Amnesty International – een slapende waakhond die financiële extraatjes krijgt van George Soros

door | 29 mrt 2022 | COVID-19 ziekte, Geld, Internationale politiek

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en het is niet langer een vanzelfsprekend recht in Nederland. Amnesty International zou van zich moeten laten horen, maar is kennelijk ingepalmd door het grote geld. Wat is er gaande?

“De afgelopen twee jaar hebben miljoenen burgers in meer of mindere mate ervaren dat ze belemmerd werden in het uiten van hun mening over de corona-pandemie.

“Wat velen al langer vermoedden blijkt harde realiteit: uit wob-documenten komt naar voren dat een groot aantal ministeries betrokken is bij het tegenwerken van kritiek op het regeringsbeleid. Het Rijk heeft tijdens de ‘pandemie’ uiteenlopende technieken gebruikt om kritische journalisten en burgers verdacht te maken en de mond te snoeren. Tegelijkertijd werd een groot verhaal voor gedragsbeïnvloeding uitgerold.” – Daniël van der Tuin1

 

 

Afluisterpraktijken en social ‘engenering’

Het bovenstaande citaat van Daniël van der Tuin komt uit een zeer lezenswaardig artikel getiteld: ‘Uit wob-documenten blijkt dat het Rijk massale controle uitvoert op media en burgers’. De staat spoort kritische geluiden op en werkt ze daarna tegen:

“Het wob-onderzoek van Cees, Van der Vegt en Aukema laat andermaal zien dat het Nederlandse ambtenarenapparaat in de ban was van het bedwingen van een “onzichtbare vijand”. Na het uitroepen van de pandemie zagen de instanties blijkbaar een belangrijke taak voor zichzelf weggelegd om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Om dit te realiseren, ontstond een innige verstrengeling tussen het Rijk, de media en grote techbedrijven zoals YouTube, LinkedIn en Facebook.

Meeslepende verhalen om regeringsbeleid te realiseren

Om de vermeende “onzichtbare vijand” te onderwerpen, gebruikte het Rijk verschillende narratieven. Deze grootse verhaallijnen werden gebruikt om burgers in een gewenste richting te duwen, hun gedrag te beïnvloeden en uiteindelijk nieuwe sociale normen te stellen. Zo valt op te maken uit de vrijgegeven documenten. De situatie rond de mondmasker-plicht is een illustrerend voorbeeld van zogenaamde social engineering; niemand geloofde in de maskers en toch gingen burgers elkaar hier onderling op controleren.” – Daniël van der Tuin1

 

 

WOB-verzoeken

De WOB-documenten laten zien dat de organisatie ‘Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid’ (NCTV) tijdens de coronapandemie informatie over journalisten, politici en influencers doorspeelt aan het ministerie van Volksgezondheid. Dit werd gedaan via zogenaamde omgevingsanalyses, waarin wordt omschreven wat de impact is van kritische influencers op de maatschappij – en daarmee op het overheidsbeleid.2

Met andere woorden: Het recht op vrije meningsuiting in Nederland geldt niet voor burgers die zich kritisch uitlaten ten opzichte van het beleid.

 

 

Marianne Zwagerman

Een van die burgers was onderzoeksjournaliste Marianne Zwagerman. In het onderstaande filmfragment interviewt zij een werkneemster van Amnesty International over de praktijken van NCTV. Als je in Nederland opkomt voor een eerlijke woningmarkt, protesteert tegen de corona-maatregelen of tegen discriminatie dan kun je gevolgd worden door de NCTV. Ook als daar wettelijk gezien geen grondslag voor is. De NCTV gaat op de stoel van de geheime dienst zitten. Zelfs Amnesty onderkent dat dergelijke praktijken niet passen in een democratie en heeft een petitie opgezet om dit tegen te gaan.

 

 

Amnesty International

Amnesty lijkt met de bovenstaande petitie uit een diepe slaap te komen. Deze organisatie heeft de afgelopen twee jaren niets van zich laten horen over ernstige mensenrechtenschendingen in Nederland. Nog afgezien van de afluister- en beïnvloedings-praktijken van de Nederlandse overheid zijn er nog een aantal zaken die niet kunnen in een democratie:

• Politie die vreedzame demonstranten mishandelt
• Onwetenschappelijke maatregelen zoals Lockdowns die opgelegd worden aan burgers en kinderen
• Politieke gevangenen

Op 04-01-22 bericht BNN-vara3 VN-rapporteur: Nederlandse politie schuldig aan marteling bij coronaprotesten

“De speciale VN-rapporteur op het gebied van marteling Nils Melzer heeft hard uitgehaald naar Nederlandse ME’ers die met grof geweld hebben ingeslagen op demonstranten. Volgens Melzer is het ‘een van de meest walgelijke voorbeelden van politiegeweld sinds George Floyd’. De rapporteur roept op tot vervolging van de agenten en hun leidinggevenden wegens ‘martelpraktijken’.”

Waar was Amnesty? En waar was Amnesty bij de al die demonstraties waarbij de politie zich heeft misdragen en vreedzame protestanten heeft mishandeld, of belet te demonstreren?

 

 

Huh? Opruiing?

Iedereen die Willem kent weet dat hij het altijd heeft over liefde, geduld en waarheid. Maar op 16 maart werd hij gearresteerd voor “opruiing”, een veelvuldig gebruikte term bij politieke gevangenen. Hoe waanzinnig het beleid ook is, en hoe corrupt of incapabel de politici zijn, de rol van de zondebok gaat naar degene die dit aan de kaak stelt. Engel is de bekendste politieke gevangene van Nederland, maar zeker niet de enige. Mensen die een groot bereik hebben – zoals Engel op het gebied van onwetenschappelijk en destructief corona-beleid, en bijvoorbeeld Huig Plug op het gebied van satanisch ritueel kindermisbruik in Nederland – kunnen worden opgepakt. Hoe goed zij hun mening ook kunnen verwoorden en onderbouwen, het mag kennelijk niet worden gehoord. En Amnesty doet alsof haar neus bloed.

