HIGHWIRE – klopt het model dat berekent hoeveel corona-doden er zullen vallen?

door | 7 apr 2020 | COVID-19 ziekte, HIGHWIRE

Onderstaand fragment komt uit de aflevering ‘Betrouwbare data of bedrog – de COVID-19 piek’ van de Amerikaanse talkshow HIGHWIRE. Is onze angst voor de piek-die-nog-moet-komen gegrond?

Grote aantallen overlijdens zijn berekend op basis van het werk en de uitspraken van Neil Ferguson, een Britse epidemioloog en hoogleraar wiskundige epidemiologie. De maatregelen die in de hele wereld zijn getroffen zijn gebaseerd op het advies van Ferguson. Nu zegt hij dat hij zich heeft vergist, en dat de gevolgen van de lockdown veel erger zijn. Het is bijna onvoorstelbaar dat dit kan gebeuren, en het roept uiteraard vele vragen op. Wij raden u ten zeerste aan om dit fragment met eigen ogen te bekijken.

 


 

 

Voor de volledige aflevering van de HIGHWIRE klink: ‘Betrouwbare data of bedrog – de COVID-19 piek

 

 

Disclaimer: Voor de duidelijkheid, dit artikel – en elke andere informatie van de stichting Vaccinvrij – is niet bedoeld om te adviseren tegen overheidsmaatregelen in. Volg de overheidsmaatregelen gewoon op. Wees verantwoordelijk, denk mee, denk na.

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This