Déja Vu – de “mazelen-uitbraak”

door | 30 mrt 2024 | Bijwerkingen

Little boy with rashDe afgelopen paar weken voelen als een déja-vu. Het holle narratief in de media, het weglaten van complete en gespecificeerde cijfers, het volledig negeren van de
schrijnende ervaringen van de vaccinatieslachtoffers, de ontbrekende veiligheidsstudies. Het is allemaal precies hetzelfde als een paar jaar geleden.

Samen met Ellen Vader heb ik destijds een “Mazelen-vaccin” pagina geschreven. Ik nodig de lezers van deze nieuwsbrief uit om er weer een kijkje te nemen.

Ga hier naar de BMR-vaccin pagina.

Deel de link, en deel het prachtige interview met Maeike Penninga, scroll nog eens door de artikelen op het miniblog van vóór 2020. We hebben zo veel uitgezocht en opgeschreven voordat de censuur ons bereik drastisch verminderd heeft.

Het bewustzijn is enorm gegroeid, en misschien kunt u nu mensen bereiken die u eerder niet bereikte. Het is helaas nog steeds actueel en nog steeds nodig om deze info te verspreiden.

Ga naar:
– Pagina BMR-vaccin
– Directe link interview Maeike Penninga: Het woord is aan de ouders

 
 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This