Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Wie financiert de WHO?

Wereldwijde machtsovername door WHO is in voorbereiding

 
In mei 2022 heeft de World Health Assembly (besluitvormingsorgaan van de WHO) zich gebogen over de 13 controversiële wijzigingsvoorstellen van president Joe Biden op de ‘International Health Regulations’, waar alle 194 lidstaten van de WHO zich achter zouden moeten scharen. Ook Ernst Kuipers was als vertegenwoordiger van Nederland aanwezig bij de besprekingen die van 22-28 mei in Genève, Zwitserland hebben plaatsgevonden. In het najaar wordt verder over deze plannen gesproken.

De onderstaande video van James Corbett legt uit wie achter dit pandemie verdrag zit, en hoe hiermee de wereldbevolking onder het corrupte WHO-regime zal komen te staan.
 

 
Meer info op Twitter: https://twitter.com/CriticalSway/status/1526464386386345984

Biden geeft Amerikaanse soevereiniteit over aan WHO – en Kuipers die van Nederland?
We hebben een jaar respijt – Afrikaanse en BRICS-landen stemmen tegen controversiële machtsovername WHO

 

 
De WHO is geen democratisch gekozen instantie, maar desalniettemin stuurt zij wereldpolitiek aan omdat zij bepaalt wat de “pandemie-protocollen” zijn. Willen we geen Lockdowns meer, dan zullen we de rol van de WHO moeten kunnen herkennen en haar macht moeten breken. Dr. Astrid Stuckelberger is 20 jaar werkzaam geweest voor WHO en VN. “Zij legt verbanden tussen het grote geld en de groeiende macht van de WHO..”

 

 

 

Nederland is een (financiële) steunpilaar van de WHO
“Nederland is een belangrijke steunpilaar en strategische partner van de WHO. Tussen 2020 en 2021 heeft Nederland meer dan 94 miljoen dollar aan de WHO verstrekt, waaronder 16 miljoen dollar aan volledig flexibele vrijwillige kernbijdragen, waarmee Nederland de op drie na grootste flexibele contribuant aan de organisatie is.”

Nederland is ook de op drie na grootste contribuant aan het noodfonds van de WHO, dat een cruciale rol speelt bij de snelle reactie van de WHO op uitbraken van ziekten en andere noodsituaties op gezondheidsgebied in de wereld. – Bron: WHO

 
Voor meer info over de invloed van de WHO op het Covid-19 beleid ga naar de ‘Gerelateerde pagina’s’ rechtsboven op deze pagina.
 

 

 

De WHO en het ‘Global Vaccine Action Plan’

 
De rest van deze pagina gaat over de invloed van de WHO op het Rijksvaccinatieprogramma. De WHO was ver voor Covid-19 al bezig met een wereldwijd aangestuurd vaccinatieprogramma voor kinderen.
 

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), is een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties (VN), met als doel:

• wereldwijde aspecten van de gezondheidszorg in kaart te brengen
• activiteiten op het gebied van de gezondheidszorg te coördineren
• de gezondheid van de wereldbevolking te bevorderen.1,2

Dit zou heel mooi kunnen zijn, maar de VN en de WHO hebben beiden helaas een slechte reputatie. De VN komt al jaren in het nieuws vanwege corruptie. 3, 4, 5 Hoe zit het met de WHO?

Er is geen enkele organisatie die de WHO controleert. En politici, medici, academici, journalisten en andere belanghebbenden laten zich allemaal informeren door de WHO en volgen het Global Vaccine Action Plan (zie verder).

Deze rest van deze pagina adresseert drie onderwerpen: geld, invloed en vertrouwen (I. II. en III.)

 

I. Door wie wordt de WHO gefinancierd?

De WHO is geen onafhankelijke organisatie. De donaties van (particuliere) instanties en het bedrijfsleven overtreffen de donaties van de lidstaten van de WHO (democratisch gekozen overheden).6

 

De belangen van de donateurs beïnvloeden de WHO

Prominente financieringsbronnen zijn: de Bill & Melinda Gates Foundation; de farmaceutische industrie (o.a. vaccin-fabrikanten GlaxoSmithKline, Merck, Sanofi-pasteur); de Europese Unie; universiteiten; banken; particuliere stichtingen met banden met de farmaceutische industrie; het George Soros Open Society Institute etc. – Bron: Rapport World Health Assembly (WHA is het besluitvormingsorgaan van de WHO).6,7,8

