Highwire – risico bijwerkingen Pfizer COVID-injectie overschaduwt de uitrol van het vaccin

door | 23 dec 2020 | COVID-19 ziekte, HIGHWIRE

De uitrol van het Covid19-vaccin is aan de gang in onder andere Amerika en Engeland, ondanks de legitieme vrees voor ernstige bijwerkingen. Del Bigtree bespreekt de lichamelijke prijs die we moeten betalen voor een griep die niet meer doden eist dan een ‘normale’ seizoensgriep. Van het alarmerend hoge aantal proefpersonen dat een gezichtsverlamming ontwikkelt tot de NHS (National Health Service) in Engeland die waarschuwt voor ernstige allergische reacties, en alles wat ertussen zit. En dit betreft nog niet de bijwerkingen op lange termijn die we nog niet kennen… COVID-vaccinatieschade is de roze olifant in de kamer die velen niet kunnen zien?

 

 

HIGHWIRE

 

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This