Antivaxxers?!

Antivaxxers is een label dat wordt gegeven aan mensen die zelf onderzoek doen
Om een vaccinatiegraad van 95% in stand te houden, is het nodig dat 95% van de mensen denkt dat vaccineren veilig, effectief en nodig is. Mensen die denken dat dit NIET zo is krijgen het label “antivaxxer”.

“Antivaxxers” worden geweerd of belachelijk gemaakt in de media, en er wordt niet geluisterd naar wat zij te zeggen hebben. Met het label “antivaxxer” wordt kritiek op het huidige vaccinatieprogramma monddood gemaakt.

“Antivaxxers” zijn liefdevolle ouders die meer vertrouwen hebben in de natuurlijke, aangeboren immuniteit van hun kind, dan in vaccins. De onderstaande film geeft aan waarom.
 

 

 

Andersdenkenden

 

I. Andersdenkende ouders

Hieronder valt de stichting Vaccinvrij en het overgrote deel van de meer dan 30.000 leden van onze facebookgroep.

De term “anti-vaxxer” is niet door ons bedacht, en voor de meeste lezers van Vaccinvrij niet van toepassing. De meeste lezers van Vaccinvrij zijn ‘ex-vaxxer’ of ‘non-vaxxer’.

Ex-vaxxers hebben eerst vanuit het volste vertrouwen hun kindje laten vaccineren, maar zijn gestopt wegens het optreden van ernstige bijwerkingen.

Non-vaxxers hebben zich vaak maandenlang verdiept in het onderwerp en besluiten niet te vaccineren wegens o.a. het ontbreken van veiligheidsnormen en objectief wetenschappelijk bewijs dat vaccineren veilig is.

Wilt u weten wat zij te zeggen hebben? Ga naar het ouderplatform op deze site naar de paginas:‘Vaccinreacties en Vaccinatieschade” en ‘Opgroeien zonder vaccins’

 

 

II. Andersdenkende artsen

Er bestaat een mythe dat alle artsen het met elkaar eens zijn over vaccineren. Dit klopt niet. Er zijn talloze artsen die niet achter massa-vaccinatieprogramma’s staan. Ook is er vanuit medici kritiek op de COVID-19 maatregelen.

 
Rijksvaccinatieprogramma

Artsen die wijzen op de gevaren van vaccineren
Wereldwijd zijn er talloze artsen die zich uitspreken tegen vaccineren. De meest bekendst is waarschijnlijk Dr. Suzanne Humphries.

 

Op Brighteon.com staat een lijst van ruim 600 vaccin-kritische filmpjes waaronder zich vele artsen bevinden. Klik hier

 
COVID-19
Artsen met andere informatie over COVID
Doctors for Open Debate is een Belgische groep artsen die zich hebben verenigd. Zij hebben prachtige dossiers samengesteld over de verschillende aspecten van COVID-19 die u hier kunt lezen of downloaden.

Artsen voor Waarheid is een Nederlandse groep artsen. hebben eveneens een fantastische collectie bronnen en artikelen met professionele meningen en controleerbare feiten. Klik hier

Stichting Artsen Collectief Nederland zet zich ook in om het bewustzijn rondom COVID-19 te vergroten. Meer info klik hier, en hier.

 

 

 

Physicians for Informed Consent
Physicians for informed consent’ bestaat uit een team van artsen, wetenschappers en advocaten. Zij organiseren bijeenkomsten en brengen wetenschappelijke onderzoek over de risico’s van vaccineren onder de aandacht van het publiek.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van ‘Physicians for Informed Consent voor educatieve update’s: https://physiciansforinformedconsent.org/newsletter/

 

 

 

III. Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek

Kritische onderzoeksjournalistiek over vaccineren in de Nederlandse media is zoeken naar een speld in de hooiberg.

