Prikspijt

Genomen om de verkeerde reden of opgezadeld met de verkeerde uitkomst?
Veel mensen hebben een prik gehaald omdat ze zijn bezweken voor de manipulatieve druk van de overheid. Ze wilden iets – op vakantie, dansen, menselijk contact, uit eten, sporten, werken – en dat mocht alleen na een prik waarvan is gebleken dat hij niet werkt en niet veilig is.

De CDC heeft verklaard dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en ongevaccineerd, maar dat neemt niet weg dat het Covid-wanbeleid van meer maatregelen en meer prikken gewoon doorgaat.
 

 

Waarom we de Covid-injectie niet hadden moeten halen

 
1. Het gaat niet over gezondheid, maar over de uitrol van een controle-maatschappij
Meer info: pagina World Economic Forum, Wereldgezondheidsorganisatie, Verenigde Naties

2. Buigen voor tirannie, leidt alleen maar tot meer tirannie
Meer info: pagina Europese Digitale Identiteit, Maatregelen doorgeprikt

3. Covid-injecties zijn een gevaarlijk experiment
Meer info: pagina Covid-vaccins
 

 

Wat kunnen we doen?

De enige manier om de plannen van de overheid te stoppen is ‘non-compliance’ – niet langer meedoen aan het grote (gehoorzaamheids)experiment. Zij hebben de macht, maar wij hebben de aantallen. Als de bevolking het spel niet langer mee speelt is de overheid machteloos.
 

 

Hoe kunnen we de schade herstellen?

Nu al is de schade zo groot dat het generaties door zal werken. Hopelijk is de “Great Reset” uiteindelijk de “Great Awakening”.
 
Lichamelijke schade

Veel mensen ondervinden bijwerkingen van de experimentele techniek die op de wereldbevolking is losgelaten. Het is nog niet duidelijk in hoeverre en in welke gevallen herstel mogelijk is. Hieronder volgen een aantal handreikingen voor detox-protocollen.

Aangezien de techniek, en dus ook de detox-protocollen nieuw zijn, kunnen wij geen aanbevelingen doen, noch verantwoordelijkheid nemen voor uw keuzes. Wij wensen slachtoffers van covid-injecties liefde, wijsheid en kracht voor hun genezing.
 

 

Detoxprotocollen

Deze pagina zal worden bijgesteld als ons nieuwe behandelmethodes ter ore komen.
 

David Wolfe - detox spikeproteins
Raw food guru David Wolfe heeft een groot aantal superfoods/ geneesmiddelen om te detoxen en ook producten die specifiek zijn gericht op het detoxen van spike-proteins. Hij heeft er een specifieke pagina voor die begint met de volgende tekst:

“These products are part of Wolfe’s Spike Protein Neutralization Strategy. This is a developing collection and products are added or removed as more information is learned. This protocol has nothing to do with viruses or respiratory infections.”

Ga naar: Webshop detox spike proteins

 

 

Dr. Mercola - detox Covid spike-proteins
De onderstaande link gaat naar een detox-protocol dat is opgezet door de Amerikaanse arts Dr. Mercola.

Here’s how to detox from the COVID spike protein – from the jab or the virus

Ook ongevaccineerden kunnen kennelijk spike-proteïnen in hun lichaam krijgen door overdracht van lichaamsvochten tijdens bijvoorbeeld seksuele contacten.Dit zal uiteraard in veel mindere mate het geval zijn dan bij de gevaccineerden.

The Expose - detox graphene oxide
De onderstaande link gaat naar een artikel van “The Expose” over het ontgiften van grafeen oxide.

How to remove graphene oxide, the dangerous undisclosed ingredient in covid vaccins from the body

Quantum Energie Healing
Op het media platform Common sense TV verscheen een lang en hoopgevend artikel over Quantum Energie Healing.

“In dit artikel wordt indrukwekkend en veelbelovend wetenschappelijk onderzoek onder de aandacht gebracht over de heilzame effecten van kwantum energie van het bedrijf Leela Quantum Tech®. Met name het onderzoek naar de helende effecten van de Leela Quantum Tech® producten op bloed dat is geklonterd na blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV) in de vorm van Wi-Fi is imposant. Avalerion Awakes heeft de primeur om dit werk en onderwerp voor het eerst in het Nederlands toegankelijk te maken. Zie het als een cadeau aan de bewuste Nederlander die naarstig op zoek is naar oplossingen.”

U kunt het hier lezen: Quantum Energie heling – redding voor de mensheid
 
 

 

 

Document opgesteld door een groep onafhankelijke artsen en wetenschappers
Dit document bevat mogelijke oplossingen voor de negatieve effecten van Covid-19 en de Covid-injecties. Deze zijn bijeengebracht door een onafhankelijke groep van artsen, wetenschappers en andere professionals.

Download hier
 

 

 

 

Share This