Documentaire ‘State of control’ over de CBDC/ID – must see!

door | 22 nov 2022 | COVID-19 ziekte, Geld, Kabinet Rutte III - IV

Op woensdag 23-11-22 stemt de Tweede Kamer over de Central Bank Digital Currence (CBDC) en de digitale ID. Maxima en Kaag spreken al enige tijd over dit systeem alsof niets het meer kan tegen houden. Dus al voordat op een democratische manier hiertoe wordt besloten is de CBDC al in kannen en kruiken? Het is tekenend voor zowel de democratie, die eigenlijk al niet meer bestaat, evenals de CBDC zelf. Het volk wordt niet gehoord, maar onder controle gehouden.

De nieuwe documentaire “State of Control” geeft een schokkend beeld van onze directe toekomst.

 

CBDC en digitale ID

De CBDC en digitale ID hebben net als een medaille twee kanten: enerzijds ‘het gebruiksgemak’ voor de burger en anderzijds maken ze volledige overheidscontrole mogelijk. Wat is de prijs die de burger moet betalen voor het gebruiksgemak?

De CBDC en het digitale paspoort maken het mogelijk om efficiënt met onze bestedingen om te gaan. Maar onze vrijheid en rechten komen ernstig in het geding. De overheid kan ten aanzien van ons geld bepalen:

• wanneer je het uitgeeft
• aan wie je het uitgeeft
• waarvoor je het uitgeeft
• dat je het even niet uitgeeft
• of je wel toegang hebt tot je geld

Daarnaast blijkt uit nieuwe internationale wetgeving dat het doel van deze mogelijkheden, vergaande gevolgen heeft voor onze privacy.
 
In de documentaire “State of Control” uiten internationale experts waaronder; Edward Snowden, Arno Wellens, Annie Machon, Ken van Ierlant, Brett Scott en Catherine Austin Fitts, hun ernstige zorgen en kritiek. De documentaire brengt de feiten en verschillende opinies bij elkaar, waardoor er een schokkend beeld ontstaat over onze toekomst. Het valt niet meer te ontkennen wat de daadwerkelijke plannen zijn, en het is van het grootste belang dat iedereen dit gaat zien.
 
 
De ondertitelde versie is van het internet verdwenen.
 ‘

 

 
Engelse versie:
 


 

 
De documentaire is geproduceerd door Debunkproductions.nl. Help alstublieft mee met de verspreiding van deze film door hem te delen in uw netwerk. En steun hen met een donatie.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This