Highwire – Veroorzaken COVID-19 vaccins miskramen?

door | 16 jul 2021 | COVID-19 vaccin, HIGHWIRE, Zwangerschap

Uit een Amerikaans onderzoek van 21 april 2021 blijkt dat maar liefst 82% van de zwangere vrouwen die tijdens hun eerste trimester werden gevaccineerd een miskraam kregen. Als het aan de vele auteurs van dit onderzoek had gelegen, zou zit echter niemand zijn opgevallen. Ze maakten een foutieve rekensom, waardoor het percentage veel lager leek, namelijk 12,6% wat binnen de marge van het nationaal gemiddelde valt. Er werd fraude gepleegd om onderzoeksresultaten die de industrie niet welgevallig waren aan te passen. De journalisten Del Bigtree en Jeffrey Jaxen doen deze fraude haarfijn uit de doeken. Zwangere vrouwen pas op. Als u meedoet aan het experiment – doet uw uiterst kwetsbare ongeboren baby ook mee!

 

 

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This