Verreweg de bekendste onafhankelijke onderzoeksjournalist is Del Bigtree. In zijn talkshow, the HIGHWIRE heeft hij talloze wetenschappers, artsen, advocaten en vertegenwoordigers van andere beroepsgroepen geïnterviewd die het totaal niet eens zijn met de verhaallijn die de reguliere media promoten. Hij wordt door miljoenen ouders wereldwijd gevolgd. Hieronder staan enkele van zijn interviews die wij ondertiteld hebben. En U kunt meer dan 150 afleveringen in het engels bekijken op zijn Youtube kanaal.

Wie is Del Bigtree?
Del Bigtree is de gastheer van de HIGHWIRE en tevens oprichter van het non-profit, “Informed Consent Action Network”. Meer info: www.icandecide.org Hij is één van de belangrijkste stemmen van de Vaccine Awareness Movement. In zijn succesvolle carrière won hij een “Emmy Award” als producer van de CBS talkshow “The Doctors”. Zijn carrière veranderde abrupt toen hij de documentaire VAXXED produceerde – een documentaire die een revolutie ontketende tegen de farmaceutische tirannie over de hele wereld.
 

Highwire – Meest bekeken afleveringen

Wetenschappelijke top van de Wereldgezondheidsorganisatie geeft achter gesloten deuren zelf toe dat het “bewijs” van veiligheid “ontoereikend” is.

Bekijk video

Del Bigtree intervieuwt Andrew Kaufman, de arts die alles op zijn kop zet! Klopt de virus-theorie?

Bekijk video

De autoriteit van de WHO is standvastig en betrouwbaar? Absoluut niet. De WHO slaat als een blad aan de boom om, als zij politiek ‘onjuiste’ eerlijke informatie geeft.

Bekijk video

Del Bigtree interviewt Dr. Zach Bush over COVID-19 1,5 miljoen keer bekeken in 2 weken. Voor mensen die hun blikveld willen verruimen.

Bekijk video

Highwire – Covid-19

Over de modellen van Neil Ferguson De COVID-maatregelen zijn genomen op basis van berekeningen van epidemioloog Neil Ferguson die nu zegt dat hij zich heeft vergist…

Bekijk video

Co-oorzaken sterfte COVID-19. Sterfte aan COVID-19 wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een combinatie van factoren.Verhelderende info over het “berekenen” van de sterftecijfers…

Bekijk video

De economische gevolgen van de lock-down. De economische gevolgen van de lockdown zullen desastreus zijn – niet alleen op economisch gebied, maar ook lichamelijk.

Bekijk video

Highwire – Wakefield

Dr Andy Wakefield vs Brian Deer – De echte fraude onthuld. Andrew Wakefield is een fraudeur? Het ligt wel even iets anders. Prachtig interview!

Bekijk video

Gemuteerde mazelen – Andrew Wakefield. De mazelen is aan het muteren, dat wil zeggen dat de ziekte verandert. Wat is daar de oorzaak van?

Bekijk video

Highwire – Meer afleveringen

Shockerende onderzoeksresultaten van BMR-vaccins vrijgegeven. Een FOIA (WOB) verzoek resulteerde in het vrijgeven van gegevens uit BMR-vaccin. Waarheid komt aan het licht..

Bekijk video

Amerikaanse overheid verliest het grote vaccin-debat.  Amerikaanse ministerie van volksgezondheid is niet in staat om bewijs van veiligheid te overleggen. En verder: Hoe zorg je voor een ziek kind? Media over antivaxxers en meer…

Bekijk video

Waarom Del een gele David-Ster droeg.  Op 27 maart 2019 namen ambtenaren in Rockland County, New York de ongekende stap om alle niet-gevaccineerde kinderen te weigeren in openbare ruimtes..

Bekijk video

"De termen pro-, en antivaxxer zijn ontworpen om verdeeldheid te creëren, maar wij hebben een gemeenschappelijk belang - de gezondheid van onze kinderen en onszelf. Iedereen zou geïnteresseerd moeten zijn in de vraag of het veilig, effectief en nodig is wat we doen. Laten we het samen uitzoeken."
Door Frankema

Initiatiefneemster stichtingvaccinvrij.nl

Share This