 

De WHO beïnvloed het wereldwijde vaccinatiebeleid

Vanaf 2010 is hard gewerkt aan het opzetten van de infrastructuur die nodig is om in tien jaar tijd “de hele wereld te vaccineren.” Onder leiding van de op een na grootste donateur van de WHO, zakenman Bill Gates, zijn onder andere de ‘Decade of Vaccines Collaboration’ en het ‘Global Vaccine Action Plan’ opgezet om dit te bereiken. Meer informatie: pagina Bill Gates

 

 

II. Global Vaccine Action Plan

Het Global Vaccine Action Plan is misschien nog het beste te vergelijken met een militaire operatie – compleet met strategische mensen op alle niveaus van de samenleving. Alles is tot in de details beschreven. De politiek, de media, de medici, de academici, de industrie, de donateurs etc. zijn allemaal een commitment aangegaan om de doelen van het GVAP te bereiken. Het lijkt wel of de hele gevestigde orde nu betrokken is bij dit plan. Hoe heeft de WHO alle neuzen dezelfde kant opgekregen?

 

Het GVAP heeft zes doelen die voor de hele wereld hetzelfde zijn:

De medische doelen zijn:

1. het behouden van polio-vrije status
2. het elimineren van de mazelen en de rodehond
3. het onder controle krijgen van hepatitis B-infectie

Deze doelen zijn voor de meeste Westerse landen niet van toepassing. Nederland is bijvoorbeeld al tientallen jaren ‘polio-vrij’; volgens de WHO waren de mazelen en rodehond al in 2017 geëlimineerd; en hepatitis is een ziekte die amper bij kinderen voorkomt.9,10,11 De medische impact is zeer gering.

Maar de volgende drie doelen hebben een enorme economische impact:

4. het bereiken van de nagestreefde vaccinatiegraad bij alle ent-administraties in de hele regio
5. het maken van evidence-based beslissingen voor introductie van nieuwe vaccins
6. het bereiken van duurzame financiering voor nationale immunisatie-programma’s

De vaccinatiegraad daalt, en het grote taboe van het vaccinatiebeleid is dat een afname van de bereidheid van de bevolking om te vaccineren gigantische financiële consequenties heeft. En het GVAP is economisch interessant omdat het gericht is op het verhogen van de vaccinatiegraad, het creëren van nieuwe markten, en het vrijmaken van budgetten om het Rijksvaccinatieprogramma te promoten.

De macht van het geld is groot. En de medische belangen lijken ondergeschikt te zijn aan de economische. Alle ‘partners’ en ‘stakeholders’ die zich achter het GVAP hebben geschaard, hebben zelf financiële belangen bij dit plan; van het maken van winsten tot het ontvangen van ‘fundings’, ‘grants’, het veilig stellen van salarissen etc.

 

“Partnerorganisaties van de ‘Decade of Vaccine Collaboration’, overheden, medici, academici, vaccinproducenten de media en andere belanghebbenden zijn een commitment aangegaan om de doelen van het GVAP te bereiken.”12

 

De vragen waar we met zijn allen – politici, medici, journalisten, burgers – over na zouden moeten denken:

 

• In hoeverre worden miljoenendonaties gebruikt voor een ‘one-size-fits-all’ wereldwijd vaccinatiebeleid dat niet elk land past?

• In hoeverre zijn miljoenendonaties, grants, fundings etc. investeringen?

• In hoeverre is de WHO een uitvoerende instantie die zich primair laat leiden door de belangen van haar donateurs?

• In hoeverre misleidt de WHO gezondheidsautoriteiten en de bevolking?

 

WHO – EVAP

Het Global Vaccine Action Plan (GVAP) heeft een op Europa toegespitste versie ervan: het European Vaccine Action Plan (EVAP). Beide plannen hebben dezelfde doelen. Deze plannen bepalen in hoge mate het Nederlandse vaccinatiebeleid, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om de inhoud van deze plannen op de pagina te bespreken.

 

 

GVAP = EVAP = NL?

Wat is het GVAP? Wat is het EVAP? Hoe groot is de invloed van het GVAP/EVAP op het Nederlands vaccinatiebeleid? Deze pagina bevat belangrijke informatie.

