Bill Gates globale financiering: “wonder” voor de mensheid of grote winst voor Big Farma?

door | 13 feb 2018 | Bill Gates

Bill GatesZijn vaccins een “wonder” voor ziektes en een “fantastische investering” of desastreus voor de gezondheid van een kind?

 
Bill Gates is er verzot op zijn publieke positie te gebruiken om te praten over “wonderen” en “magie”. Gates gebruikt één of beide woorden in bijna alle jaarlijkse verslagen voor de Bill & Melinda Gates Foundation (2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2016 and 2017), meestal met verwijzingen naar de grootse financiële en ideologische steun van de foundation voor globale vaccinatie programma`s. Zoals Gates zegt:

“Op dezelfde manier dat ik tijdens mijn Microsoft-carrière sprak over de magie van software, besteed ik nu mijn tijd aan het praten over de magie van vaccins.”

 
Gates woorden geven ons een directe aanwijzing dat hij bezig is met zijn eigen merk van magisch denken, wat sociale wetenschappers definiëren als “onlogisch causaal redeneren.” Hoe anders uit te leggen dat hij goedkeuring van vaccinaties ziet als een wonderlijke interventie met alleen maar voordelen en geen nadelen? De global spreadsheet van de Gates Foundation blijkt geen ruimte te hebben voor de getroffen kinderen met vaccinatieschade wereldwijd. En ondanks een overvloed aan bewijs dat schades de voordelen van vaccins overtreffen, lijkt de kindertijd eerder in een russische roulette te ontaarden.

 

 

De geschiedenis correct weergeven

 
vrouw die er genoeg van heeftIn een veel geciteerde blogpost uit 2014, “wonder of vaccines,” uitte Gates zijn enthousiasme over de “inspirerende” gegevens van vaccins en de “fantastische” en “fenomenale” vooruitgang die werd geboekt om de vaccinatiedekking uit te breiden. Er is één groot probleem met Gates’ beweerde vertrouwen in “data”, en dat is dat de filantroop fundamentele historische feiten negeert die betrekking hebben op de tijdlijnen van infectieziekten en vaccins.

 

‘Statistieken laten zien dat in de VS en elders, sterfgevallen van ziektes zoals rode hond (scarlett fever) , in de afwezigheid van vaccins, nog zelden voorkwamen in het midden van de 20ste eeuw. Sterfte door infectieziekten zoals mazelen en kinkhoest (pertussis) was al sterk gedaald ver voor de introductie van vaccins. Een nauwkeurige analyse van de mortaliteitgegevens van de V.S. 1900–1963 is bijgevoegd.’

Dezelfde onderzoekers, in een ander artikel, hekelden de medische vestiging voor het misplaatst vertrouwen in “magical bullets” (daar is het woord “magie” weer!).

In plaats daarvan, als het afnemen van infectieziekten en mortaliteit in de laatste eeuw één of ander “wonder” vertegenwoordigde, was het fenomeen eerder toe te schrijven aan klassieke lange-termijn gezondheidsmaatregelen zoals betere sanitaire voorzieningen en vooral verbeterde voeding.
Een studie in de 20ste eeuw over mortaliteit in Italië vond een significant verband tussen verhoogde calorie-inname en afname van sterfte, als gevolg van “vooruitgang in gemiddelde voedingsstatus, leefstijlkwaliteit, sociaaleconomisch en hygiënische omstandigheden.”

Bovendien daalde de mortaliteit het sterkst in de jongste leeftijdsgroepen van Italië, die “waarschijnlijk het meest gevoelig waren voor de veranderingen in voeding en gezondheid.”
Zelfs epidemiologen van de 20ste eeuw, die geneigd waren vaccins eer toe te schrijven, erkenden dat andere factoren een rol speelden, waaronder veranderingen in “menselijke weerstand en bacteriële kwaliteit”, zo ook factoren die nog vastgesteld moesten worden.

 

 

Oh wonder, waar ben je?

 
Zelfs als je de vitale statistieken van de 20ste eeuw niet meerekent, is er schokkend bewijs dat de beweringen van Bill Gates ‘vaccinwonderen’ leugens bevatten, vaccins zijn niet echt goed voor de gezondheid van een kind..

In plaats daarvan zien we dat in de V.S. (waar kinderen het meest gevaccineerd worden) meer dan de helft van alle jonge mensen een chronische ziekte heeft, een trend die samengaat met de uitbreiding van het vaccinatieprogramma. Soortgelijke vormen van chronische aandoeningen zijn wereldwijd alarmerend, inclusief potentiële levensbedreigende condities zoals voedselallergieën en astma.

De campagne van The World Mercury Project, “Restore Child Health”, documenteerde getuigenissen van ouders over de ernstige gevolgen van het vaccineren van hun kinderen. Deze ervaringen, die alleen nog maar het topje van de ijsberg zijn, geven een arsenaal aan aandoeningen weer, die vroeger zeldzaam waren of niet eens bestonden.

