voor het samen versneld implementeren van Agenda 2030. v.l.n.r. Børge Brende, Klaus Schwab, Antonio Guterres, Amina J. Mohammed
 

 

Wat is het verband tussen VN en WEF en wat is de positie van de Nederlandse overheid?
Voor meer informatie ga naar de uitstekende website: https://vraagtekens.net/ die deze vraag onderzoekt.

 

De Europese greep naar de macht via het "corona herstelfonds"
Pepijn van Houwelingen legt uit hoe het “corona herstelfonds” van de EU weinig te maken heeft met corona…
 

 

 

Speltje sustainable development goals
Het speltje met een cirkeltje met alle kleurtjes van de doelen wordt vaak gedragen door de voorstanders van de Sustainable Development Goals.

 

 

 

 

 

 

Share This