Het woord is aan de ouders – Vaccinvrij start met interviews!

door | 18 okt 2018 | BMR-vaccin, Overig

Op 11-10-2018 hebben wij u bericht dat Vaccinvrij een nieuwe fase inging met gefilmde interviews. Wij hebben de datum van die blogpost aangepast en kunnen u nu berichten dat het interview van Maeike Penninga in zijn geheel op de site staat. Aangezien het mazelen het vaccin was dat ‘de druppel deed overlopen’ kunt u het interview ook vinden op de pagina ‘Mazelen en BMR-vaccin’

Moge dit interview ons inspireren en aan het denken zetten. De ervaring van ouders laat ons zien dat vaccins kinderen kunnen beschadigen, maar ook dat kinderen kunnen herstellen van vaccinatieschade.

Het woord is aan de ouders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-10-2018

Vaccinvrij gaat een nieuwe fase in. We gaan beginnen met het maken van gefilmde interviews. Hieronder alvast een voorproefje van het interview met Maeike Penninga, dat de komende week in zijn geheel on-line komt. Maeike heeft ondervonden wat het BMR-vaccin voor schade aan kan richten, maar ook dat ze haar kind weer ‘teruggekregen heeft’.

Mensen die ervaren hebben dat vaccins ‘ongewenste neveneffecten’ hebben, of hun kinderen opvoeden zonder vaccins en willen bijdragen aan het inspireren of waarschuwen van andere ouders, neem alsjeblieft contact op met Door Frankema voor een voorgesprek. Het woord is aan de ouders!
De kinderen gezien – de ouders gehoord

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This