Petitie roept Witte Huis (U.S.A) op tot onderzoek “Bill & Melinda Gates Foundation” voor misdaden tegen de mensheid

door | 19 apr 2020 | Bill Gates, COVID-19 ziekte

Recentelijk heeft een petitie in recordtempo het benodigde aantal handtekeningen opgehaald dat nodig is om een reactie van het Witte Huis in Amerika af te dwingen. De petitie is opgezet door ‘We the people’ Wij het volk – uw stem in het Witte Huis.

 

 
De vertaalde tekst van het doel van de petitie staat hieronder:

 

WIJ, HET VOLK, VRAGEN DE FEDERALE REGERING OM EEN BEROEP TE DOEN OP HET CONGRES OM TE HANDELEN IN EEN KWESTIE:

 
We roepen op tot onderzoek in de “Bill & Melinda Gates Foundation” voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de mensheid.

 
Als we kijken naar de gebeurtenissen rond de “COVID-19 pandemie”, blijven er verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voor de afkondiging van ground zero in Wuhan, China, vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Een daarvan is “Event 201”, de andere is de “Military World Games”, gehouden in Wuhan. Sindsdien is er een wereldwijde push voor vaccins & biometrische tracking geïnitieerd.

 
Dit alles wordt aangestuurd door Bill Gates, die publiekelijk heeft verklaard dat hij geïnteresseerd is in het “verminderen van de bevolkingsgroei” met 10-15%, door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF & WHO zijn al beschuldigd van het opzettelijk steriliseren van Keniaanse kinderen door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins.

 
Het Congres & alle andere bestuursorganen zijn in gebreke totdat een grondig en openbaar onderzoek is afgerond.

 

 
Wij zullen u over het verloop van deze zaak blijven informeren.

 

 

 
Bron: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity/

 

 
Over de auteur:
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This