Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech, Transhumanisme & Charles Lieber

door | 22 apr 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte, WEF

Het onderstaande artikel is een vertaling van ‘How It All Fits Together: Covid, 5G, Nanotech, Transhumanism & Charles Lieber’ van Maryam Henein, en werd eerder gepubliceerd op Vaxxter. Het laat zien dat de dystopische toekomst die ons te wachten staat als wij niet gaan staan, ons uitspreken en een grens trekken niet eindigt bij een totaal gecontroleerde maatschappij. Artificiële intelligentie gaat ons menszijn onherroepelijk veranderen?

 

 

Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech, Transhumanisme & Charles Lieber

 
De draadloze toekomst is gearriveerd. De bedoeling is dat menselijke wezens, via nano-implantaten in antennes veranderen die informatie kunnen verzenden. Menselijke wezens worden getransformeerd in quasi-machines. In het kader van deze trans-humanistische agenda is het de bedoeling nanotech in onze lichamen te installeren, zodat we in real time kunnen communiceren met het Smart Grid, aangedreven door 5G.

 

 

De 4e Industriële Transhumanistische IOB Grafeen Nanobot Revolutie

 
Het wordt het ‘internet of bodies (‘internet van lichamen’ (IoB) of de ‘nanotech of things’ (‘nanotech van dingen’ (NToT) genoemd, en het wordt aangesloten op het ‘internet of things’ (internet der dingen (IOT). Eén manier om dit te bereiken is door sensoren van grafeen in kleding te verwerken. Een andere manier is om de nanotechmaterie in het lichaam te implanteren of in te nemen, waardoor een intern technologieplatform ontstaat.

Zo beschreef Albert Bourla, CEO van Pfizer, de allereerste door de FDA goedgekeurde ‘elektronische pil’, die zal uitnodigen tot ‘compliance’ (gehoorzaamheid) door een signaal naar je dokter te sturen dat je inderdaad je medicatie hebt geslikt.

“Wat we zullen zien is een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld,” zegt Klaus Schwab van het World Economic Forum.

Jemig Klaus!!

 
Om al deze verbindingen mogelijk te maken, moeten deze grafeen bevatten, een supergeleidend materiaal dat integreert met neuronen in het lichaam en de hersenen. Nanotechnologie, met als pionier Nanotech Koning Charles Lieber, is totaal NIET gereguleerd. Maar het zit al in voedsel, in medicijnen, in vaccins, in water en in de lucht die we inademen. Hoewel er geen tekort is aan studies over op grafeen gebaseerde nano-materialen (graphene bases nanomaterials (GBN’s), ontbreekt het systematische onderzoek naar de effecten op de menselijke gezondheid of op het milieu ten ene male.

En toch wordt de integratie van mensen met hardware aan ons verkocht voor zogenaamd onze veiligheid en onze gezondheid. Op een site genaamd Nano Robot Inventor staat in een artikel uit 2008, getiteld ‘Nanorobots to improve health care’, het volgende:

“Recente ontwikkelingen op het gebied van nano-elektronica, met geleiders die steeds kleiner worden door toepassing van nanotechnologie en koolstof nanobuisjes, zullen naar verwachting resulteren in innovatieve biomedische instrumenten, nieuwe therapieën en efficiënte diagnosemethodologieën.”


Lieber bevestigt:

“Een transistor maakt het ook mogelijk om een spanningspuls aan te brengen, en dergelijke apparaten zouden op een dag kunnen zorgen voor hybride biologisch-digitale gegevensverwerking, of voor diepe hersenstimulatie voor parkinsonpatiënten, of ze zouden kunnen dienen als interface voor een prothese die informatieverwerking vereist op het punt waar het aan zijn eigenaar vastzit.”

Even terzijde, Lieber heeft voor communistisch China gewerkt. Lieber heeft ook gewerkt aan zeer gevoelige liggende onderzoeksprojecten voor het Amerikaanse Ministerie van Defensie (Department of Defense (DOD).

In de jaren ’30 vond de CCP uit wat nu bekend staat als “hersenspoeling”. De term is een letterlijke vertaling van de Chinese term, Xi Nau, of “hersens wassen”. Het is aannemelijk dat Lieber de Chinezen en anderen heeft geholpen om over te stappen op een moderne versie van hersenspoeling.

“Ik was een van de eersten – in 1998 – die uitvogelde hoe je deze bedrading op nanoschaal kan genereren,” heeft Lieber verklaard.

