Bijwerkingen vaccinaties

Over het (h)erkennen van bijwerkingen van vaccinaties

Hoe kunnen we bijwerkingen herkennen? Waar moeten we bijwerkingen melden? Wat gebeurt er met meldingen? Is er een financiële compensatie voor vaccinatieschade? Wat zijn ‘ongewenste neveneffecten’? Wat is ‘Informed Consent’? Kunnen kinderen herstellen van vaccinatieschade? Waar vind ik een goede therapeut? Waar vind ik lotgenoten? Ben ik de enige?

Bijwerkingen Rijksvaccinatieprograma

Veel ouders wenden tot het internet, want noch consultatiebureau-artsen, noch de website van het RIVM geven ons goede informatie over de inhoudsstoffen van vaccins en wat daar de bijwerkingen van kunnen zijn.

 

Twee soorten bijwerkingen

Strikt genomen bestaan ‘bij’werkingen niet. Werking en ‘bij’werking is allebei hetzelfde; namelijk de reactie van het lichaam op de stoffen die worden geïnjecteerd.

De werking is de gewenste reactie op de inhoudsstoffen van vaccins. Het doel van een vaccin is het aanmaken van antilichamen.

De ‘bij’werking is een ongewenste reactie op de inhoudsstoffen van vaccins. Bijwerkingen worden ook wel ‘ongewenste neveneffecten’ genoemd. Ze kunnen op korte termijn, en op lange termijn optreden.

I. Vaccin-reacties

Als de ‘ongewenste neveneffecten’ na enige uren of dagen na toediening van het vaccin optreden noemen we dit vaccin-reacties. In de onderstaande filmpjes wordt informatie gegeven die u in staat stelt om vaccin-reacties te herkennen.

 

 

II. Vaccinatieschade

Als vaccin-reacties niet ‘overgaan’, of als ze pas na maanden of jaren na toediening van het vaccin zichtbaar worden – bijvoorbeeld in de vorm van gedrags-, of leerproblemen tegen de tijd dat het kind naar school gaat – spreken we van vaccinatieschade.

Artsen en specialisten worden niet opgeleid om vaccinatieschade te herkennen. De medische wereld heeft geen medicijnen of therapieën die vaccinatieschade kunnen genezen. Veel kinderen met vaccinatieschade lopen jaren in regulier medische trajecten voordat ouders terecht komen in het alternatieve circuit. In sommige gevallen worden er goede resultaten behaald met het ontstoren of ontgiften van vaccins.

De onderstaande filmpjes en artikelen kunnen u misschien inspireren om uit te zoeken of er in uw geval sprake kan zijn van vaccinatieschade.

 

Ervaringen van ouders

Vaccinatieschade is geen mythe – zeven jaar leven met een aandoening die is veroorzaakt door de BMR

‘Wat vlekjes en wat koorts is alles wat hij kan krijgen’, zei de verpleegster toen ze onze zoon de BMR gaf. Dit jaar wordt hij zeven jaar, en hij worstelt nog steeds elke dag met de beperkingen die veroorzaakt zijn door die prik. “Mijn zoon werd [..] Lees meer

Geen leerproblemen, maar vaccinatieschade – hoe één doortastende moeder verder komt dan de arts, de schoolpedagoog en de leerkracht bij elkaar

Zouden we kunnen stellen dat er op dit moment in elke schoolklas wel een kind zit met ‘leerproblemen’? En zouden we kunnen stellen dat dit in een aantal – of misschien zelfs in vele – gevallen helemaal geen leerproblemen zijn? Onze kinderen worden [..] Lees meer

Is autisme een ‘ongeneesbare aangeboren aandoening? – ouders boeken succes waar artsen het opgeven

Alex: “Ons zoontje heeft alle vaccinaties gekregen, tot aan de BMR met 14 maanden. Tot 10, 11 maanden ging het goed; hij was vrolijk, keek je aan, begon woordjes te zeggen, dag zwaaien, handjes klappen, papa, mama, al dat soort dingen gingen allemaal prima. Toen hij [..] Lees meer

Meer ervaringen van ouders kunt u vinden op de pagina: ‘Ouderplatform – Vaccinreacties en Vaccinatieschade’

Bijwerkingen-centrum Lareb

Bijwerkingen zouden gemeld moeten worden bij het bijwerkingen-centrum Lareb . Er bestaat een ‘meldplicht’ voor de meeste infectieziekten, maar het melden van bijwerkingen gebeurt op vrijwillige basis. De meeste consultatiebureau-artsen moeten een grote barrière overwinnen om bijwerkingen te melden. Ten eerste is het moeilijk om te accepteren dat een kind (ernstige) schade opgelopen zou hebben door een vaccin dat door de betreffende arts is toegediend. De meeste artsen geloven dat dit onmogelijk is. Ten tweede betekent het melden van bijwerkingen extra administratieve werkzaamheden die niet worden vergoed. Naar schatting wordt in U.S.A volgens een onderzoek in opdracht van de Amerikaanse overheid 1% van de bijwerkingen als zodanig (h)erkend en gemeld. In Nederland zijn hier geen gegevens over bekend.

