Specifieke Vaccins

Informatie per vaccin - Rijksvaccinatieprogramma

Op deze pagina vindt u specifieke informatie over de veiligheid, effectiviteit, noodzaak en meer van (combi)-vaccins zoals die worden toegediend volgens het Rijksvaccinatie-schema. Denk mee, denk na.

Covid-19 -vaccin

Het Covid-19 vaccin is versneld ingevoerd en voorwaardelijk goedgekeurd. Dat wil zeggen dat iedereen die het vaccin krijgt deelneemt aan fase 3 vaccin onderzoek. Wat weten we over de werking? Is het veilig? Is het nodig? Is er een duistere agenda?

Ga naar pagina

BMR-vaccin

Het ‘gevaar’ van de mazelen wordt aangewend om de BMR-vaccinatie in de toekomst te verplichten. Is het echt een gevaarlijke ziekte?

Ga naar pagina

Vaccineren tijdens de zwangerschap

Roken en drinken mag niet, maar vaccineren wel? Waar is de wetenschap die bewijst dat het vaccineren veilig is voor de ongeboren vrucht? Inhoudsstoffen van vaccins bereiken via de placenta de foetus.

Ga naar pagina

HPV-vaccin

Meisjes van 12 jaar worden gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker. Is het nodig? Veilig? En wat is de reden voor een HPV-vaccin voor jongetjes?

Ga naar pagina

babyvoetjes op handdoek

DKTP-HIB-HEPB VACCIN (VAXELIS)

Het eerste vaccin dat uw baby krijgt is het DKTP-Hib-HepB vaccin (in combinatie met het pneumokokken vaccin). Een baby van drie maanden moet antilichamen aanmaken tegen 7 ziektes tegelijk? Lukt dat?

Ga naar pagina

Men ACWY-vaccin voor 14-jarigen

Gevaar voor 14-jarigen, of een uiterst effectieve reclame-campagne gericht op kinderen?

Ga naar pagina

 

Staat het vaccin dat u zoekt er nog niet bij? Deze pagina is in opbouw – nog even geduld alstublieft.

Share This