Als u me niet gelooft, zoek dan maar eens op zijn brein-gestuurde muis. Maar toch ging de reputatie van Lieber van vermeende spion naar een veroordeelde belastingontduiker. Wie heeft de ethiek van zijn uitvindingen onderzocht? Het is al bewezen dat Lieber’s “injecteerbare elektronica” in de hersenen kan worden geïntegreerd met slechts “minimale verstoringen,” en minstens een jaar kan blijven functioneren. Maar wie weet wat er daarna gebeurt?

 

 

Het doel van AI: Brain-Computer Interface

 
Op Code Conference 2016 verklaarde Elon Musk publiekelijk dat gezien het huidige tempo van de vooruitgang van kunstmatige intelligentie (AI), de mens uiteindelijk kon verwachten dat hij cognitief achterop zou raken op AI, en intellectueel “zelfs zeer veel.” Zijn oplossing voor dit onaantrekkelijke lot is een nieuwe “brain-computer interface”, ofte wel interactie tussen de hersenen en een computer.

Het internet van lichamen (IoB) zal ons ook veel informatie geven. De sensoren die in het lichaam van elke persoon worden geplaatst, zullen gegevens verzamelen, en er is vastgesteld dat die gegevens meer waard zijn dan olie.

Om de zaken in perspectief te plaatsen: ‘Big pharma’, met de hulp van Big Tech, begon al in 2019 met het zich toe-eigenen van de medische gegevens van miljoenen Amerikanen. U kunt mijn artikel lezen met de titel ‘Dr. Google Will See You Now’. Alphabet, het moederbedrijf van Google, nam FitBit over voor een maar liefst $ 2,1 miljard. Nu, in het derde jaar van het Corona-regime, zitten ze niet alleen achter onze medische gegevens maar achter ons hele wezen aan.

Stel je voor hoeveel informatie ze technisch kunnen verzamelen door ons een ‘deelname-score’ te geven. In Nederland en Polen worden biometrische surveillance-praktijken steeds meer gebruikt om de toegang van mensen tot de gezondheidszorg, sportlocaties, reizen, winkelen en andere dagelijkse activiteiten te controleren. Activisten hebben zelfs een campagne die ‘Reclaim your face’ (‘Eis je gezicht terug’) heet, vanwege het toenemende aantal ‘Facial Recognition Camera’s’.

Terwijl globalisten de wereld willen vaccineren en toekijken hoe onze medemens verandert in ‘Magneto Man’, zijn er aanwijzingen dat Big Pharma, geholpen en bijgestaan door ZEER zieke Rockefeller ziekenhuizen, ons injecteert met nanodeeltjes die bedoeld zijn om te reageren op signalen terwijl ze – oeps – onze natuur en ons DNA veranderen.

Ik begrijp het, dit klinkt samenzweerderig. Als je de memo nog niet hebt gekregen dat sommige van deze spuiten een zoutoplossing bevatten, terwijl anderen zijn bevuild met microscopische nanodeeltjes die geleidend zijn, denk hier dan eens over na:
 
In 2017, in een nu-van-het-internet-weggevaagde studie werd gekeken naar hulpstoffen. Onderzoekers ontdekten dat 15 traditionele vaccins (en 44 variaties daarop) – die allemaal vervaardigd waren door toonaangevende multinationals – een voorheen niet gemelde en verontrustende overeenkomst deelden: de vaccins waren “zwaar verontreinigd met een variëteit aan nanodeeltjes.”

Dit is een onweerlegbaar feit. Je kunt ze alleen niet zien. Een nanometer is 1/80000ste van de diameter van een wimper, een miljoenste van de grootte van een speldenknop.

“Wanneer de nanodeeltjes de eigenschap hebben om zich zelfstandig samen te voegen met de injecteerbare nano-netwerken van Charles Lieber van Harvard, kun je in het doelwit een mooi draadloos netwerk opzetten,” zegt onderzoeksjournalist George Webb, die zich sinds 2020 heeft verdiept in Lieber en het oorsprongsverhaal uit Wuhan. “Corona heeft niet alleen DARPA’s mRNA-technologie gelanceerd, Corona heeft ook het toepassen van nanotechnologie voor immunologie gelanceerd. Goud, zilver, ijzeroxide, siliciumdioxide en grafeen zijn allemaal nanodeeltjes die worden onderzocht voor COVID-toepassingen.”

Het is allemaal onderdeel van het Covid Industrieel Complex.

