Bill & Melinda Gates Foundation

Een van de rijkste mensen op aarde

Bill Gates is de oprichter van Microsoft. Hij is een van de rijkste mensen op aarde.1

 

 

 

Bill Gates staat aan de basis van wereldwijde (verplichte) vaccinatieprogramma’s en een wereldbestuur

Hieronder staan vijf video’s over Bill Gates. De ondertiteling kunt u rechts onder in elk filmpje aanzetten. Met dank aan Spiros Skouras en James Corbett voor het maken van deze video’s.

 

 

Donateur van de Wereldgezondheidsorganisatie

Bill Gates is na de Verenigde Staten de grootste donateur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). 2 Hij heeft hierdoor veel invloed op de besluitvorming van de WHO. Meer weten? Ga naar de pagina ‘Wereldgezondheidsorganisatie’.

 

Vaccins, de beste investering ooit

In 2019 verklaarde Bill Gates op het World Economic Forum Zwitserland – 2019 dat zijn “investering in het wereldwijde vaccinatiebeleid” zijn beste investering ooit was. 10 miljard dollar leverde 200 miljard dollar “economisch voordeel” op.5

Dit bedrag heeft hij berekend door waarde toe te kennen aan elk door vaccins gespaard leven. De berekening die hij hiervoor heeft gemaakt is niet transparant voor de bevolking.

 

‘Decade of Vaccines’

In 2010 maakt Bill Gates, op het World Economic Forum bekend dat hij 10 miljard dollar zou investeren in de ‘Decade of Vaccines’.3

De decade of vaccines is de visie dat de “baten van vaccins zijn uitgebreid tot elke wereldbewoner tegen 2020”.4

Om dit doel te bereiken heeft Bill Gates, naast het doen gelden van zijn invloed binnen de WHO, de Global Vaccine Alliance (GAVI) opgericht. Bovendien beïnvloedt hij indirect de Global Health Security Agenda (GHSA), want de WHO is de belangrijkste adviseur van de Global Health Security Agenda. Meer weten? Ga naar subpagina’s.

Global Vaccine Alliance

Is het ethisch en moreel juist om vaccinatieprogramma’s te presenteren als ‘oplossingen voor economische problemen’ in ontwikkelingslanden? Is de Nederlandse ‘Vaccinatie Alliantie’ onderdeel van GAVI?

Ga naar: subpagina Global Vaccine Alliance

Global Health Security Agenda

Wat is de rol van de GHSA in het wereldwijde vaccinatiebeleid? Welke landen nemen deel aan GHSA? Wie financiert GHSA?

Ga naar: subpagina Global Health Security Agenda

Coalition for Epidemic Preparedness Innovations

Wat is de rol van CEPI tijdens de Corona-pandemie? Wie heeft 460 miljoen dollar gedoneerd om fondsen-wervend instituut CEPI in 2017 op te zetten?

Ga naar: subpagina Coalition for Epidemic Preparedness Innovations

Filantroop?

Bill Gates schildert zichzelf graag af als een ‘filantroop’, die belangeloos zijn geld weggeeft om polio de wereld uit te helpen. Dit blijkt een facade te zijn.

 

Wereldgezondheidsorganisatie – in de greep van farma?

De lijst waarin Bill Gates, GAVI, de WHO en UNICEF genoemd worden in verband met vaccin-schandalen is aanzienlijk en waarschijnlijk komt maar een deel van wat er zich werkelijk afspeelt naar [..]  Lees meer

 
Bill Gates wordt samen met Stanley Plotkin tot de meest invloedrijke personen op het vaccinatiebeleid gerekend. Ook dit werkt niet in zijn voordeel.
 

Stanley Plotkin – De rode loper wordt uitgerold voor een gewetenloze wetenschapper?

Als het om vaccins gaat, dan is kennelijk alles veroorloofd. Stanley Plotkin is de ‘godfather’ van vaccins. Hij is ook een wetenschapper die weeskinderen en verstandelijk gehandicapten gebruikte voor onderzoek naar de effecten van ‘experimentele vaccins’. Ook kinderen [..]  Lees meer

De smerige plannen van Bill Gates

Landbouwgrond

Steeds meer blijkt dat de onstilbare honger naar macht van Bill Gates onmetelijke proporties aanneemt. Twee twitterberichten:

Hoeveel landbouwgrond is genoeg? En wat gaat hij ermee doen? 

 

 

klimaat

    De klimaat waanzin van Bill Gates  

 elke week worden 30 miljoen muggen vrijgelaten in 11 landen
 

Muggen


 

mRNA-zout


 

Nepvlees


 

Verdieping – selectie artikelen van het blog van Vaccinvrij

Als Bill Gates een automonteur zou zijn…

Als Bill Gates een automonteur zou zijn…

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Dit filmpje van een paar minuten zegt eigenlijk alles. Twee en een halve minuut van uw tijd.. en nog een paar seconden om het te delen! Ondertiteling rechts onder in het scherm aanzetten.     [video...

lees meer
Bill Gates en het Population Control Grid

Bill Gates en het Population Control Grid

James Corbett heeft het fenomeen Bill Gates aan een grondig onderzoek onderworpen. Eerder publiceerden wij deel 1, over hoe Bill Gates de wereldwijde gezondheidszorg heeft gemonopoliseerd, en deel 2 over zijn plannen om de hele wereld te vaccineren - met Nederlandse...

lees meer
Share This