Zorgen om steeds lagere vaccinatiegraad kindervaccins – zorgen over vaccinatieschade blijven uit

door | 15 sep 2023 | Bijwerkingen

Na een paar jaar radiostilte gedurende de ‘Corona-pandemie’ lijken de media weer uit hun winterslaap te zijn gekomen wat betreft het promoten van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) voor baby’s en jonge kinderen.

Op 13-09-2023 kopt de Telegraaf “Experts bezorgd over steeds lagere prikgraad in Nederland: ‘Drang toepassen’
 
“In de jaren voor 2020 lag het gemiddelde vaccinatiecijfer in Amsterdam voor kinderen tot 2 jaar steevast boven de 90 procent. Sindsdien is dat flink gedaald, naar 83,3 procent in 2022.” -Telegraaf1

De Corona-tijd hebben vele ogen geopend. Het vertrouwen in de politiek is na alle leugens en bedrog bekoeld. Als er zo gelogen wordt over de Corona-injecties, zou het dan ook niet mogelijk zijn dat er wordt gelogen over de kindervaccins? Het is begrijpelijk dat de vaccinatiegraad is gedaald.

Iedereen die tot de ongelukkige groep behoort van personen die door het vaccin soms levenslange en ernstige schade heeft opgelopen zal ervaren hebben dat de overheid haar kop in het zand steekt. De ‘deskundigen’ menen beter te weten dan de ouders wat wel en niet waar is, en geven niet thuis bij schade. De (staats)media overigens ook. Het vaccin is de heilige, onaantastbare (melk)koe en ouders van kinderen met vaccinatieschade moeten zich maar zien te redden.
 
 

De ziektes komen terug?

 
Dezelfde argumenten die werden gebruikt pre-covid zijn afgestoft en komen weer in de krant. De experts zijn “bezorgd” dat de ziektes weer terugkomen als de vaccinatiegraad daalt.

De feiten laten ze achterwege. Zelfs Nederlands onderzoek laat zien dat de grootste daling in sterfte aan infectieziektes al was voltooid voordat het RVP van start ging eind jaren ’50. En wereldwijd zien we hetzelfde. De kindersterfte aan infectieziektes neemt toe naarmate de armoede (en de ondervoeding en daarmee verminderde weerstand groter is). Toen onze welvaart toe nam in het begin van de 20ste eeuw, nam de sterfte aan infectie dramatisch af – ZONDER vaccins.2
 

 
 
Nogmaals: de grootste afname van de sterfte aan infectieziektes heeft niets met vaccins te maken. Het vond plaats in de periode toen er nog niet eens gevaccineerd werd. Maar toch beweren de ‘bezorgde experts’ in de media dat de ziektes terug zullen komen als minder mensen vaccineren – en zij wijzen dan steevast op de mazelen. Helaas zeggen de deskundigen er niet bij dat de mazelen nooit helemaal verdwenen zijn – ook niet in de periode dat de vaccinatiegraad 95% was.
 
 

Mazelen ondanks hoge vaccinatiegraad

 
Op de onderstaande grafiek van het RIVM, staat het aantal meldingen van de mazelen na de introductie van het vaccin – vanaf 1976 tot 2021.3 In deze periode van 40 jaar zijn er ongeveer 16.000 ziektegevallen gerapporteerd. Dit betreffen ook gevaccineerde kinderen. Een uitbraak van de mazelen vindt grofweg elke 10-15 jaar plaats en vaccins hebben daar tot op heden geen verandering in gebracht.
 
16.000 gemelde gevallen van de mazelen ondanks hoge vaccinatiegraad
 

 
 
En misschien moeten we ook eens een keer af van het idee dat kinderen geen griep of kinderziekte zouden mogen krijgen. De theorie dat de symptomen van de griep (diaree, zweten, overgeven) een grote schoonmaak voor het lichaam zijn, en dat kinderziektes een fase in de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem vormen, zou veel meer aandacht moeten krijgen.
 