 

 

Cinco Geo – 5G ons bestaan

 
In januari 2020, toen mensen in Wuhan begonnen te vallen als vliegen, vermoedde ik dat nanotech – ons gebracht door Charlie Lieber via een verplichte experimentele injectie of over ons uitgespoten via drones – samenwerkte met het internet der dingen. Interessant is dat Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei, de eerste 5G-demonstratiezone was in het Central Business District (CBD) volgens een 5G-samenwerkingsovereenkomst die op 3 september 2019 werd ondertekend door China Mobile en de lokale autoriteiten.

Zo ontdekte ik het verband tussen Lieber en 5G. In 2020 was het taboe om over 5G te praten, dus bedacht ik de codewoorden, Cinco Geo, om censuur af te wenden. Voor de goede orde, ik woonde aan de overkant van een straat met een zendmast in Beachwood, Los Angeles. Na installering kreeg ik 65 dagen lang koorts en kon niet slapen. Hoewel ik niet kon bewijzen dat het de straling was, bewees een door Dr. Mercola goedgekeurde meter dat de 5G-technologie zeker was ingeschakeld. Dat was 2019.

Snel vooruitspoelend naar 2020.

Terwijl we in Lockdown gingen voor het virus, werden in het hele land zendmasten in gebruik genomen. In feite was de installatie van 5G-masten de enige industrie die bloeide in het begin tot het midden van 2020.

Toen het ging over het opheffen van internet-neutraliteit, zei Ajit Pai, de voormalige door Trump benoemde voorzitter van de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC), dat er geen plaats was voor de overheid in de particuliere sector. Maar toen het ging over 5G, was de overheid niet alleen opeens wel nodig, maar zelfs een vereiste. Toen ik bijvoorbeeld kortgeleden Miami-Dade County belde om te proberen te achterhalen of zij het 5G-signaal hadden versterkt, werd ik doorverwezen naar de federale overheid.

In feite heeft de Federal Communication Commission in 2018 het “5G Fast Plan” geïnitieerd om de leidende rol van de Verenigde Staten in de tech-race te behouden. Ze waren van plan om het hele land te bestrijken met 5G “small cells” die tussen elke 2 tot 10 huizen worden geplaatst. De industrie beweert dat ze zoveel masten nodig hebben omdat 5G millimetergolven gebruikt die kleine afstanden afleggen en gemakkelijk kunnen worden geblokkeerd door muren en zelfs bomen. Om dit te compenseren hebben ingenieurs manieren gevonden om de golven om te zetten in bundels en ze doelbewust te richten.

Voor de goede orde: de CEO van Verizon hielp de mythe van millimetergolven de wereld uit en zei dat de signalen wél door gebladerte kunnen dringen en dat de golven ruim 600 meter van zender tot ontvanger kunnen overbruggen. En toch werden er nog steeds small cells gebouwd.

 

 

Het snelle 5G-plan

 
Als onderdeel van het 5G Fast Plan heeft de Federal Communication Committee (FCC) regels hervormd die decennia geleden waren ontworpen om “small cells” (torens tussen elke 2 a 10 huizen) mogelijk te maken. De hervormingen waren bedoeld om ‘kortzichtige’ gemeenten die de uitrol van de 5G-technologie probeerden te blokkeren, een halt toe te roepen. Lokale overheden kregen een redelijke termijn om aanvragen voor small-cell torens goed te keuren of af te keuren.

Kleine groepen mensen in het hele land hebben lokale vergaderingen bijgewoond om deze doorn in het oog te bestrijden, maar het leverde niets op. In het beste geval, als de gemeenten geld hebben, worden de 5G-masten verplaatst naar een andere buurt. En natuurlijk zijn er geen gezondheidsstudies over de effecten van 5G uitgevoerd.

Op 19 januari, de dag dat ik ziek werd door wat voelde als blootstelling aan straling, werden vluchten naar de VS, waaronder naar Miami, opgeschort vanwege zorgen over 5G. Ik moest drie keer overgeven. Ik had waterige ontlasting. Ik voelde me angstig. Ik viel bijna flauw tijdens yogales. En, ik verloor mijn reukvermogen. Ik dacht dat het de Corona was. Maar ik was niet ziek met griep of verkoudheidssymptomen. Ik had geen hoest of ademhalingsproblemen. Mijn symptomen kwamen niet overeen met de Omicron-variant. Een vriend zei tegen me, ‘je hebt vast de Delta-variant gekregen’. Ik lachte in mezelf. Na wat onderzoek te hebben gedaan, kwam ik er ook achter dat de CDC iets erkent dat Acuut Stralings Syndroom heet.

