Het plan van Bill Gates om de hele wereld te vaccineren

door | 18 mei 2020 | Bill Gates, COVID-19 ziekte

In januari 2010 kondigden Bill en Melinda Gates een toezegging van $10 miljard aan om een decennium van vaccins in te luiden. In tien jaar tijd wilde Bill Gates bereiken dat elk kind ter wereld gevaccineerd zou zijn. Helaas blijkt dat dit streven deel uitmaakt van een veel grotere agenda. Een agenda die uiteindelijk zou leiden tot grotere winsten voor grote farmaceutische bedrijven, meer controle voor de Gates Foundation op het gebied van de wereldwijde gezondheidszorg, en meer macht voor Bill Gates om de koers van de toekomst voor miljarden mensen op de planeet vorm te geven. Deze aflevering van de Corbett Report geeft James Corbett een ander beeld van Bill Gates dan hoe hij zichzelf aan de wereld toont. (Nederlandse ondertiteling kunt u rechts onder in het Youtube filmpje aanzetten)

 

 

Het plan van Bill Gates om de hele wereld te vaccineren

 

Wie is James Corbett?
James Corbett begon The Corbett Report website in 2007 als een uitlaatklep voor onafhankelijke kritische analyse van politiek, maatschappij, geschiedenis en economie. Sindsdien heeft hij meer dan 1000 uur aan audio- en videomedia geschreven, opgenomen en gemonteerd voor de website, waaronder een wekelijkse podcast en verschillende reguliere online videoseries.

Hij studeerde af met een B.A. in Engels aan de Universiteit van Calgary en een M.Phil. in Anglo-Ierse Literatuur aan het Trinity College Dublin. Hij woont en werkt sinds 2004 in Japan.

Zijn werk wordt online uitgedragen door een grote verscheidenheid aan websites en zijn video’s hebben alleen al op YouTube meer dan 50.000.000 views opgeleverd.

Bron: https://www.corbettreport.com/about/

Voor meer informatie over Bill Gates ga naar de ‘pagina Bill Gates‘ op de website van de stichting Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This