Georganiseerde bibliotheek van 1000 peer reviewed artikelen die aantonen dat Covid-19 “vaccins” schade veroorzaken

door | 23 feb 2024 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Dr Mark Trozzi stond aan de basis van het samenstellen van een zeer overzichtelijke bibliotheek van peer reviewed wetenschappelijk onderzoek over letsel door Corona-injecties. De link tussen (dodelijke) aandoeningen en de prik is uitgebreid bestudeerd en het verband tussen een groot scala aan aandoeningen en de injectie is onweerlegbaar aangetoond.

Hier is een georganiseerde bibliotheek van meer dan duizend collegiaal getoetste artikelen die aantonen dat Covid-19 “vaccins” schadelijk zijn.
 
Dit is een ultieme en georganiseerde bibliotheek om onderzoek te ondersteunen, rechtszaken te ondersteunen, strafrechtelijke aanklachten te ondersteunen of politieke veranderingen te bewerkstelligen. Het is ook overvloedig bewijs voor iedereen die nog steeds gelooft in de claim dat de corona-injecties “veilige en effectieve” zijn, maar bereid is om naar het bewijs te kijken. Bookmark en deel deze pagina zodat je hem altijd kunt raadplegen.
 
Met dank aan de community van CovidVaccineInjuries.com voor hun astronomische onderzoek dat de basis heeft gelegd voor deze geïndexeerde bron.
– Dr. Mark Trozzi

De website bestaat uit een lijst van 128 aandoeningen met onder elke aandoening een doorklik lijst naar vaak honderden wetenschappelijke artikelen.

U kunt hier naar de website gaan: 1000 peer reviewed articles

 
 

Onderwerpen

 


 
 
 
Wilt u uw argumenten kracht bijzetten? Zelf onderzoek doen? Uw (huis) arts informeren?

U kunt hier naar de website gaan: 1000 per reviewed articles
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This