Ga naar pagina: GVAP = EVAP = NL

 

III. Kunnen we de WHO vertrouwen?

Recentelijk is er een aflevering geweest van de Amerikaanse talkshow HIGHWIRE, waarin filmmateriaal van een vergadering van de top van de WHO wordt besproken. Achter gesloten deuren geeft de top van de wetenschappelijke wereld toe dat de ‘anti-vaxxers’ wel een punt hebben. Er schort het een en ander aan de wetenschappelijke onderbouwing van vaccinatieprogramma’s. We hebben de aflevering voor u ondertiteld.

 

 

En deze clip – eveneens voorzien van Nederlandse ondertiteling die u rechtsonder in het scherm kunt aanzetten bevestigt het gelieg en gedraai van de WHO.

 

En de onderstaande trailer van de documentaire ‘Trust WHO’ laat zien dat het in feite al jarenlang bekend is dat de WHO niet functioneert omdat zij de belangen van het bedrijfsleven (geld en macht) boven de belangen van de wereldbevolking (gezondheid) plaatst.

 

De hele aflevering is onlangs van Youtube verwijderd en alleen hier nog te bekijken

 

 

COVID-19

 
Voor meer informatie over de ziekte ga naar: pagina Covid-19

Voor meer informatie over het vaccin ga naar pagina Covid-19 vaccin

 

 

Verdieping – selectie artikelen van het blog van Vaccinvrij

Citizins.go – ALARM: Op handen zijnde top beslist over pandemieverdrag

Citizins.go – ALARM: Op handen zijnde top beslist over pandemieverdrag

In enkele dagen ging de petitie van CitizinsGO over de powergrab van de WHO een kleine 100.000 ondertekenaars naar 324.000 ondertekenaars. Steeds meer mensen lijken ervan doordrongen te zijn van het zwaard van Damocles dat boven onze hoofden hangt. Hieronder staan de eerste paar alinea’s die uitleg geven over deze petitie en de linken naar waar u hem kunt ondertekenen.

lees meer
De ‘Sovereignty Coalition’ – weerstand tegen fundamentele veranderingen in het functioneren van de WHO

De ‘Sovereignty Coalition’ – weerstand tegen fundamentele veranderingen in het functioneren van de WHO

“Wij geloven dat onze soevereiniteit, grondwettelijke Republiek en persoonlijke vrijheden beschermd moeten worden tegen een dergelijke supranationale bedreiging. Daarom is de eerste missie van de Soevereiniteitscoalitie om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten niet langer garant staan voor, deelnemen aan of onderworpen zijn aan de WHO”. Krachtige woorden van de ‘Sovereignty Coalition’. Luister naar hun briefing voor leden van de Select Committee on the Coronavirus Pandemic (SC-CVP).

lees meer
De machtsgreep van WHO wankelt?  – wijzigingen op amendementen lijken niet rechtsgeldig te zijn

De machtsgreep van WHO wankelt? – wijzigingen op amendementen lijken niet rechtsgeldig te zijn

De machtsgreep van WHO wankelt want de Amendementen (wijzigingen) die in 2022 door de WHO zijn vastgesteld lijken niet rechtsgeldig te zijn vastgesteld omdat er geen stemming heeft plaatsgevonden. Als de Amendementen onderuit gaan, dan gaat ook de benoeming van de commissie die nu met de voorstellen voor wijziging van de IHR bezig is onderuit. Met andere woorden: de machtsgreep van de WHO is niet rechtsgeldig.

lees meer
Waarschuwing tegen de WHO – wat iedereen zou moeten weten

Waarschuwing tegen de WHO – wat iedereen zou moeten weten

Enige tijd geleden zijn we begonnen met het schrijven van de website www.stopWHO.nl . Inmiddels zijn we een stuk verder en we willen u uitnodigen om af en toe een kijkje te nemen. Binnen afzienbare tijd hopen we concrete acties aan te kondigen die u kunt nemen om uzelf en anderen te beschermen tegen de WHO.

lees meer
Belangrijke Livestream vanuit EU parlement in Straatsburg

Belangrijke Livestream vanuit EU parlement in Straatsburg

Op woensdag 13 september 2023 gaat een team van experts in gesprek over de machtsgreep die de WHO op dit moment pleegt. Het begint op 14:30 Europese tijd. Het is uitermate belangrijk dat het maatschappelijk debat over de megalomane plannen – van de door de donateurs waaronder multimiljardair Bill Gates aangestuurde WHO veel aandacht krijgt.

