The Highwire – De CDC moet data over vaccinatieschade vrijgeven

door | 2 feb 2024 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

De CDC, het Amerikaanse RIVM, richtte een systeem op voor de smartphone, zodat gevaccineerden konden aangeven of ze bijwerkingen hadden van de vaccinatie. ICAN, het Informed Consent Action Network opgericht door Del Bigtree, diende al snel een Woo-verzoek in om die data te verkrijgen. Dit werd geweigerd. Een jaar later lukte het advocaat Aaron Siri om de CDC via de rechter te dwingen de data vrij te geven. Maar ze gaven niet alles.

De interessantste informatie liet het CDC achterwege, zodat er nog een zaak gestart moest worden. Ook die is nu gewonnen. Vanaf half februari zullen we precies weten hoe erg de schade was en bij hoeveel mensen, want ruim 10 miljoen mensen hebben van dit systeem gebruik gemaakt, dus dan kunnen er echte conclusies worden getrokken. Deels zijn die conclusies ook nu al mogelijk met de informatie die er al is. Er wordt al veel geopenbaard in dit gesprek tussen Aaron Siri en Del Bigtree.
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This