De wereldwijde vaccinagenda van Bill Gates – een win-win situatie voor Farma en verplichte vaccinatie

door | 15 apr 2020 | Bill Gates, COVID-19 ziekte, Vaccins, Ziektes

Dit artikel is een vertaling van ‘Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination’ – door Robert F. Kennedy Jr., voorzitter van Children’s Health Defense.

 

De wereldwijde vaccinagenda van Bill Gates – een win-win situatie voor Farma en verplichte vaccinatie

 

Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische liefdadigheid die vele van zijn aan vaccins-gerelateerde bedrijven voeden – inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde onderneming voor vaccin-identiteitsbewijzen onder haar hoede te hebben.  Vaccins verschaffen bovendien de rationale voor dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden aangewakkerd door een overtuiging om de wereld te redden met technologie.

 

Met de belofte van zijn aandeel van $450 miljoen van in totaal $1,2 miljard om polio uit te roeien, nam Gates de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization. Deze organisatie verplichtte tot 50 doses poliovaccins door middel van elkaar overlappende vaccinatieprogramma’s voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende Non Polio Acute Flacid Paralysis epidemie (NPAFP) die 490.000 meer kinderen verlamde dan verwacht was tussen 2000 en 2017. In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinatieprogramma van Gates teruggedraaid en Gates – inclusief zijn vaccinatiebeleid – gevraagd om India te verlaten. De NPAFP-aantallen daalden snel.

 

 

In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met tegenzin toe dat de wereldwijde explosie van polio voornamelijk werd veroorzaakt door een stam die in het vaccin zit. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen houden allemaal verband met vaccins. Tegen 2018 werd 70% van de gevallen van polio wereldwijd veroorzaakt door stam die in het vaccin zit.

 

In 2014 financierde de Gates Foundation testen met experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door Glaxo Smith Kline (GSK) en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1200 meisjes hadden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven meisjes stierven. Onderzoeken van de Indiase overheid hebben aangetoond dat de door Gates gefinancierde onderzoekers ernstige ethische overtredingen hebben begaan, waaronder kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten tijdens de rechtszaak, hun ouders intimideren, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg aan de gedupeerde meisjes weigeren. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een fase 3-proef met het experimentele malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse baby’s werden gedood en ernstige bijwerkingen werden veroorzaakt, waaronder verlamming, epilepsie en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.949 kinderen.

Tijdens de MenAfriVac-campagne van Gates in 2002 in Sub-Saharaans Afrika hebben de medewerkers van Gates duizenden Afrikaanse kinderen onder dwang ingeënt tegen meningitis. Ongeveer 50 van de 500 gevaccineerde kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn proefkonijnen voor de medicijnmakers.” Nelson Mandela’s voormalige Senior Economist, Professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als “meedogenloos en immoreel”.

 

In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO en gezegd: “We moeten de komende tien jaar het decennium van vaccins maken”. Een maand later zei Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de bevolking konden verminderen”. In 2014 beschuldigde de Kenya’s Catholic Doctors Association de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een “tetanus” vaccinatiecampagne. Onafhankelijke laboratoria vonden een steriliserende oplossing in elk getest vaccin. Na het ontkennen van de beschuldigingen, gaf de WHO eindelijk toe dat ze de steriliserende vaccins al meer dan tien jaar aan het ontwikkelen was.  Vergelijkbare beschuldigingen kwamen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

 

Een studie van 2017 (Morgenson et. al. 2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekte die het zou moeten voorkomen. Het sterftecijfer van meisjes die tegen DTP waren gevaccineerd was 10x zo hoog als het sterftecijfer van kinderen die het vaccin nog niet hadden ontvangen. De WHO heeft geweigerd het dodelijke vaccin van de markt te halen en dwingt jaarlijks nog steeds tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen om hiermee geïnjecteerd te worden.

 

De mondiale verdedigers van de volksgezondheid wereldwijd beschuldigen Gates van het aansturen van de agenda van de WHO richting wereldwijd verplichte vaccins. En weg te blijven van de projecten die bewezen hebben dat zij infectieziektes drastisch kunnen verminderen zoals schoon drinkwater, goede hygiëne, gezonde voeding, en economische ontwikkeling. De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van 5 miljard dollar aan deze zaken. Zij zeggen dat Bill Gates de financiële middelen van de WHO heeft ingezet om zijn persoonlijke filosofie – dat gezondheid alleen maar via een vaccin te bereiken is – te dienen.

Naast het gebruik van zijn ‘liefdadigheid’ om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates een particulier farmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert en doneert hij bovendien 50 miljoen dollar aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirus-vaccin te versnellen. In zijn recente mediaoptredens lijkt Gates ervan overtuigd te zijn dat de Covid-19-crisis hem nu de mogelijkheid biedt om zijn dictatoriale vaccinatieprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

 

 

 

 

Vertaling: Door Frankema voor de stichting Vaccinvrij

De stichting Vaccinvrij schrijft al sinds 2017 over de schandalige praktijken van Bill Gates en zijn grote invloed binnen de WHO. Voor meer informatie ga naar de pagina ‘Bill Gates’, ‘Wereldgezondheidsorganisatie’, ‘GVAP=EVAP=NL en Timline EVAP Nederland’

 

Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/ – Robert F. Kennedy

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This