lees meer
Must see: James Corbett – 5e generatie oorlogsvoering

Must see: James Corbett – 5e generatie oorlogsvoering

“We zitten op dit moment midden in een oorlog die de wereld zal veranderen”, zegt James Corbett. En hij bedoelt hiermee niet de oorlog in de Oekraïne, maar een nog veel grotere wereldwijde oorlog, die de mensheid uitholt en aanvalt. Alleen als we onze vijand kennen kunnen we ons veiligstellen, en daarom is de onderstaande video zo belangrijk. James Corbett legt uit wat vijfde generatie oorlogsvoering is.

lees meer
Klokkenluider van de WHO legt globalistische agenda bloot

Klokkenluider van de WHO legt globalistische agenda bloot

Dr. Stuckelberger heeft de afgelopen 20 jaar wetenschappelijke NGO’s bij de VN/WHO vertegenwoordigd en is de auteur van diverse boeken, wetenschappelijke artikelen en VN/EU-rapporten. Zij heeft inzicht in het totale plaatje van de “pandemie’ en ook de manier waarom supranationale organisaties zijn gekaapt. In deze video legt zij de globalistische agenda bloot.

lees meer
De WHO, soevereiniteit en realiteit

De WHO, soevereiniteit en realiteit

Terwijl een schoolkind door deze façade heen zou kunnen kijken naar de tegenstrijdige hebzucht erachter, is het voor mensen met jarenlange politieke bagage, een netwerk van collega’s, reputatie en carrière veel moeilijker om toe te geven dat ze zijn beduveld. De gedragspsychologen die onze regeringen en instellingen nu in dienst hebben, begrijpen dit. Het is hun taak om ons te laten geloven in de betrouwbare bronnen die zij sponsoren. Onze uitdaging is om de realiteit boven het juiste denken te stellen.

lees meer
BLCKBX interview met Igor Beuker – ‘Als het zo doorgaat, zijn we straks China’

BLCKBX interview met Igor Beuker – ‘Als het zo doorgaat, zijn we straks China’

Beuker is een futurist die bekendstaat om zijn grensverleggende visie op technologie, marketing en de toekomst van het bedrijfsleven. Als geen ander weet hij de impact van technologische ontwikkelingen op onze samenleving te voorspellen.

Aan tafel bij Flavio Pasquino waarschuwt hij dat de geschiedenis zich dreigt te herhalen. “De rijken willen altijd hun macht en controle behouden en vergroten.” De rol van technologie is daarbij essentieel.

lees meer
Stichting Rechtoprecht spant zaak aan waarbij 16 prominente Nederlanders worden gedagvaard

Stichting Rechtoprecht spant zaak aan waarbij 16 prominente Nederlanders worden gedagvaard

Op 10-07-23 zijn 16 prominente Nederlanders en buitenlanders gedagvaard, dat wil zeggen opgeroepen om voor het gerecht te verschijnen. Namens 7 individuen heeft de stichting RechtOprecht een zaak aangespannen bij de rechtbank in Leeuwarden. Deze eisers beweren nadelige gevolgen te hebben ondervonden van Covid-19 vaccinaties en eisen nu schadevergoeding van gedaagden, waaronder de Nederlandse overheid, premier Rutte, Bill Gates en Pfizer CEO Albert Bourla.

lees meer
‘One Health’ – Dr. Meryl Nass en Dr. Kat Lindley van Childrens Health Defense leggen uit waarom we dit niet moeten willen

‘One Health’ – Dr. Meryl Nass en Dr. Kat Lindley van Childrens Health Defense leggen uit waarom we dit niet moeten willen

Zou de volgende interpretatie van een hete zomer: veroorzaakt meer muggen, dus is een gevaar voor de volksgezondheid, dus we moeten maatregelen treffen’, realiteit kunnen worden onder het regime “One health?” Wie weet. Luister naar wat Meryl over ‘One Health’ te zeggen heeft en u zult zien dat gezondheid en totalitaire controle steeds meer met elkaar versmelten…

lees meer
 

 

Share This