Cathrine Austin Fitts – Vecht tegen de bankiers met cash vrijdag!

door | 4 aug 2021 | COVID-19 ziekte, Geld

Onderzoeksjournalist James Corbett interviewt Cathrine Austin Fitts. Een prachtige combinatie van twee wakkere mensen die heel helder hebben hoe het (financiële) spel van “The Great Reset” wordt gespeeld. Stelt u zich eens voor dat u uw inkopen alleen nog maar zou kunnen betalen met een bankpas of creditcard. Dat er totaal geen contant geld meer circuleert. Dat betekent dat u uiterst kwetsbaar bent voor het afsluiten van uw geldstroom indien u niet voldoet aan de eisen die overheden/ banken stellen. Wat die ook mogen zijn.

De macht van het geld is groot. De macht van de bankiers is nog groter. Onze soevereiniteit wordt ernstig bedreigd door de komende installatie van een “cashless society” – maatschappij zonder contant geld. Cathrin Austin Fitts stelt voor om vanaf nu in ieder geval op één dag van de week al uw inkopen contant te betalen. Ik heb mijzelf voorgenomen om gewoon al mijn dagelijkse inkopen weer contant te gaan betalen. Gewoontes veranderen is lastig, en helemaal weer terug naar contant is eigenlijk wel zo gemakkelijk.

Luister naar de heldere inzichten van Cathrin Austin Fitts – en hoeveel macht het ons al geeft als slechts 5% weer terug gaat naar contant!

 

 
Ondertiteling: Ron Bakker

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This