De grootste mythe van het RVP: vaccins worden rigoureus getest voordat ze op de markt komen

door | 12 aug 2023 | Bijwerkingen, Rechten, RIVM, Wetenschap

De vaccinatiegraad van het Rijksvaccinatieprogramma is dalende. De reden is het risico op bijwerkingen. Veel ouders die met hun pasgeboren baby naar het consultatiebureau gaan om hun kindje te laten vaccineren hebben daar een ongemakkelijk gevoel bij. De hamvraag is natuurlijk: is het veilig? De consultatiebureau-arts stelt de ouder standaard gerust met de uitspraak dat vaccins heel goed worden getest voordat ze op de markt komen, en vaak zeggen ze zelfs dat het is bewezen dat vaccins veilig zijn.

De stichting Vaccinvrij is twee jaar bezig geweest om het onderzoek waar die consultatiebureau-artsen het over hebben boven water te krijgen. Via een WOB-verzoek (Wet openbaarheid van bestuur) – wat inmiddels Wet Openbare Overheid (WOO) heet -hebben we verzocht het wetenschappelijk onderzoek dat (combi)vaccins veilig zijn, aan ons te sturen. Uiteindelijk moest de overheid met de billen bloot en kregen we een kort briefje waarin stond dat het onderzoek waar we om vroegen niet overlegd kon worden. U kunt hier lezen wat er die twee jaar allemaal is gebeurd voordat we dit antwoord kregen.
 

 

USA

In Amerika had onderzoeksjournalist Del Bigtree al eerder dan wij een ‘Freedom of Information Request’ (WOB-verzoek) gedaan. Het antwoord wat hij kreeg was een “datadump” van maar liefst duizend onderzoeken. Belangrijke data kan ook verstopt worden in een overload aan informatie waarbij men ervan uitgaat dat de ontvanger het niet voor elkaar krijgt om dit allemaal door te worstelen. Maar Del Bigtree en zijn team hebben het onmogelijke gedaan en alles doorgespit. Hij begon met vragen stellen in 2017 en in 2018 had hij de informatie in handen waarmee hij kon aantonen hoe onbetrouwbaar het onderzoek van de farmaceutische industrie is. Recentelijk heeft Aron Siri, de advocaat van ICAN, een artikel geschreven over hoe de persoon die wordt verondersteld ‘s werelds meest vooraanstaande expert op het gebied van de “veiligheid van vaccins” te zijn ons misleid. Het deed me meteen denken aan de aflevering van de HIGHWIRE, de talkshow van Del Bigtree waarin hij uitlegt hoe het vaccin onderzoek naar de “veiligheid” van vaccins in zijn werk gaat. Het is een aflevering die ik graag nog een keertje met u deel.
 
 

Freedom of Information Request van Del Bigtree in USA van 00:00 – 41:21

De eerst 41 minuten van de onderstaande ‘HIGHWIRE’ gaat over het WOB-verzoek en de resultaten van het onderzoek dat Del en zijn team hebben verricht. De beschrijving van hoe vaccin-onderzoek werkelijk wordt gedaan (pyramideschema) is zeer ontnuchterend. Laat u niet afschrikken door de “Amerikaanse” intro. Deze informatie is ZEER belangrijk. Elke arts en elke ouder zou dit moeten weten.

Doorscrollen naar 23.25 min voor uitleg over hoe de veiligheid wordt getest en daarna bij 34.26 min uitleg over het Placebo Pyramideschema van vaccins: wat kreeg de controlegroep ingespoten?
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This