De ouders komen steevast NIET in de krant. Noch de ouders van kinderen met vaccinatieschade, noch de ouders die goed kunnen onderbouwen waarom ze hun kinderen niet vaccineren krijgen ruimte in de media. En de ongemakkelijke kantjes van het RVP blijven onbelicht.
 
 

De ontbrekende onderzoeken

 
De deskundigen in de media die zich lenen voor vaccin-propaganda moeten zich schamen. Al vóór Covid-19 was de vaccinatiegraad aan het dalen en de reden is simpelweg dat vaccins veel meer bijwerkingen geven dan er wordt toegegeven. Het bewustzijn nam snel toe gelijk met het toenemende aantal prikken en dus toenemende aantal slachtoffers. Op het internet worden deze verhalen gecensureerd, maar er is een periode geweest dat ze overal te vinden waren. En buiten dat, pro-vaxxers hebben geen poot om op te staan omdat het wetenschappelijk onderzoek dat zou moeten aantonen dat vaccins veilig zijn ten ene male ontoereikend is.

De epische uitzending waarbij Del Bigtree, onderzoeksjournaliste en presentator van de Amerikaanse Talk Show HIGHWIRE een video naar buiten brengt waarop de deskundigen van de WHO dit toegeven brachten wij al in 2019 naar buiten.

“Experts van de WHO erkennen dat de feiten waar de “anti-vaxxers” (of liever gezegd de mensen die het vaccinatiebeleid bekritiseren) al jaren op hameren, kloppen. De studies die gedaan worden om te bepalen of vaccins veilig zijn, blijken ontoereikend te zijn.
 
De experts van de WHO erkennen bijvoorbeeld dat de ‘surveillance systems’ van ‘postmarketing-studies’ (systemen die de veiligheid van het vaccin bestuderen nadat het op de markt is gebracht) gebrekkig zijn; dat ze niet precies begrijpen hoe aluminium werkt; en dat het een groot “probleem” is dat wat de “anti-vaxxers” op social media posten vaak géén “misvattingen” zijn zoals de door de dezelfde WHO aangestuurde media ons willen laten geloven. Het was duidelijk dat de pro-vaxxers NIET terug kunnen vallen op hard wetenschappelijk bewijs.

Hieronder een verkorte versie van een Summit op 2 en 3 september 2019 die helaas nog niets aan waarde heeft ingeboet.
 

 
 


 

 
De oplossing voor het dalende vertrouwen in het RVP – en dus de dalende bereidheid om kinderen te laten vaccineren – is ook een cliché. De overheid zoekt het in “extra voorlichting”. Geen woord over de risico’s van de vaccins voor ziektes die grotendeels al geen sterfgevallen meer eisten voordat het RVP zelfs maar was begonnen. Geen woord over de erkenning en (financiële) compensatie van vaccinatieschade. En geen woord over het recht van de ouders om zelf te bepalen hoe zij de gezondheid van hun kinderen ter hand willen nemen.
 
 

En als dat niet helpt…

 
Als die “extra voorlichting” niet helpt dat heeft hoogleraar Marcel Verwey, die voor het bovenstaande artikel is geïnterviewd een voorstel:

“Een landelijke ondergrens van 90% vaccinatiegraad vaststellen. Wanneer dat minimum niet wordt bereikt, moeten er consequenties volgen voor de gezinnen die vaccinaties weigeren. “Als je onder die grens zit, gaat drang worden toegepast. Zoals deelname aan het Rijksvaccinatieprogramma verplicht stellen voor alle kinderen op kinderdagverblijven”.

Nog afgezien van het feit dat we daar met 83% al lang onder zitten…

Wat een zwaktebod.
 

 

 
Bronnen:

1. https://www.telegraaf.nl/nieuws/365762518/experts-bezorgd-over-steeds-lagere-prikgraad-in-nederland-drang-toepassen
2. https://rijksvaccinatieprogramma.nl/document/60-jaar-rvp-9000-geredde-kindjes
3. https://www.rivm.nl/mazelen
 

 
Lees verder:

– Pagina: Inhoudsstoffen en Veiligheid
– Pagina: Effectiviteit & Noodzaak
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This