Klokkenluider van de WHO legt globalistische agenda bloot

door | 4 aug 2023 | COVID-19 ziekte, HIGHWIRE, VN, WHO

Dr. Astrid Stuckelberger is Ph.D. in Population Health en Privat-Docent aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève en Lausanne. Zij geeft al meer dan 25 jaar les en doet onderzoek, heeft een BSc in genetische psychologie, en een Master of Science. Zij heeft bij de WHO gewerkt op het gebied van pandemiebeheer en internationale gezondheidsregulering, in de ethische toetsingscommissie, en op het gebied van de menselijke factoren in het gezondheidsbeleid. Dr. Stuckelberger heeft de afgelopen 20 jaar wetenschappelijke NGO’s bij de VN/WHO vertegenwoordigd en is de auteur van diverse boeken, wetenschappelijke artikelen en VN/EU-rapporten.

In deze video legt zij de globalistische agenda bloot.

 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This