Mondiaal vaccinatiebeleid

Is het nationale vaccinatiebeleid ongemerkt overgegaan in een mondiaal vaccinatiebeleid? Het Global (wereldwijde) Vaccine Action Plan is een van de plannen – politieke agenda’s – die op dit moment worden uitgerold over de wereldbevolking. Voor de burger is er geen transparantie over de inhoud van het Global Vaccine Action Plan.

Het Rijksvaccinatieprogramma is niet gebaseerd een nationale noodzaak, onderbouwd met transparante, volledige, nationale ziekte-, en sterftecijfers, en transparante wetenschappelijke onderbouwing, maar op “vertrouwen”. Het streven lijkt een wereldwijd gelijkgetrokken vaccinatiebeleid te zijn.

GVAP = EVAP = NL?

Wat is het Global Vaccine Action Plan (GVAP)? Wat is het European Vaccine Action Plan(EVAP)? Waarom worden we er niet over geïnformeerd?
 
Ga naar: pagina GVAP = EVAP = NL

Time-line EVAP in Nederland

Op dit moment wordt het EVAP – een politieke agenda – uitgerold over de Europese bevolking. Deze pagina is het vervolg op de pagina GVAP=EVAP=NL.
 
Ga naar: pagina Time-line
“Het probleem van een wereldwijd vaccinatiebeleid is dat landen waar extreme armoede heerst, en de sterfte aan infectieziektes dus hoger is, de norm worden voor een noodzaak die in Nederland niet aanwezig is.”
Door Frankema

Initiatiefneemster stichtingvaccinvrij.nl

Share This