Suzanne Humphries: De afschuwelijke geschiedenis van vaccins – en hoe zit het met polio?

door | 6 apr 2024 | Bijwerkingen, DKTP-HIB-HEPB-vaccin, Vaccins

Dissolving illusions

Dissolving illusions – Diseases, Vaccines and the forgotten history, Suzanne Humphries MD Roman Bystrianyk

Suzanne Humphries is een begrip in vaccinatieland vanwege haar enorme rol in bewustwording rond vaccins. Zij was vroeger een nierspecialiste die in het ziekenhuis werkte. Toen zij een contra-indicatie gaf voor de griepprik, accepteerde het ziekenhuis dat niet, wat ze vreemd vond. Zo begon haar onderzoek naar vaccinaties. Samen met Roman Bystrianyk schreef zij het boek: ‘Dissolving Illusions’. Bijna alles wat ons voorgehouden wordt over vaccins blijkt niet te kloppen met de honderden officiële bronnen die zij in dit boek noemt. Een lijvig boek, maar een echte aanrader voor wie het Engels machtig is. In corona-tijd hoorden we weinig van Suzanne, maar nu spreekt ze zich opnieuw uit. In deze video legt ze uit hoe het zit met polio.
 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This