 

 

Kun je het (slimme) licht zien?

 
Wist u dat elke verlichtingsinstallatie een data-infrastructuur kan zijn? Tweerichtings-verkeer, of te wel communicatie kan ook plaatsvinden via lichtsignalen.

Denk aan mobiele telefoons en aan straatverlichting.

Analisten voorspellen dat de markt voor Smart Lightening (slimme verlichting) tussen 2018 en 2023 met meer dan 21% per jaar zal groeien. Een groot deel van deze groei zal worden aangedreven door draadloze installaties – en de spannende nieuwe toepassingen die ze ondersteunen. Daarom stopt één bedrijf Bluetooth low energy (BLE)-technologie in zijn aangesloten componenten, waardoor elke armatuur draadloos kan communiceren met nabijgelegen Bluetooth-compatibele smartphones.

Worden draadloze verlichtingsbesturingen binnenkort de nieuwe norm, waardoor de voordelen van slimme verlichting toegankelijker worden voor organisaties die zich overal bevinden?

 

 

Ping, verzamelen, Ping, Ping

 
Laten we samenvatten hoe dit alles met elkaar samenhangt.

Naadloze mens-machine interactie neemt snel toe.

Wat als deze injecties nooit als “vaccins” tegen een virus bedoeld zouden zijn? Wat als in plaats daarvan de injecties een geheim nanotech project zijn, ontwikkeld om de hersenen van de menselijke bevolking te besturen? (Tot nu toe weten we niet specifiek hoe ze ons DNA kunnen wijzigen via 5G).

Het lijkt erop dat sommige spuiten werden vervaardigd met behulp van nanotechnologie. In Spanje werd het zelfs omschreven als “geheime nano-deeltjes”. Deze nano-deeltjes worden magnetisch wanneer ze dezelfde temperatuur bereiken als het menselijk lichaam. Wanneer ze in een omgeving onder nul graden blijven, blijven ze niet-magnetisch. Is dat misschien een van de redenen waarvoor ze de injecties gebruiken?

Grafeen-hydroxide werkt als een antenne voor de elektronische circuits die ze injecteren. Als ze transistors kunnen maken, kunnen ze ook een identificatiemiddel maken zoals een RFID-chip die een nummer terug kan pingen, zodra de persoon zich in de buurt van een radio-frequentieveld (RF) bevindt. Grafeen-oxide in de hersenen creëert transistors, en ogenschijnlijk zijn eigen netwerk.

Voor een groot deel dankzij Lieber kunnen moleculen van grafeen op afstand met neuronen in de hersenen communiceren met behulp van verschillende radiofrequenties (5G zou er één van kunnen zijn). Kunnen zij ook de hersenen in kaart brengen en op afstand instructies zenden en ontvangen? Worden deze nano-apparaten en smart bio-sensors (slimme biosensoren) programmeerbaar? Ja!

Kijk eens naar de volgende passages uit een paper uit 2008:

“… In de voorgestelde platformarchitectuur kunnen verschillende programma’s en commando’s worden verzonden en informatie worden opgehaald van binnen het lichaam via draadloze communicatie, wat belangrijke aspecten oplevert voor de interface en medische instrumentatie van nano-robots.”
 
“Het voorgestelde model maakt gebruik van elektromagnetische radiogolven om opdrachten te geven en de huidige status van nano-robots in het lichaam te detecteren. Daarom wordt de mobiele telefoon toegepast voor het medische nano-robotica platform. Dit gebeurt doordat de mobiele telefoon een magnetische handtekening uitzendt naar de passieve CMOS-sensoren die zijn ingebed in de nano-robot, waardoor gegevens kunnen worden verzonden en ontvangen via elektromagnetische velden. Van de laatste reeks gebeurtenissen die in patroonreeksen zijn opgenomen, kan informatie worden teruggekaatst door golfresonantie.”

Wat gebeurt er als je communicatie met nano-robots integreert met behulp van Radio Frequency Identification (RFID)(*), mobiele telefoons en satellieten en dit toepast op alomtegenwoordige bewaking op lange afstand en gezondheidsmonitoring?

(*) RFID is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten of levende wezens zitten, bijvoorbeeld in chipkaarten die gebruikmaken van Near field communication.

Het laatste woord is er nog niet over gezegd.

 

 
Bron originele artikel: https://vaxxter.com/how-5g-it-all-fits-together-covid-nanotech-transhumanism-charles-lieber/

Vertaling: Door Frankema
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This