Malaria gevallen in staten waar door Gates gefinancierd bedrijf miljoenen muggen losliet

door | 28 jul 2023 | Bill Gates

Het vaccin is klaar, nu de uitbraak van de ziekte nog? The vaccine reaction publiceerde een artikel dat doet vermoeden dat dit voor mensen als Bill Gates geen rare gedachte is…
 

 

Malaria gevallen in staten waar door Gates gefinancierd bedrijf miljoenen muggen losliet

 
Een nieuwe, mogelijk gefabriceerde gezondheidscrisis ligt in het verschiet – net op tijd voor een door Bill Gates gefinancierd malariavaccin dat op de markt komt, en vlak nadat een door Gates gefinancierd bedrijf miljoenen genetisch gemodificeerde muggen heeft losgelaten in dezelfde staten waar zich de gevallen hebben voorgedaan.

Volgens het Centers for Disease Control and Prevention zijn er deze zomer alvijf gevallen van malaria bevestigd: vier in Texas en één in Florida. Dit is de eerste keer in 20 jaar dat de “potentieel dodelijke ziekte die door muggen wordt overgedragen” in USA is opgelopen.

Malaria is een ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet die op mensen wordt overgedragen door beten van besmette muggen, en doet zich meestal voor in Afrikaanse landen.

Toevallig zijn 750 miljoen genetisch gemodificeerde (GM) muggen in 2022 vrijgelaten in Florida Keys, en in 2021 werden GM muggen ook vrijgelaten in Texas.
 
Dit volgde op een eerdere vrijlating van 144.000 genetisch gemodificeerde muggen in Florida Keys door het Britse biotechbedrijf Oxitec om de overdracht van ziekten zoals Zika en knokkelkoorts tegen te gaan. Voor beide ziektes waren er vaccins in ontwikkeling – en de krantenkoppen joegen potentiële klanten alvast angst aan.

In een brief uit 2022 waarin het plan van Oxitec werd goedgekeurd, gaf de Environmental Protection Agency toestemming voor het uitzetten van maximaal 2,4 miljoen volwassen genetisch gemanipuleerde mannetjesmuggen en eieren in Monroe County, Florida, en verschillende districten in Californië.

De EPA zei dat Oxitec’s vrijlating van muggen zou plaatsvinden tussen dat moment en 30 april 2024. Het komt erop neer dat honderden miljoenen muggen zonder enige goede reden in het milieu zijn vrijgelaten.

De mug OX5034 zou zijn aangepast om vrouwelijke nakomelingen te produceren die sterven in het larvale stadium – lang voordat ze groot genoeg zijn om te bijten of ziektes te verspreiden. Net als de COVID-19 vaccins is dit echter volledig experimenteel. En er werd ons verteld dat COVID-19 vaccins veilig waren, overdracht voorkwamen en werkten-niets van dat alles was waar.

Het moet wel toeval zijn dat er van 2003-2023 niet één geval van malaria door muggen werd verspreid en dat er toen een door Bill Gates gefinancierd bedrijf kwam om een probleem op te lossen dat niet bestond en er plotseling gevallen van malaria voorkwamen op plaatsen waar muggen werden losgelaten.

De oplossing? Een door Gates gefinancierd vaccin genaamd “RTS,S” (geen typefout) met een indrukwekkende werkzaamheid van 40% dat (weer eens) is getest op weerloze kinderen in Afrika. Hoewel het 30 procent onder de vereiste effectiviteits-drempel van de Wereldgezondheidsorganisatie ligt, zijn vaccins de enige farmaceutische producten zonder nadelige bijwerkingen en er wordt voorspeld dat dit vaccin duizenden levens zal redden ten koste van niemand.

De Gates Foundation heeft de afgelopen 20 jaar honderden miljoenen dollars geïnvesteerd in de strijd tegen malaria.

“In de afgelopen twintig jaar hebben de gezamenlijke inspanningen van de malariagemeenschap de wereldwijde malarialast drastisch teruggedrongen, maar de vooruitgang is in de afgelopen jaren tot stilstand gekomen”, schreef Philip Welkhoff, directeur malaria bij de Bill & Melinda Gates Foundation, in een e-mail aan VOX.

Twee andere malaria-vaccins zitten in de pijplijn: het R21 malariavaccin van de Universiteit van Oxford en een mRNA malariavaccin dat al is getest bij zes maanden oude zuigelingen.

Arts met vraagtekens en een laptopMet het “overweldigende” succes van de COVID-19 vaccins, het versnelde goedkeuringsproces, het feit dat er geen verantwoording hoeft te worden afgelegd en de mogelijkheid om gentherapieproducten te laten vallen onder de classificatie “vaccin” (waarvoor veel minder onderzoek nodig is), is het een “overwinning”.

Natuurlijk hebben we hydroxychloroquine, dat al 60 jaar malaria gemakkelijk en effectief voorkomt en behandelt. Maar we kunnen toch zeker niet toestaan dat mensen hun toevlucht nemen tot goedkope en effectieve medicijnen die weinig tot geen bijwerkingen hebben om hun kwalen te behandelen?
 

 

 
Bron originele artikel: Malaria Confirmed in States Where Gates’ Funded Company Released Millions of Mosquitos – Megan Redshaw
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This