Talkshow HIGHWIRE overtreft zichzelf – informatie die ons allen kan helpen is beschikbaar!

door | 27 mrt 2020 | HIGHWIRE, Overig

In de HIGHWIRE van 26-03-20 stelt Del Bigtree onomstotelijk vast dat het coronavirus niets voorstelt. Dit doet hij op basis van onder andere het werk en de uitspraken van Neil Ferguson, een Britse epidemioloog en hoogleraar wiskundige epidemiologie. Ferguson heeft met zijn team met wiskundige modellen berekend dat er vele doden zouden vallen – en de maatregelen die in de hele wereld zijn getroffen zijn gebaseerd op het advies van Ferguson. Maar hij zegt nu dat hij zich heeft vergist, en dat de gevolgen van de lockdown veel erger zijn.

 
Daarnaast laat Del in deze aflevering van de HIGHWIRE twaalf hooggeplaatste medische wetenschappers de revue passeren, waaronder ook Dr. Wolfgang Wodarg en Peter C. Gøtzsche, die allemaal zeggen dat Covid-19 niets is om ongerust over te zijn.

Hij onderbouwt dit alles met cijfers. Waar we niet omheen kunnen is het feit dat de reguliere cijfers in de Amerika en Europa de hype in de media niet kunnen onderbouwen.

Verder laat hij ook nog heel mooi zien hoe de media Donald Trump aanvallen, terwijl Trump de enige persoon is die enigszins verstandig handelt en spreekt tijdens dit hele gebeuren.

Er valt werkelijk niet veel meer aan toe te voegen, en wij werken er keihard aan om de aflevering in zijn geheel te ondertitelen!

 


 

Voor de Nederlandse situatie verwijzen wij u naar ons artikel: ‘COVID-19 – wat is er aan de hand?’

Ik ben benieuwd hoeveel politici en artsen en journalisten dit gaat bereiken!

 

 

 
Over de auteur:

Door Frankema is moeder van twee, ongevaccineerde, inmiddels volwassenen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 
Voor de duidelijkheid, dit artikel – en elke andere informatie van de stichting Vaccinvrij – is niet bedoeld om te adviseren tegen overheidsmaatregelen in. Volg de overheidsmaatregelen gewoon op. Wees verantwoordelijk, denk mee, denk na.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This