 

Bijwerkingen Covid-injectie

Voor uitgebreide informatie over inhoudsstoffen en bijwerkingen van de Covid-injectie ga naar de pagina Covid-vaccin.

Verdieping – selectie artikelen van het blog van Vaccinvrij

Déja Vu – de “mazelen-uitbraak”

Déja Vu – de “mazelen-uitbraak”

De afgelopen paar weken voelen als een déja-vu. Het holle narratief in de media, het weglaten van complete en gespecificeerde cijfers, het volledig negeren van de schrijnende ervaringen van de vaccinatieslachtoffers, de ontbrekende veiligheidsstudies. Het is allemaal...

lees meer
Georganiseerde bibliotheek van 1000 peer reviewed artikelen die aantonen dat Covid-19 “vaccins” schade veroorzaken

Georganiseerde bibliotheek van 1000 peer reviewed artikelen die aantonen dat Covid-19 “vaccins” schade veroorzaken

Dr Mark Trozzi stond aan de basis van het samenstellen van een zeer overzichtelijke bibliotheek van peer reviewed wetenschappelijk onderzoek over letsel door Corona-injecties. De link tussen (dodelijke) aandoeningen en de prik is uitgebreid bestudeerd en het verband tussen een groot scala aan aandoeningen en de injectie is onweerlegbaar aangetoond.

lees meer
The Highwire – De CDC moet data over vaccinatieschade vrijgeven

The Highwire – De CDC moet data over vaccinatieschade vrijgeven

De CDC, het Amerikaanse RIVM, richtte een systeem op voor de smartphone, zodat gevaccineerden konden aangeven of ze bijwerkingen hadden van de vaccinatie. ICAN, het Informed Consent Action Network opgericht door Del Bigtree, diende al snel een Woo-verzoek in om die data te verkrijgen. Een gesprek met schokkende onthullingen over wat allemaal al bekend is, maar voor het publiek wordt achtergehouden.

lees meer
Zorgen om steeds lagere vaccinatiegraad kindervaccins – zorgen over vaccinatieschade blijven uit

Zorgen om steeds lagere vaccinatiegraad kindervaccins – zorgen over vaccinatieschade blijven uit

Na een paar jaar radiostilte gedurende de ‘Corona-pandemie’ lijken de media weer uit hun winterslaap te zijn gekomen wat betreft het promoten van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) voor baby’s en jonge kinderen. Als er zo gelogen wordt over de Corona-injecties, zou het dan ook niet mogelijk zijn dat er wordt gelogen over de kindervaccins? Ouders, pas op je kind..

lees meer
Vaccinatie slachtoffer Magdalena staat met lege handen

Vaccinatie slachtoffer Magdalena staat met lege handen

Het interview van Willem Engel met Magdalena Dzambo geeft ons een kijkje in de harde werkelijkheid van wat er gebeurt wanneer de als “veilig en effectief” gepromote prik ernstige bijwerkingen blijkt te veroorzaken. Al 2 jaar wordt Magdalena van het kastje naar de muur gestuurd. Artsen, overheid en producent wijzen naar elkaar. Zij is arbeidsongeschikt verklaard en moet accepteren dat de schade wellicht blijvend is.

lees meer
Meer dan 1 op de 10 jongens in Amerika heeft een ontwikkelingsachterstand

Meer dan 1 op de 10 jongens in Amerika heeft een ontwikkelingsachterstand

De prevalentie van kinderen met de diagnose ontwikkelingsstoornissen blijft stijgen in de Verenigde Staten, volgens een nieuw rapport van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het percentage Amerikaanse kinderen van 3-17 jaar met een verstandelijke beperking, een stoornis in het autismespectrum (ASS) of een ander ontwikkelingsprobleem steeg in de periode 2019-2021 van 7,4 procent naar 8,56 procent.

lees meer
Covid-19 injectie deel 2: behandeling bijwerkingen

Covid-19 injectie deel 2: behandeling bijwerkingen

In deel 2 van zijn uiteenzetting over bijwerkingen van de covid-injectie gaat Willem Engel in op de therapieën tegen prikschade. Ook de connectie met Longcovid staat nu vast. Long covid en prikschade kunnen vrijwel hetzelfde behandeld worden. Ook gaan we in op de fraude bij de regulatory bodies zoals FDA en EMA en het totale verlies van medisch ethiek. Als laatste nemen we de PCR test en de mondkapjes literatuur door. Het verhaal rondom C19 is volledig ontmaskerd.

lees meer
Covid-19 injectie deel 1: bijwerkingen

Covid-19 injectie deel 1: bijwerkingen

Willem Engel heeft weer veel werk verzet – dit keer om de bijwerkingen van de Covid-injecties in kaart te brengen. Hij heeft een presentatie van gemaakt die is opgedeeld in twee delen: het eerste deel gaat over de bijwerkingen van de prik, en het tweede deel over de behandeling ervan.

lees meer

Als u op ons blog het woord ‘bijwerkingen’ intoetst in de zoekfunctie komen ruim 60 artikelen omhoog waarin wij het risico op bijwerkingen onder de aandacht hebben gebracht. Ga naar: ‘Blog’ 

 

RIVM

Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn bijwerkingen ‘mild en voorbijgaand’ en is er geen bewijs voor vaccinatieschade.

 

Share This