Nieuwe versie van de Vaxxed bus is “on the road again”!

door | 2 sep 2023 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

De Vaxxed bus is in een vernieuwde versie en met een iets andere naam – ‘Vax – unVax’ – weer aan het touren in U.S.A! De bus zal het komende jaar door heel Amerika reizen en wordt gesponsord door Childrens Health Defense. Het doel van de CHD-bustour is om verhalen te verzamelen van vaccinatieschade of overlijdens als gevolg van (kinder)vaccinaties, Covid-injekties en ziekenhuisprotocollen. Net als eerder in de Vaxxed-bus zullen mensen delen wat hen of hun dierbaren is overkomen en hun naam op de bus zetten als eerbetoon aan de getroffenen.

De tour heeft een gloednieuwe bus die gemodelleerd is naar de geliefde camper in de documentaire “Vaxxed II: The People’s Truth”, die samenvalt met de lancering van het boek “Vax-Unvax: Let the Science Speak” waarin Robert F. Kennedy Jr. en Brian Hooker, Ph.D., meer dan 100 peer reviewed studies onderzoeken die de verschillen in gezondheid bij gevaccineerde versus ongevaccineerde bevolkingsgroepen analyseren.
 
 

Vaxxed I en II

 
In 2016 kwam de film ‘Vaxxed I’ uit, en in 2019 ‘Vaxxed II’. Deze twee films hebben een enorme omwenteling veroorzaakt in het denken over kindervaccins. In de eerste film werd de link tussen vaccins en autisme zo stevig neergezet, dat overheden de film wereldwijd censureerden, maar de geest was uit de fles. De film bereikte miljoenen ouders, de “veilig en effectief” mythe kreeg een flinke deuk en de vaccinatiegraad daalde.

Vaxxed II was het gevolg van een briljant idee van Polly Tommey, moeder van een zoon die door het vaccin autistisch werd, en de snaar die Vaxxed I bij miljoenen Amerikanen had geraakt. In een tot studio omgedoopte bus reisde zij Amerika rond en interviewde ouders die in drommen op de bus afkwamen om hun verhaal te vertellen. De ervaringen van de ouders kwamen griezelig overheen: kindje is gezond geboren, kindje krijgt prik, kindje zakt weg in een autistisch aandoening, arts zegt dat het niet door het vaccin kan komen, ouders moeten maar zien te leven met de desastreuze gevolgen..

In de facebook groep werd enorm veel gedeeld over vaccinatieschade, en dat is waarschijnlijk de hoofdreden dat wij gecensureerd werden. Hoe lang denken overheden nog de deksel op de beerput te houden?
 
 

On the road again

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik hoorde dat Polly Tommey in september met de Vax-unVax-bus door Amerika gaat trekken. Destijds hebben we vele interviews in de bus ondertiteld evenals de films. We gaan u zeker op de hoogte houden en als voor proefje hier onder nog maar eens Vaxxed I en Vaxxed II.
 
 

Vaxxed II

De film Vaxxed II die volgde op Vaxxed I liet zien dat honderdduizenden ouders zich herkenden in elkaars verhalen.
 


 
 

Vaxxed I

De film die het bedrog van de CDC blootlegde en aantoonde dat de link tussen kindervaccins en autisme wel degelijk bestaat.
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This