CBDC – de kogel is door de kerk

door | 13 jun 2023 | Geld, Rechten

Op 28 juni komt het wetsvoorstel over de CBDC. Het negeren van de wil van het volk begint al bij de aanname van dit wetsvoorstel. 100% van de bevolking was tegen tijdens de inspraakprocedure, maar toch ligt het wetsvoorstel einde van de maand op tafel. We weten inmiddels dat onze regering een trekpop is die naar de pijpen danst van het WEF, de EU, de UN, de WHO die allemaal hetzelfde met de wereldbevolking voor hebben. Dus de kans dat dit wetsvoorstel, na wat toneelspel wordt aangenomen kunnen we ook wel op 100% zetten. Arno Wellens brengt ons het slechte nieuws op Twitter.
 


 

 

CBDC – toekomstscenario

 


 
 

De Eurobijbel

Arno Wellens is schrijver van de Eurobijbel.

“De rechte lijn tussen het Verdrag van Maastricht en de CBDC’s; financieel analist Arno Wellens schetst in zijn hoofdwerk ‘Eurobijbel. Tijd om te kiezen’ het volledige plaatje. Wat hangt ons in vredesnaam boven het hoofd? Met goede bedoelingen ben je er nog niet. Aan het eind van de jaren tachtig startten fanatieke voorstanders het project van de Europese federalisering, met een eenheidsmunt als sluitstuk. Maar de burgers wilden de rekening niet betalen, dus kwam er een half afgebouwde muntunie. Deze bleek bij de eerste de beste crisis al uiterst wankel en vraagt om constante overdrachten van grote sommen uit Nederland. Vooral banken spinnen hier garen bij, verder heeft niemand er iets aan. Deze gebrekkigheid door haast is ook zichtbaar bij andere Europese projecten, zoals het weghalen van binnengrenzen zonder afdoende gemeenschappelijke bewaking van de buitengrenzen. Het coronavirus bood de uitkomst voor plannen die al jaren klaarlagen. Ook in dit opzicht is Wellens de enige geweest die ervoor waarschuwde. De pandemie werd een rechtvaardiging voor oneindige digitalisering en vergroening, die neerkomen op alleen maar nog meer belasting: met zorg heeft het niets te maken. Hoe lang is het nog vol te houden; het Europa dat van crisis naar crisis strompelt, elke gelegenheid aangrijpend om het nog een jaartje financieel uit te zingen?”

 

 
Informeer uzelf, denk mee en verspreid informatie.

Een slapende massa valt gemakkelijker te manipuleren dan mensen die het spel doorgronden. We kunnen het niet tegenhouden, maar wel blootleggen. En werken we mee of tegen?
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This