CDC past beleid aan – geen onderscheid meer tussen gevaccineerden en ongevaccineerden

door | 16 aug 2022 | COVID-19 ziekte

Op 11-8-22 heeft het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) zonder daar veel ruchtbaarheid aan te geven een einde gemaakt aan haar beleid om binnen de COVID-19-preventierichtlijnen onderscheid te maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.
 
“CDC’s Covid-19 prevention recommendations no longer differentiate between a person’s vaccination status”.
 
Nu is gebleken dat ondanks alle maatregelen en vaccins “het coronavirus zich nog steeds over het hele land blijft verspreiden”, krijgen de Amerikanen nieuw advies van federale gezondheidsfunctionarissen over hoe ze met het virus “moeten leren leven”. Zonder dat dit overigens betekent de maatregelen en vaccins uit het beeld verdwijnen.

“Deze richtlijnen erkennen dat de pandemie niet voorbij is, maar helpen ons ook naar een punt waar COVID-19 niet langer ons dagelijks leven ernstig verstoort,” zei Greta Massetti van de CDC in een verklaring. “We weten dat COVID-19 voor altijd onder ons zal zijn”, voegde ze eraan toe in een commentaar tijdens een briefing met verslaggevers.”1

De nieuwe maatregelen houden in dat:

• degenen die blootgesteld zijn aan het virus niet langer in quarantaine hoeven
• voor de ongevaccineerden dezelfde richtlijnen gelden als voor de gevaccineerden
• studenten toegang tot het klaslokaal houden ook al zijn ze blootgesteld zijn aan het virus
• het niet langer wordt aanbevolen om te testen voor mensen zonder symptomen2

 

 

Wat is de reden voor de aanpassingen van de CDC?

Greta Massetti van de CDC, hoofdauteur van de nieuwe richtlijnen legt uit:

“Zowel eerdere infectie als vaccinatie bieden enige bescherming tegen ernstige ziekte, en daarom is het op dit moment het meest zinvol om geen onderscheid te maken in onze richtlijnen of aanbevelingen op basis van vaccinatiestatus.”2

De CDC is nog wel wat meer uitleg verschuldigd… Aan de miljoenen werknemers die hun baan zijn kwijtgeraakt, omdat ze zich niet wilden laten vaccineren. Aan de miljoenen studenten die “kozen voor de prik”, omdat ze anders geen toegang kregen tot universiteiten. En aan de miljoenen gezagsgetrouwe burgers die zijn uitgesloten van alledaagse activiteiten en medische basiszorg, omdat zij niet bereid waren om aan te tonen dat zij een mRNA-prik hadden gekregen die zij niet wilden, en ook niet nodig hadden. Een onderscheid waarvan het CDC nu toegeeft dat het geen zin heeft.

 

 

Bronnen:

1. https://www.npr.org/sections/health-shots/2022/08/11/1116991600/with-new-guidance-cdc-ends-test-to-stay-for-schools-and-relaxes-covid-rules
2. https://michaelpsenger.substack.com/p/cdc-quietly-ends-differentiation
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This