“Op dit moment zitten er in Nederland geen politieke gevangenen of gewetensgevangenen achter de tralies, stelt Amnesty. Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols vindt dat totale onzin. “Hoe kunnen ze die claim maken als zij het dossier rond Willem Engel niet eens kennen?

Volgens de Viruswaarheid-jurist is Amnesty niet consequent in het selecteren van de zaken waarvoor zij actievoeren. “Er zijn tientallen vergelijkbare zaken van opruiing in het buitenland waar Amnesty van alles van vindt, en in het geval van Willem horen we niets van ze. Dat vind ik kwalijk.” – AD4

 

 

George Soros

Dingen die onverklaarbaar lijken hebben over het algemeen met geld te maken. Amnesty wordt deels gefinancierd door multimiljardair met slechte reputatie George Soros. Deze ‘weldoener’ verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties en dat geld is hij gaan gebruiken voor het realiseren van zijn filosofische en politieke idealen. Soros is een onzichtbare financiële grootheid met gevaarlijk veel macht.5

George Soros infiltreerde niet alleen Amnesty, maar ook het Europees Hof voor de Rechten van de Mens:

“Volgens een baanbrekend rapport van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid heeft een netwerk van niet-gouvernementele organisaties, gefinancierd door George Soros, enorme invloed verworven in het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM), een hof dat in wezen veel van de wetten bepaalt met betrekking tot gender, immigratie en religie in heel Europa.”6

Weer een instantie die zich laat sturen door het grote geld.

In April 2021 oordeelt het Europese Hof voor de rechten van de mens dat landen hun burgers kunnen laten verplichten zich in te enten.7

Overigens is naast George Soros, Bill Gates – een van de grootste vaccin-promotors die er op deze aardbol rondloopt – ook geldschieter voor het Europese Hof van de Rechten van de Mens – en zijn zij samen de twee grootste donateurs.8 Hun invloed is onmiskenbaar…

 

 

World Economic Forum

Amnesty International is goed vertegenwoordigd op het World Economic Forum. Kumi Naidoo was secretaris-generaal van Amnesty van 2018-2020, de hoogste rol binnen het instituut. Hij is lid van het World Economic Forum.9 Enkele andere leden staan hieronder.10,11,12,13,14

• Minar Pimple
Senior Director, Global Operations, Amnesty International
• Joshua Rosenzweig
Business and Human Rights Strategy Advisor, Amnesty International
• Biraj Patnaik
Regional Director, South Asia, Amnesty International
• Netsanet Belay
Africa Director, Research and Advocacy, Amnesty International
• Anjhula Mya Singh Bais
Chair, International Board, Amnesty International

Dit zijn slechts een aantal van de hooggeplaatste werknemers van Amnesty International die bij het WEF zijn aangesloten. De belangen van het WEF zijn goed vertegenwoordigd. En Amnesty International doet over veel onrechtmatigheden haar mond open, maar niet als het over vaccinatie(plicht) en de daarbij toegepaste dwang, drang en schending van (grond)rechten gaat.

Voor meer informatie over het WEF ga naar de pagina World Economic Forum.

 

 

Bilderberg groep

En oh – we vergeten er nog eentje… Mr. Jeroen Pols vond dit:

 
Voor meer info over de Bilderberg conferentie ga naar de pagina ‘‘Kabinet Rutte’ Mark Rutte, Hugo de Jonge en Sigrid Kaag staan alle drie op deelnemerslijsten van de ‘Bilderberg Conferentie’. Ook Koning Willen Alexander neemt deel.
 

 

Meten met twee maten

Het is duidelijk dat we van Amnesty niet veel kunnen verwachten. Ze meet met twee maten.
 

 

 

Het uitstel van de rechtszaak van Willem Engel

De rechterlijke procedure van Willem Engel is niet alleen gebaseerd op onjuiste gronden – het lijkt een soort van paniekvoetbal. De rechtszaak wordt om onduidelijke redenen uitgesteld. Het valt ook niet mee om iemand te veroordelen die geen misdrijf heeft gepleegd.

 

 

Laten we hopen dat Amnesty weer bij haar zinnen komt…

 

Bronnen:

1. https://danielvdtuin.substack.com/p/wob-documenten-censuur?s=r
2. https://nieuwrechts.nl/87738-nctv-bespioneerde-influencers-en-politici-tijdens-coronapandemie
3. https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/vn-rapporteur-nederlandse-politie-schuldig-aan-marteling-bij-coronaprotesten
4. https://www.ad.nl/binnenland/ophef-om-free-willem-engel-poster-wij-staan-hier-absoluut-niet-achter~aed1016d/
5. https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros
6. https://rmx.news/article/how-george-soros-infiltrated-the-eu-court-of-human-rights-report/
7. https://www.nd.nl/nieuws/varia/1028967/mensenrechtenhof-land-mag-vaccinatie-verplichten
8. https://twitter.com/MarcVegt/status/1380195970592477185
9. https://www.weforum.org/people/kumi-naidoo
10. https://www.weforum.org/agenda/authors/minar-pimple
11. https://www.weforum.org/agenda/authors/joshua-rosenzweig
12. https://www.weforum.org/people/biraj-patnaik
13.https://www.weforum.org/people/netsanet-belay
14. https://www.weforum.org/agenda/authors/anjhula-mya-singh-bais

 

 

Over de auteurs:
Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en maakt deel uit van het kernteam van de stichting Vaccinvrij.
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen dochters, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This