Klopt de virus-theorie? Opzienbarend interview met Dr. Andrew Kaufman

door | 29 aug 2020 | COVID-19 ziekte, HIGHWIRE

In het onderstaande interview spreekt onderzoeksjournalist Del Bigree met Dr Andrew Kaufman in zijn talkshow de HIGHWIRE. Dr. Kaufman heeft de overeenkomst bestudeerd tussen wat men COVID-19 noemt en exosomen, virus-achtige deeltjes die bij normale menselijke cellen onder bepaalde omstandigheden vrijkomen. Hij is een van de meest gecensureerde artsen in de V.S – waarschijnlijk omdat zijn heldere analyse ons inspireert tot nadenken over COVID-19. De vraag waar alles omdraait is deze: Klopt de virustheorie? Dit interview mag u niet missen!
 

 

 

 

Deze video is voorzien van Nederlandse ondertiteling door Sietske Hoogenboom. U kunt de ondertiteling rechts in het scherm aanzetten.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This