Pandemie doorgeprikt

 

Is Covid-19 een militair aangestuurde operatie? Een coup onder het mom van een medische urgentie?

 
• Tijdens de COVID-crisis werkte gepensioneerd wetenschapper Sasha Latypova samen met een juriste in Pennsylvania, Katherine Watt, die zeer grondig onderzoek deed en het wettelijke kader blootlegde waarmee de vaccins werden goedgekeurd en gebruikt.

• Katherine Watt ontdekte dat de covid-vaccins niet werden goedgekeurd door de FDA maar door het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Deze onthulling sluit aan bij de bevindingen van Brook Jackson, die een deel van de klinische proeven voor een onderaannemer van Pfizer beheerde.

• Toen Jackson later de overheid aanklaagde voor het kopen van vaccins die niet goedgekeurd waren door de FDA (Food and Drug Administration), was het antwoord van de overheid dat ze niet goedgekeurd waren door de FDA maar door het DoD (Department of Justice).

• Toevallig ontdekte Katherine Watt het bestaan van een gezamenlijk programma van de gezondheidszorg en het Ministerie van Defensie om bioterrorisme of natuurlijke uitbraken te bestrijden door de snelle inzet van “prototypes van tegenmaatregelen”. Dit is een schrikbarend brede term die eigenlijk betekent: “alles wat het leger in elkaar flanst en waarvan ze denken dat het nuttig kan zijn”. Met andere woorden, het zijn snel in elkaar geflanste militaire vaccins op basis van geheim gehouden preparaten die geen andere goedkeuring nodig hebben dan de toestemming van de minister van Volksgezondheid en zijn overtuiging dat ze nuttig kunnen zijn. Er zijn geen testen nodig, en geen klinische proeven.

• Het grote publiek is nu het onwetende proefkonijn. Dit betekent dat alle COVID-vaccins die iedereen heeft gekregen, in werkelijkheid zijn geproduceerd door het leger onder een wettelijke staat van beleg en dat het publiek ongewild wordt geïnjecteerd met niet alleen experimentele vaccins, maar ook met militaire prototypes die nooit bedoeld waren om door de FDA te worden goedgekeurd. Dit vreemde scenario verklaart waarom de regelgevers (FDA) zich zo vreemd gedroegen en waarom niemand ooit gestraft werd voor de overhaaste en frauduleus uitgevoerde klinische proeven.

• Operatie Warp Speed was een militaire operatie compleet met geavanceerde propaganda strategieën. Het publiek werd aangemoedigd om de vaccins te nemen door psychologische oorlogsvoering van het leger.

• Alsof dat nieuws nog niet verontrustend genoeg was, ontdekten Katherine Watt en Sasha Latypova dat iedereen die de inhoud van de flesjes met vaccins onderzoekt, daarvoor wettelijk kan worden gestraft. Apothekers en artsen waarschuwden dat de flesjes eigendom zijn van de Amerikaanse overheid, en dat als ze de flesjes zouden laten testen, ze strafrechtelijk vervolgd zouden kunnen worden.

• Deborah Birx was de persoon die samen met Dr. Fauci de frequente corona persconferenties deed. Ook zij maakte deel uit van het complot. Zij had directe banden met het leger die haar aanstuurde.

De onderstaande interviews zijn door ons ondertiteld. Het betreft de drie vrouwen die het bedrog hebben aangetoond: Katherine Watt, Sacha Latypova en Brook Jackson. En één vrouw, Deborah Birx die de hele wereld heeft bedrogen.

Als we deze waanzin willen stoppen dan is het nodig dat voldoende mensen zich ervan bewust zijn dat de pandemie niet gaat over gezondheid, maar over een militair aangestuurde en ver van tevoren geplande machtsovername. Neem alstublieft de tijd om de video’s te bekijken en onder de aandacht te brengen van uw dierbaren.
 
