De plannen van Bill Gates: controle over primaire levensbehoeften en controle over de mensheid

door | 7 okt 2022 | Bill Gates

In het recente verleden heeft Bill Gates enorm veel landbouwgrond opgekocht waardoor hij op dit moment de grootste landbouwgrondbezitter in de VS is.[1] De voedselvoorziening wordt daarmee afhankelijk van zijn grillen, en alsof dat nog niet genoeg is concentreert hij zich nu op de overname van de drinkwatervoorziening.[2] Met 177 miljoen dollar in het aandelen is Gates de grootste aandeelhouder van Ecolab, een bedrijf dat is gespecialiseerd in chemische behandeling van water.3,4 Worden er in de toekomst onder invloed van Bill Gates chemische stoffen (of vaccins) toegevoegd aan het drinkwater? Wie zal het zeggen. Deze man is gestoord en gevaarlijk. En tot overmaat van ramp stopt zijn invloed niet bij voedsel en water.

Op 21-09-22, tijdens de ‘General Assembly week’ van de Verenigde Naties heeft de Bill & Melinda Gates Foundation een toezegging aangekondigd van 1,27 miljard dollar ter ondersteuning van het realiseren van de “Sustainable Development Goals”; de 17 doelstellingen van de agenda 2030 van de Verenigde Naties.5

Aan het event namen wereldleiders, en meer dan 300 jonge changemakers’ deel. De website van de Gates Foundation bericht:

“Deze week heeft de urgentie benadrukt van de uitdagingen die er op dit moment zijn, en de belofte van duurzame oplossingen die levens redden en verbeteren”, aldus Mark Suzman, CEO van de Gates Foundation. “We kunnen verder met het ontwikkelen van de SDG’s, maar dat vereist een nieuw niveau van samenwerking en investeringen van elke sector. Daarom voert onze stichting haar inzet aanzienlijk op om de crises nu aan te pakken en te zorgen voor langetermijneffecten op het gebied van kritieke factoren voor gezondheid en ontwikkeling.”5

De 17 doelstellingen van de Verenigde Naties lijken mooi maar zijn het niet. De inmiddels overleden Rosa Koire was een van de eersten die ons waarschuwde over dit duivelse plan.
 
 

 

 
Een groot deel van de 1,27 miljard dollar ter ondersteuning van de implementatie van de SGD’s gaat naar de financiering van een wereldwijde digitale ID. 5 De naleving van een totaal gecontroleerde levensstijl zal worden afgedwongen door een sociaal kredietsysteem. En Bill Gates heeft er kennelijk flink wat voor over om de agenda 2030 ook daadwerkelijk in het jaar 2030 voor elkaar te hebben.

De Bill & Melinda Gates Foundation geeft wat zij noemen de ‘Global Goalkeeper award’ uit aan mensen die goed werk hebben verricht bij het pushen van deze Agenda 2030.

Het zou ons niet moeten verbazen dat dit voor het jaar 2022 Ursula von der Leyen was.5

 

 
Bronnen:

1. https://nypost.com/2021/01/15/bill-gates-is-the-largest-farmland-owner-in-america-report/
2. https://www.barrons.com/articles/bill-gates-ecolab-stock-51660936071
3. https://www.ecolab.com/
4. https://www.barrons.com/articles/bill-gates-buys-177-million-in-ecolab-stock-1520874067
5. https://www.gatesfoundation.org/ideas/media-center/press-releases/2022/09/gates-foundation-unga-global-fund-replenishment-commitment
 

 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien, en initiatiefneemster van de stichting Vacinvrij’.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This