Gouwe ouwe – Vaxxed I en Vaxxed II

door | 23 apr 2024 | Bijwerkingen, Kinkhoest, Mazelen

De media blijven doorgaan met hun campagne om de vaccinatiegraad omhoog te krijgen. Hoeveel artikelen de laatste tijd in de reguliere media gaan over de dalende vaccinatiegraad, of willen ze de ouders bang voor kinderziektes?

Waar deze artikelen met een grote boog omheen lopen is vaccinatieschade!

Er is zoveel wat een herhaling van zetten is met de vorige media-campagne van een aantal jaren geleden, dat ik besloten heb om een aantal Gouwe Ouwe’s uit de kast te halen. Helaas zijn ze nog steeds actueel. En de komende tijd kunt u er meer van verwachten.

Voor de nieuwe generatie jonge ouders!
 
 

Vaxxed II

 
Vaxxed II – De Film Vaxxed I riep zo veel herkenning op dat er op de een of andere manier een vervolg gegeven moest worden aan deze film. Ouders met vaccinbeschadigde kinderen merkten dat ze niet de enige waren, (inmiddels is het aantal autistische kinderen in USA volgens de CDC 1 op de 36) – en zij vonden eindelijk erkenning in hun vermoedens dat de BMR- of een andere prik hier de oorzaak was. Verbijsterd door het immense aantal ouders dat voor de zalen in de rij stond, begon VAXXED-producent Polly Tommey met een wereldwijde livestream die miljoenen mensen bereikte. In VAXXED II: THE PEOPLE’S TRUTH reizen Polly en het team meer dan 50.000 mijl door de VS en over de hele wereld. In de bus vinden hartverscheurende interviews plaats die allemaal hetzelfde thema hebben: “Zijn vaccins echt zo veilig en effectief als ons is verteld?”.
 


 
 

Vaxxed I

 
Vaxxed I – In 2016 brak er een media-storm los toen het Tribeca Film Festival de documentaire VAXXED: FROM COVER-UP TO CATASTROPHE, onder druk van farmaceutische belangen censureerde. Daarmee sneden ze zichzelf in de vingers. De film ging over een CDC-klokkenluider, Dr. William Thompson, die fraude toegaf bij een cruciaal onderzoek naar de veiligheid van vaccins. Als reactie op het stilzwijgen van de media nam het wantrouwen toe – in combinatie met inmiddels een pandemie aan autisme – en men wilde de film zien. VAXXED kreeg wereldwijd belangstelling via grassroot-kanalen en was niet meer te stoppen.
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This