Covid-19 injectie deel 1: bijwerkingen

door | 28 jul 2023 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Willem Engel heeft weer veel werk verzet – dit keer om de bijwerkingen van de Covid-injecties in kaart te brengen. Hij heeft een presentatie van gemaakt die is opgedeeld in twee delen: het eerste deel gaat over de bijwerkingen van de prik, en het tweede deel over de behandeling ervan.

In het eerste deel van zijn overzicht komt het volgende aan bod:
 
De belangrijkste ontwikkelingen, zoals de batch afhankelijkheid, de inschatting van het aantal prikdoden, de autopsies en de eerste tekenen van kanker gevallen door de prik. Ook worden de artikelen besproken die laten zien dat de prik onveilig is voor zwangere vrouwen. Engel onderbouwt de 6 belangrijkste bijwerkingen met wetenschappelijk onderzoek. Naast de myocarditis en bloedklonters in hersenen en bloedvaten vallen hieronder ook auto-immuun ziekten en kanker als gevolg van de prik en blindheid.
 
Moge deze informatie veel mensen bereiken voordat de nieuwe prikrondes weer van start gaan in het najaar.
 

 

 
Voor de slides van de presentatie – klik hier.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This