Must see: Vibestalk in gesprek met Arno Wellens en Ab Flipse over CBDC & Digitale Identiteit

door | 14 jul 2023 | COVID-19 ziekte, Geld

Deze aflevering van Vibestalk legt bloot hoe de Covid gekaapt is voor een duister plan dat zijn weerga niet kent. Het wordt duidelijk dat het plotselinge vertrek van Mark Rutte en Sigrid Kaag niet zo fris ruikt. Zij spelen een hoofdrol in de implementatie ervan.

Het is niet duidelijk hoe we dit plan tegen moeten gaan houden, maar elk begin, begint met bewustwording. Weten we dat er 800 miljoen uit het niets is gecreëerd voor het ‘Coronafonds’, die niet is gebruikt voor de zorg, maar voor het bouwen van een controlestaat? Weten we dat de bevolking die 800 miljoen zal moeten terugbetalen onder de noemer ‘klimaatbelasting’? Weten we dat het duistere plan van de banken niets te maken heeft met gezondheid of welzijn van de bevolking, en hoe het in elkaar steekt? Weten we hoe groot de leugen is? Wat de rol is geweest van Mark Rutte en Sigrid Kaag in deze? Weten we dat het einddoel een digitale gevangenis van slaven is, waar de overheid niet alleen ons geld, maar al ons doen en laten gaat controleren?

Corona is de grootste fraude ooit. En de fuik van leugens waar we zijn ingezwommen staat op dichtklappen. Als ik een aanbeveling zou moeten maken voor één gesprek dat u dit jaar moet zien, dan zou het dit gesprek zijn – misschien geïntroduceerd door de documentaire ‘State of Control‘ voor de mensen voor wie deze informatie nieuw is.

Hoe u ook denkt over Covid, de politiek, Rutte, Kaag, het klimaat of wat dan ook, hetgeen hier wordt besproken zou ons allemaal de kracht moeten geven voor een individueel en collectief ‘NEE’. Het is een lang gesprek, en Arno Wellens spreekt heel snel. Mogelijk helpt het om de spreeksnelheid via het tandwieltje rechtsonder in het beeld iets te vertragen – het beeld af en toe stil te zetten om de benoemde bronnen te bekijken, of het boek van Arno Wellens: ‘De Eurobijbel‘ aan te schaffen.

Ab Flipse was minder aan het woord, maar zijn aanwezigheid was voor mij cruciaal om de magnitude van kwaadaardigheid die Wellens te berde bracht te kunnen aanhoren. Het plan om 500 miljoen mensen te beroven van hun vrijheid en – naast dehumanisering en controle – al hun persoonlijke gegevens te grabbel te gooien voor onontkoombare hackers, behoort tot de grootste misdaden tegen de mensheid ooit. De functie van (politiek) Nederland is kennelijk dat wij hierin een voortrekkersrol spelen. Moge dit interview de Nederlandse bevolking inspireren tot bewustwording, verbinding en verzet in de jaren die gaan komen. De invoer van de CBDC is eigenlijk niet meer te stoppen en de introductie ervan zal heel geleidelijk en verleidelijk gaan. Alleen als we het plan doorzien kunnen we weigeren om eraan mee te werken en zal het niet kunnen slagen. Laten we bouwen aan een wereld die is gestoeld op menselijkheid en niet op machtsmisbruik.
 

 
 
Steun Univibes: Doneer hier

 

Univibes zegt over dit interview: ARNO WELLENS EN AB FLIPSE – ‘De Europese Centrale Bank (ECB) heeft duizenden kritische reacties, die zeer inhoudelijk waren, door de plee gespoeld.’ Arno Wellens blikt terug op de vragenlijst die de ECB in 2020 op haar website had geplaatst over de digitale euro, om de mening te vragen aan het publiek. Er kwamen ruim 15.000 reacties, alle negatief. De uitkomst was volgens Wellens: ‘Wij willen dit niet, het lost geen bestaand probleem op en het is enorm hackgevoelig, want al je data ligt op één plaats. Kortom, allemaal zeer valide argumenten.’
 
Uiteindelijk is de vragenlijst vroegtijdig gesloten en eind juni is er toch een wetsvoorstel ingediend, dat indruist tegen de duizenden reacties van het publiek. Wellens: ‘Je moet je afvragen: willen wij deze vormen van macht überhaupt wel hebben? Als je gaat beredeneren vanuit de burger is het nut nihil. De rechten van de mens zullen in de digitale wereld verpletterd worden.’
 
De start van ‘the European digital decade’ is een feit en de technische ontwikkelingen die in het verschiet liggen zijn verder dan ooit. Maar de strijd is nog niet gestreden. Vanavond in deze laatste Vibestalk praten financieel experts Ab Flipse en Arno Wellens over de the digital Wallet, een app waar zowel je medische dossier, je paspoort en rijbewijs en je bankgegevens worden opgeslagen. En ze praten over de opmars van de CBDC en hoe ze het publiek zullen gaan verleiden om mee te doen.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This