HIGHWIRE – WHO-wetenschapper Maria Van Kerkhove maakt een onwetenschappelijke draai van 180 graden

door | 22 jul 2020 | COVID-19 ziekte, HIGHWIRE

De wetenschappers van de WHO, hoe kunnen we ze nog serieus nemen? Onderzoeksjournalist Del Bigtree van de HIGHWIRE zet scherp neer dat ze kennelijk geen moeite hebben met liegen. Desondanks volgen politici wereldwijd blindelings de aanbevelingen van de WHO op. Nederlands ondertiteld.

 

 

 

 
Wanneer stoppen we met ons blinde vertrouwen in de experts van de WHO? Eerst vertellen ze ons dat mondkapjes dragen géén zin heeft, vervolgens zeggen ze dat het wél zin heeft. 180 graden koersverandering.

Voorspellingen over het aantal corona-doden zijn gebaseerd op rekenmodellen die niet blijken te kloppen. De hele hype blijkt uiteindelijk te gaan over een griep die minder dodelijk is dan de griep twee jaar geleden. Het verhaal over mondkapjes en 1,5 meter afstand houden heeft te maken met ‘asymptomatische dragers’, met andere woorden: mensen die het virus bij zich dragen, maar die niet ziek zijn.

Maria Van Kerkhove, top-wetenschapper van de WHO zegt de op een dag dat asymptomatische dragers van het coronavirus nauwelijks bijdragen aan de verspreiding ervan. Het zou betekenen dat mondkapjes en 1,5 meter niet nodig zijn. OEPSSSSSS, dat had ze kennelijk niet mogen zeggen want de volgende dag zegt ze precies het tegenovergestelde!

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This