 

 
 

I. Drie vrouwen die het bedrog doorprikten

 

1. Brook Jackson – (28 min)

 

Wie is Brook Jackson?
Brook Jackson, werkneemster bij ontdekte fraude bij het vaccin-onderzoek dat door Pfizer was uitbesteed aan Ventavia. Ze maakte dat bekend bij de FDA en werd prompt ontslagen. Boos klaagde ze Pfizer aan wegens het doen van valse beloften. Maar de zaak werd afgewezen. Volgens het contract tussen Pfizer en het Amerikaanse ministerie van defensie, hoefde Pfizer helemaal nergens aan te voldoen. Waarom?

De fraude is zelfs beschreven in het medisch wetenschappelijk tijdschrift Britisch Medical journal:

“In de herfst van 2020 publiceerde Albert Bourla, voorzitter en chief executive van Pfizer, een open brief aan de miljarden mensen over de hele wereld die hun hoop vestigden op een veilig en effectief covid-19-vaccin om een einde te maken aan de pandemie. Bourla ging pochte over de snelheid waarmee dit vaccins werd ontwikkeld.
 
Maar voor onderzoekers die dat najaar het vaccin van Pfizer op verschillende locaties in Texas aan het testen waren, ging de snelheid mogelijk ten koste van de integriteit van de gegevens en de veiligheid van patiënten. Een regionale directeur die werkzaam was bij de onderzoeksorganisatie Ventavia Research Group heeft aan The BMJ verteld dat het bedrijf gegevens vervalste, de studie niet “double blind” was (men wist dus wie gevaccineerd was en wie niet), er onvoldoende getrainde inentings-medewerkers in dienst waren en dat het bedrijf traag was met het opvolgen van bijwerkingen die gerapporteerd waren in de cruciale fase III-studie van Pfizer.
 
Medewerkers die kwaliteitscontroles uitvoerden, werden overweldigd door de hoeveelheid problemen die ze vonden. Nadat ze Ventavia herhaaldelijk op de hoogte had gesteld van deze problemen, e-mailde de regionale directeur, Brook Jackson een klacht naar de Amerikaanse Food and Drug Administration Ventavia ontsloeg haar dezelfde dag nog. Jackson heeft The BMJ voorzien van tientallen interne bedrijfsdocumenten, foto’s, geluidsopnamen en e-mails.”
Britisch Medical Journal

De bovenstaande video maakt het beeld – in combinatie met het interview van Katherine Watt en Sache Latypova – compleet. Er is nooit sprake geweest van een medische urgentie, maar van een aanval op de mensheid, gecoördineerd vanuit het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

 
 

2. Sacha Latypova – (45 min)

 

Wie is Sacha Latypova?
Waren vaccins niet bedoeld om te beschermen, maar om schade te berokkenen? Valt dit aan te tonen met officiële documenten? Sacha Latypova komt oorspronkelijk uit Oekraïene en verhuisde in de jaren ’90 naar de Verenigde Staten. Ze heeft 25 jaar binnen de farmaceutische industrie gewerkt in verschillende rollen en ook op topposities. Ook heeft zij in die branche eigen bedrijven in management en advies geleid waarbij ze onder andere als tussenpersoon optrad tussen de industrie en de regelgevende instanties.

Toen de coronavaccins kwamen, voelde ze dat het niet klopte en voelde zij zich geroepen zich te verdiepen in de contracten en de manier waarop de productie en de distributie van de vaccins tot stand waren gekomen. Zij ontdekte dat de vaccins geen vaccins zijn, en niets met gezondheid te maken hebben. We hebben het hier over een militaire operatie waar gezondheidsofficials niet eens aan te pas zijn gekomen. Kijkt u naar de presentatie van deze moedige vrouw.
 