• Dertien procent van alle kinderen uit de V.S. zitten op speciaal onderwijs.
• 1 op 6 Amerikaanse kinderen hebben een ontwikkelingsstoornis zoals autisme spectrum stoornis (ASS).
ADHD (aandachtstekort-hyperkinetische stoornis of aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis) heeft bijna 11% van de Amerikaanse kinderen.
• 1 op 20 kinderen onder de 5 jaar heeft epilepsie.
Pinda allergieën zijn de meest voorkomende oorzaak van voedingsgerelateerde overlijdens.
• Vrouwen die tijdens de zwangerschap de griep en TDaP vaccins toegediend kregen, hebben een grotere kans op miskramen en andere problemen.
• Pediatrische auto-immuun neuropsychiatrische stoornissen geassocieerd met streptokokken en andere infecties (PANDAS of PANS) kunnen voorkomen bij 1 op de 200 kinderen in de V.S., inclusief ongeveer 25% van de kinderen die gediagnostiseerd zijn met obsessief compulsieve stoornis (OCD) en tic stoornissen.
Sensomotorische integratie stoornis (S.I. stoornis) gaat vaak samen met ADHD en ASD.
• In de VS is het sterftecijfer van kinderen, inclusief SIDS (wiegendood), het dubbele vergeleken met andere landen met een hoog inkomen. In Afrika (Guinee-Bissau) bleek uit een soortgelijke studie dat de kindersterfte minstens twee keer zo hoog was (10% -11%) bij kinderen die het DTP (difterie, tetanus, pertussis) en polio vaccin kregen vergeleken met kinderen die geen vaccin kregen. (4% -5%).

 

 

Cui bono? (Wie heeft er belang bij?)

 
plaatje microsoftEen recent Duits rapport over wereldwijde filantropie leert dat moderne filantropie vooral bij zakelijke ondernemers zijn oorsprong heeft en hun zelfzuchtige verlangen om hun inkomen af te schermen voor de belasting, terwijl ze aanzien en invloed hebben in de V.S. en andere wereldaangelegenheden.
De auteurs van het rapport merken op dat grote stichtingen, zoals de Bill & Melinda Gates Foundation, invloed uitoefenen met niet alleen hun “enorme middelen” maar ook door beleids- en ontwikkelingsconcepten vorm te geven.

 
De Gates Foundation, opgericht in 2000 met een oorspronkelijke schenking van $42.9 miljard en versterkt met een extra $30 miljard van Warren Buffet in 2006, is uitgegroeid tot `s werelds grootste speler op het gebied van wereldgezondheid en de grootste niet-overheidsfinancier van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO).
Als gevolg van de enorme macht en agenda van de Gates Foundation, hebben de wereldwijde gezondheidsautoriteiten de periode van 2010 tot 2020 bestempeld als het Decennium van Vaccins, een Global Vaccine Action Plan ontwikkeld en de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI Alliance) gecreëerd, die bijna één vierde van zijn financiering ontvangt van de Gates Foundation.

 
Hoewel Gates heeft voorspeld dat vaccins een fantastische investering zijn, is de vaccinindustrie in feite één van de voornaamste begunstigde van zijn vrijgevigheid. Volgens Duitse analisten heeft de steun van de Gates Foundation aan de GAVI Alliance, fabrikanten gestimuleerd om de productie van vaccins te verhogen.

 
Deze prikkels hebben geresulteerd in betalingen van meer dan $ 1 miljard aan Pfizer en GlaxoSmithKline (GSK). Sommige verslaggevers hebben dit omschreven als “een opstap voor farmaceutische bedrijven”, zoekend naar uitbreiding in snel groeiende landen met een laag inkomen.

 
Zoals het Duitse rapport opmerkt, zet de ngo Doctors without Borders (MSF) vraagtekens bij de algehele invloed van de GAVI Alliance en met name over de betaalbaarheid van vaccins, waarbij vermeld wordt dat “de kosten om een kind volledig te immuniseren 68 keer meer bedraagt in 2014 dan in 2001.”
De Duitse analisten en anderen hebben de belangrijkste kenmerken van de nauwe samenwerking van de Gates Foundation met de farmaceutische industrie uiteengezet, waaronder de uitwisseling van het personeel van de stichting en de farmaceutische bedrijven zoals Merck en GSK…

 
GeldDe focus ligt vooral op de grootste wereldwijde gezondheidsprijzen van de stichting (20/50 of 40%) betreffende onderzoek en ontwikkeling van nieuwe vaccins en geneesmiddelen, en de aandelen van $52 miljoen in CureVac (een Duits farmaceutisch bedrijf) om de ontwikkeling van mRNA-vaccins te versnellen.
De Gates Foundation heeft ook de directe steun aan de Bio-Technologie industrie verhoogd, wat van aanzienlijk belang is voor de vaccinindustrie vanwege het toenemende gebruik van Bio-Tech in de moderne vaccinproductie.

 
Recente artikelen hebben bovendien uitgewezen dat de Gates Foundation routinematig pr-bedrijven betaalt om wetenschappelijke besluitvorming te manipuleren ten gunste van de risicovolle gentechnologie die ondersteund wordt door de stichting.
Wat deze observatie duidelijk maakt, is dat de vaccinfilantropie van Bill Gates inderdaad een “wonder” is, alleen zijn de begunstigden van het “wonder” bedrijven en aandeelhouders die er makkelijk en veel aan verdienen, en zeker niet de ouders en kinderen die de dupe zijn geworden van onveilige vaccins.

Dr. Arata Kochi, voormalig directeur van het malaria onderzoek van de WHO, sloeg de spijker op de kop toen hij in 2008 de Gates Foundation beschreef als een “verdrag dat de diversiteit van de wetenschappelijke opinie onderdrukt” en “verantwoording verschuldigd is aan niemand anders dan zichzelf.”
Lees het volledig artikel hier World Mercury Project.

 

 

Bron originele artikel:
http://vaccineimpact.com/2017/new-cdc-statistics-1-out-of-every-36-children-in-the-u-s-has-autism/

Bronnen:
1. http://vaccineimpact.com/2018/bill-gates-global-funding-of-vaccines-miracle-to-mankind-or-big-profits-to-big-pharma/
2. https://worldmercuryproject.org/news/bill-gates-are-vaccines-a-miracle-over-disease-and-a-fantastic-investment/

Vertaald door: Daphne Knipping voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This