Wetenschappelijke top van de who bekent kleur – twijfels over vaccinveiligheid

door | 28 feb 2020 | HIGHWIRE

Op 2 en 3 december 2019 kwam de top van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bijeen in Genève voor een ‘Global Vaccine Safety Summit’. Deze bijeenkomst is gefilmd. Uit de opnames blijkt dat de wetenschappelijke top van de WHO achter gesloten deuren een ander verhaal vertelt over de veiligheid van vaccins, dan het verhaal dat de WHO de wereld normaalgesproken voorhoudt.

De twijfels die de WHO zelf heeft over het gebrek aan wetenschappelijk bewijs dat massa-vaccinatieprogramma’s veilig zijn komen overeen met de twijfels en zorgpunten die ouders al jarenlang naar voren brengen. Alleen worden de ouders weggezet onder het label ‘anti-vaxxers’, of overgehaald te vaccineren met het argument dat de wetenschap zou kunnen garanderen dat vaccineren veilig is. Niet dus.

Deze opnames zijn shockerend omdat de bezorgdheid over het ontbreken van onder andere wetenschappelijk bewijs van veiligheid uit de mond van de WHO-wetenschappers zelf komt. Daarnaast is het commentaar dat Del Bigtree geeft tussen de uitspraken van de top van de WHO door zeer verhelderend. Het denken over vaccineren is aan het veranderen – zelfs binnen de hoogste gelederen worden twijfels uitgesproken.

Laat u alstublieft informeren en inspireren door deze van ondertiteling voorziene aflevering van de HIGHWIRE. Rechtsonder in het scherm (cc) kunt u de ondertiteling aanzetten.

 

 

 

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This