 

 

 
 

3. Katherine Watt – 15 min

 

Wie is Katherine Watt?
Op 24 januari 2023 was Katherine Watt aanwezig op een persconferentie over de nog steeds gaande zijnde uitrol van biowapens, die op de markt worden gebracht als Covid-vaccins. In de onderstaande video bespreekt ze het wettelijke kader waarbinnen dit gebeurt – en zij geeft manieren om de WHO/BIS/DOD-initiatieven* die onze soevereiniteit ondermijnen te omzeilen.

(*) afkortingen:
WHO – World Health Organization (wereldgezondheidsorganisatie)
BIS = Bank for International Settlements (bank voor internationale betalingen)
DOD = Department of Justice (ministerie van Justitie van de VS)

 

Wie is Katherine Watt?

Katherine Watt is een onafhankelijke journalist en juridisch onderzoeker. Katherine heeft specifieke veranderingen in de Amerikaanse wetten blootgelegd die door de jaren heen hebben geleid tot de huidige gebeurtenissen. Zij karakteriseert deze gebeurtenissen als bioterrorisme en massamoord, vermomd als reactie op een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid.

Om het werk van Katherine Watt en haar nog steeds lopende onderzoek te volgen ga naar: https://bailiwicknews.substack.com/

Klik hier voor het document dat de “kill box” beschrijft: https://bailiwicknewsarchives.files.wordpress.com/2023/01/kill-box-presentation-1.pdf

De originele persconferentie kan hier gevonden worden: https://rumble.com/v26xpbc-dod-vaccine-press-conference-tuesday-january-24-230p-et.html

Bekijk ook dit document van ‘Silent Partner Media’: https://vladtepesblog.com/wp-content/uploads//2023/01/TrevDoD-PR.pdf

 

 

 
 
 

II. één vrouw die ons allemaal heeft bedrogen

 

1. Deborah Birx

Wie is Deborah Birx?
Deborah Birx – de link met het leger bij de aansturing van de coronamaatregelen in de VS.

Jeffrey Jaxon en Del Bigtree van actualiteitenprogramma “‘The HIGHWIRE’ nemen een kijkje achter de schermen van het corona-toneelstuk. In Nederland deden Mark Rutte en Hugo de Jonge de “Corona-persconferenties” – een ziek toneelspel waarin de bevolking bang werd gemaakt en slecht nieuwsboodschappen werden gepresenteerd als noodzakelijk voor onze bescherming. In U.S.A stond Deborah Birx naast Dr. Anthony Fauci om de rol van “publieksvoorlichters” te vervullen.

Robert F. Kennedy jr. schreef het boek: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health’, in het Nederlands vertaald als ‘De gevaarlijkste dokter op aarde’. Dr. Fauci viel hiermee van zijn troon – helaas nadat de schade al was aangericht – en werd ontmaskerd als een van de grootste en gewetenloze bedriegers die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. In deze aflevering blijkt dat Deborah Birx een even zo groot kwaadaardig kaliber heeft. Zij heeft bovendien hechte banden met het Amerikaanse leger. En daarmee komt in dit goed onderbouwde interview de aap uit de mouw. Covid was geen medische, maar een militair aangestuurde operatie.

 

 

De machtsovername vanuit het ministerie van Justitie in Nederland

 
Ook in Nederland is er een coup gepleegd vanuit het ministerie van Justitie. Dit blijkt uit informatie die is verkregen met behulp van de Wet op Openbaarheid van Bestuur (WOB). De onderstaande artikelen doen uit de doeken hoe dat in zijn werk is gegaan.
 
WOB-dossier: De orkestratie van een staatsgreep door de NCTV De NCTV is een nieuwe veiligheidsdienst die valt onder het ministerie van justitie en Veiligheid. In coronatijd greep de NCTV de macht. Lees verder..

Inlichtingendiensten nauw betrokken bij Parlementaire Processen Kamervragen aan de minister van Justitie & Veiligheid werden onder toezicht van de (ex-)kopstukken van de inlichtingendiensten beantwoord. Ook waren zij betrokken bij een mogelijke kabinetscrisis. Lees verder..

Share This